Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Έλενας Ευσταθίου!

  13/11/2019 10:35
Το νέο επαγγελματικό βήμα της Έλενας Ευσταθίου!

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Έλενας Ευσταθίου!

  13/11/2019 10:35

Μια στροφή στην επαγγελματική της πορεία έκανε η αγαπημένη ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ίδια άνοιξε το δικό της ζαχαροπλαστείο, με την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" να την επισκέπτεται στο ζαχαροπλαστείο της. 

Η Έλενα Ευσταθίου αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα του χώρου, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ηθοποιός στο νησί μας, τους ερασιτέχνες που παίρνουν ρόλους ενώ δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τους... influencers. 

«Η καριέρα στην τηλεόραση ή στο θέατρο δεν τελειώνει με ημερομηνία λήξης. Δεν συνταξιοδοτείσαι. Είναι καλό να έχουμε κάτι σταθερό. Βλέπουμε το ανεβαίνει μια σειρά ή ξαφνικά εξαφανίζεσαι από τη σειρά ή εξαφανίζεται η σειρά.... Είναι μια ζωή ανασφάλεια και κάθε σεζόν πρέπει να δεις που θα δουλέψεις» είπε εξηγώντας την απόφαση της να ασχοληθεί με κάτι τόσο διαφορετικό.

«Το ζαχαροπλαστείο είναι ο νέος μου επαγγελματικός χώρος, προστίθεται στις υπόλοιπες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Ότι και να κάνεις ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει. Άρα κάνε αυτό που γουστάρεις και άσε τον κόσμο να λέει. Δεν το θεωρώ καθόλου υποτιμητικό. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω κάποιες συγκρίσεις αλλά πέρασα πολύ χειρότερα. Εδώ οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες. Ο κόσμος χαίρεται πάρα πολύ, ανταποκρίνεται θετικά, βγάζουμε φωτογραφίες» είπε όσον αφορά την αντίδραση του κόσμου. 

Τέλος μιλώντας για τους ερασιτέχνες που μπαίνουν σε σειρές δεν δίστασε να δηλώσει ότι αυτό συμβαίνει κυρίως για οικονομικούς λόγους, είτε επειδή κάποιος έχει το ψώνιο και δεν τον νοιάζουν τόσο τα χρήματα, είτε επειδή έτσι και αλλιώς κάποιος που δεν έχει πείρα θα πάρει λιγότερα χρήματα. «Κάποιος που δεν έχει πάρει παιδεία και μόρφωση ηθοποιού δεν μπορεί να ανέβει στην σκηνή» κατέληξε. 

Τέλος εξέφρασε την άποψη ότι στην Κύπρο δεν υπάρχει star system και Influencers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας