Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H τρυφερή ερωτική εξομολόγηση της Θέκλας Πετρίδου στον σύζυγό της!

  13/11/2019 15:21
H τρυφερή ερωτική εξομολόγηση της Θέκλας Πετρίδου στον σύζυγό της!

H τρυφερή ερωτική εξομολόγηση της Θέκλας Πετρίδου στον σύζυγό της!

  13/11/2019 15:21

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο σύζυγος της Θέκλας Πετρίδου και εκείνη δεν θα μπορούσε να μοιραστεί το γεγονός αλλά και τις ευχές της για τον άντρα της ζωής της δημόσια. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η γνωστή ψυχολόγος μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες τους και έγραψε συγκεκριμένα για τον σύζυγο της Παναγιώτη που κλείνει σήμερα τα 45 του χρόνια:

«Σήμερα γιορτάζει ο άνδρας μου! Έχει τα γενέθλια του. Κλείνει τα 45 χρόνια. Είναι 6 μήνες μεγαλύτερος μου 😉 Εγώ δεν τον βλέπω όμως ως 45χρονο. Για μένα είναι αυτό το μεγάλο παιδί, με τα καθαρά και χαρούμενα μάτια που με περίμενε με ανυπομονησία στην εκκλησία στις 8 του Σεπτέμβρη το 2018. Είναι ο άνθρωπος μου, το φιλαράκι μου, ο αγαπημένος μου. Το πιο κοντινό μου πρόσωπο που ήρθε και έφερε χαρά και γνώση στην ζωή μου.

Ήρθε την ώρα που δεν περίμενα την αγάπη, και την έφερε ολόκληρη. Ο Παναγιώτης, όπως κι εγώ, δεν πέρασε και τα καλύτερα νεανικά χρόνια. Αυτό μαρτυράει ο ίδιος. Μαζί όμως θέλουμε, αγωνιζόμαστε και ζούμε μια ώριμη νεότητα με αγάπη, ζωντάνια, χιούμορ, έρωτα, χαρά και συναντίληψη. Καλωσόρισες έρωτα και καλά υστερινά🤞🏻 Πέστε μου όμως, δεν μοιάζει το πολύ 35;»

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας