Πλακώθηκαν πάλι στο Globetrotters Αντελίνα και Χάρης! Τα... «γαλλικά» συνεχίστηκαν!

 

Μετά τις επιτυχημένες αποστολές τους στα νησιά Φίτζι, τη Σιγκαπούρη και το Περού, τα 3 ζευγάρια του Globetrotters έφτασαν στους επόμενους προορισμούς τους. Ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη πέταξαν για το εξωτικό Μπαλί, όπου αναγκάστηκαν να κυλιστούν στις λάσπες και να κάνουν νέους φίλους ενώ προσπάθησαν να πετάξουν έναν τεράστιο παραδοσιακό χαρταετό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Λίγο πριν την αποστολή τους με τον χαρταετό, το αγαπημένο ζευγάρι είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει στην παραλία και να απολαύσει ένα γεύμα. Εκεί, λοιπόν, οι δυο τους έριξαν ακόμα ένα απολαυστικό καβγαδάκι

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, τους ανακοίνωσε ότι το αντικείμενο που θα έπρεπε να φέρουν στην Ελλάδα ήταν ένας χαρταετός.

Έτσι λοιπόν, έβαλαν τα δυνατά τους για να βρουν έναν χαρταετό και φυσικά να τον πάρουν χωρίς να πληρώσουν τίποτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Η Αντελίνα προσπαθούσε να συνενοηθεί και δεν καταλάβαινε κανένας τίποτα. Ο Χάρης έγινε έξαλλος και κάπου εκεί άρχισαν οι επικές ατάκες και οι χαρακτηρισμοί ανάμεσα στο ζευγάρι.

Κι ενώ περπατούσαν ο Χάρης έκανε και πάλι αυτό που εκνευρίζει την Αντελίνα. Χαιρέτισε μια κοπέλα στο δρόμο και εκείνη του είπε on camera: «Άντε μη φας καμιά ανάποδη».

 

«Κοίτα την κυρία που είναι έγκυος και χαϊδεύει την κοιλίτσα της! Εκεί, είναι μια κυρία με μια… κοιλούμπα», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης, και προκάλεσε την αντίδραση της Αντελίνας.

Στη συνέχεια, η Αντελίνα εξέφρασε την άποψή της για το ψωμί, το οποίο θεώρησε πως είναι μπαγιάτικο.

Χ.Β.: Ήταν μπαγιάτικο πριν το ψήσουν.

Α.Β.: Ρε να σου πω κάτι, με εκνευρίζεις. Θες να πεταχτείς να πεις την παπ…ά, να με διορθώσεις. Ενώ ξέρεις ότι έχω δίκιο.

 

Τα καβγαδάκια τους, βέβαια, δεν σταμάτησαν εκεί…

Ακόμα και πριν αναχωρήσουν για το νέο τους προορισμό, καβγάδισαν Γρήγορα, όμως, τα ξέχασαν όλα…

 

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκαν καλεσμένοι στη Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Τετάρτης. Το ζευγάρι που απολαμβάνουμε σε κάθε επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής Globetrotters, για τη χημεία και τις υπέροχες ατάκες του, μίλησε για την εμπειρία της τηλεοπτικής του περιπέτειας.

Περιγράφοντας το πως δέχθηκαν την πρόταση για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό εγχείρημα, η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέφερε: «Ήμουν κάποια στιγμή στο αυτοκίνητο με την αδελφή μου, είχαμε ξεμείνει έξω από το σπίτι και χτυπάει το τηλέφωνο. «Ναι, γεια σας κα. Βαρθακούρη σας θέλουμε για το Globetrotters». Εγώ καταλαβαίνω ότι με θέλουν ως καλεσμένη. Τι να πω, εξάλλου, για τα ταξίδια. Δεν έχω πάει και πουθενά».

«Όταν γυρνάω σπίτι λέω στον Χάρη, «καλέ, μας θέλουν να στην άκρη του κόσμου». Στην αρχή βέβαια είπε όχι» πρόσθεσε η Αντελίνα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, με τη σειρά του, απάντησε: «Είπα όχι, στην αρχή, μα να το συζητήσουμε. Μου φάνηκε πολύ μεγάλο το διάστημα απουσίας αφενός από τα παιδιά αφετέρου από τη δουλειά μου. Λέω, λοιπόν, «ξέρετε κάτι… δεν με συμφέρει οικονομικά να το κάνω». Πλέον όμως την ξέρετε την Αντελίνα! Είχε και ένα δυο λογικά επιχειρήματα».

Στην συνέχεια, όμως, και όταν ο Χάρης θέλησε να συνεχίσει τον ειρμό του, η αγαπημένη του σύζυγος φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη και η κουβέντα πήρε απολαυστική ροή!

«Ήμασταν 5, 5 και μισή το πρωί στη Νέα Ζηλανδία. Δεν είχαμε προλάβει ακόμη να ξυπνήσουμε. Του ζητάς να κάνει άλλα και άλλα και, σου λέει, δεν μπορεί. Το μάτι όμως γαρίδα!» ανέφερε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Αντελίνα με χιούμορ για να εξηγήσει αμέσως ο Χάρης την δική του πραγματικότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό