«Όταν ήμουν πέντε ετών με παρενόχλησε σεξουαλικά ένας έφηβος»

 

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Τάσος Ξιάρχος, ο γνωστός χορογράφος που εντυπωσίασε στο GNTM με τα… τακούνια του. Ο άνθρωπος που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξήγησε πως τυχαία ανακάλυψε ότι ο χορός είναι μέσο έκφρασης της εκκεντρικότητάς του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Τάσος Ξιάρχος μίλησε επίσης για την ταραχώδη σχέση με τον πατέρα του και απαντά στο γιατί θέλει να είναι από μακριά και αγαπημένοι, ενώ παραδέχθηκε πως περπατάει τα τακούνια πολύ καλύτερα απ’ ότι οι γυναίκες. Εξήγησε πως λόγω της σωματοδομής του άνδρα και δεδομένου ότι έχει πιο δυνατό κέντρο βάρους είναι πιο εύκολο για εκείνον να τα φοράει!  

Μεγαλωμένος στο Μενίδι, ο Τάσος Ξιάρχος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και ανέφερε πως από πολύ μικρός αισθανόταν διαφορετικός, κάτι που φυσικά σε μια κοινωνία όπως η ελληνική δεν πέρασε απαρατήρητο.

Στη συνάρτηση προστέθηκε και η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, με τον οποίο όπως είπε απέκτησε καλή σχέση όταν πια εκείνος ενηλικιώθηκε. «Και ο πατέρας μου μεγάλωσε σε μια παράξενη οικογένεια, μεγάλωσε με λάθος τρόπο και έτσι δεν μπορούσε και αυτός να μεγαλώσει εμένα. Και έπειτα υπήρχε πολύ ένταση ανάμεσα στους γονείς μου, ακραίοι τσακωμοί γι' αυτό και χώρισαν και από πολύ μικρή ηλικία είχα πολύ άσχημες εικόνες» δήλωσε ενώ έκανε λόγο για τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει ο πατέρας του αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε όταν αποφάσισε να ζήσει μαζί του έπειτα από 10 χρόνια που δεν είχαν και ιδιαίτερα στενές επαφές.

 

Ο λόγος που αποχώρησε ξανά -ως ενήλικας πια- από το σπίτι του πατέρα του ήταν όπως εκμυστηρεύτηκε η ανακοίνωση στον πατέρα του ενός θέματος σχετικού με τη σεξουαλικότητά του, κάτι που εκείνον τον βρήκε αντίθετο. 

Μοιράστηκε επίσης ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε σε ηλικία μόλις 5 ετών όταν όπως περιέγραψε ένας έφηβος τον πλησίασε και τον παρενόχλησε σεξουαλικά, ένα περιστατικό που όπως χαρακτηριστικά είπε το ανέσυρε από τη μνήμη του σε ηλικία 22 ετών!

"Όταν ήμουν πέντε ετών ένας έφηβος με είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. Θυμάμαι να με τραβάει σε ένα χώρο…" είπε μεταξύ άλλων..

«Όταν μπήκα στο GNTM τις είδα κουρεμένες και δεν κατάλαβα ποια είναι ποια. Νομίζω πως μόνο η Κάτια αξίζει. Τέλος. Μπορεί να μην είναι καλός άνθρωπος στο τι δείχνει. Κανείς δεν είναι από εμάς καλός, κανείς δεν είναι και κακός. Σε αυτό που δείχνει εκεί πέρα δεν είναι καλός άνθρωπος, αλλά είναι πολύ καλή στο σχέδιο που έχει. Για αυτό δεν πήγε; Ριάλιτι είναι. Δεν πήγε να δείξει την ευγένεια, πήγε να κερδίσει. Γιατί είναι ήδη μοντέλο. Οπότε καλά έκανε η κοπέλα» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιάρχος όσον αφορά τα κορίτσια του GNTM.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη