Έτσι γνώρισε την Κύπρια σύζυγο του, ο Γιάννης Στάνκογλου!

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και δεν μίλησε μόνο για τις Άγριες Μέλισσες αλλά αναφέρθηκε και στα παιδιά του και στη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: «O μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μη δω τα παιδιά μου σε μια δύσκολη φάση. Τα παιδιά με καθορίζουν. Έχω δυο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι. 10 και 5 ετών»

Και δεν δίστασε να πει πώς γνώρισε τη Κύπρια σύζυγό του:

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω...»

 

Ανάμεσα σε άλλα ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον!»

 

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε επίσηςμέσα σε όλα, για την σειρά «Άγριες Μέλισσες» και την αγκαλιά του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

«Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή. Αυτό, λίγο ή πολύ, μας εκπλήσσει και εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο σετ και γυρίζουμε αρκετές σκηνές με τους συναδέλφους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά» πρόσθεσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής. «Είπα αμέσως ναι, θέλω να το κάνω. Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς, είπα κατευθείαν ναι. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κάνει τηλεόραση αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει τηλεόραση».

«Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά. Από ότι φαίνεται, ύστερα και από τρεις τέσσερις εβδομάδες προβολής, το σασπένς μένει υψηλό και αυτό για καθημερινή σειρά δεν είναι εύκολο» πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Ο κόσμος, νομίζω, ξέρει να διαλέγει και που μένει. Αν κάτι είναι καλό, θα το προσέξει, θα το παρακολουθήσει και θα το ακολουθήσει» κατέληξε ο πρωταγωνιστής.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»
Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο