Μεταξύ των Κυπρίων κοριτσιών κρίθηκε η αποχώρηση στο #GNTMgr!

 

Η Βίκυ Καγιά παρέδωσε μαθήματα πόζας. Οι παίκτριες είχαν διάφορες απορίες και ρωτούσαν διάφορα πράγματα την Βίκυ Καγιά και την Ζενεβιέβ κατά τη διάρκεια που η Βίκυ πόζαρε. Δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της καθώς ήταν τόσο απλή αλλά και τόσο όμορφη που δεν άφησε κλικ να πάει χαμένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Την κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό, ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια θαυμασμού.

Λίγο μετά τους ζητήθηκε να φωτογραφηθούν κι εκείνες ήταν λίγο φοβισμένες, μιας και μετά τα μαθήματα της Βίκυς Καγιά, ήταν λίγο δύσκολο να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν.

 

Η Κωνσταντίνα είχε το πλεονέκτημα και έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά ποια πόζα θα κάνει εκείνη στη φωτογράφηση και λίγο μετά θα έπρεπε να μοιράσει φωτογραφίες στα υπόλοιπα κορίτσια με τις πόζες που έπρεπε να κάνουν εκείνες.

Ωστόσο, η Κωνσταντίνα επέλεξε να κινηθεί με στρατηγική και να δώσει στις άλλες κοπέλες τις πιο δύσκολες πόζες επειδή ήταν σίγουρη πως δεν θα μπορούσαν να τις κάνουν.

Η Σουζάνα έγινε έξαλλη όταν είδε την πόζα που έπρεπε να κάνει και μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε.

«Θεωρώ ότι η αιτιολογία που έδωσε ήταν ψεύτικη. Οπότε τη θεωρώ ψεύτρα. Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα μου ότι "ξέρεις τι; Σε διαλέγω επειδή είσαι πιο δυνατή παίκτρια. Αυτό θα ήταν πιο τίμιο για εμένα παρά να ακούσω ότι είσαι αγχωμένη».

Και οι υπόλοιπες κοπέλες όμως ήταν αρκετά ενοχλημένες με τη συμπεριφορά της.

 

Να ποζάρουν μέσα σε μια τεράστια μπάλα που επιπλέει στο νερό ζήτησαν οι κριτές από τα κορίτσια, με τη Κέισι να εκφράζει τον φόβο της από την αρχή στους κριτές.

«Είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι σε δοκιμασία. Με αγχώνει πάρα πολύ ο κλειστός χώρος. Ήδη τρέμω. Δεν μου ‘χει τύχει μέχρι τώρα κάποιο κλειστοφοβικό συμβάν, απλά μόνο στην ιδέα νιώθω πως ανεβαίνουν οι παλμοί και ανασαίνω πολύ πιο γρήγορα» ανέφερε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

Αφού ο Δημήτρης Σκουλός την καθησύχασε πως όλα θα πάνε καλά, η Κέισι ξεκίνησε την δοκιμασία και, ναι, τα κατάφερε να την ολοκληρώσει! Χωρίς βέβαια να μην έχει και τις τούμπες της όπως όλες οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Μόλις, όμως, ολοκλήρωσε την προσπάθεια της, η Κέισι ξέσπασε σε κλάματα!

«Δεν είναι πως μου ‘χει συμβεί κάτι. Απλά είναι η πρώτη φορά που αγχώθηκα παραπάνω γιατί δεν έχω φοβίες και αυτό με άγχωσε εξ αρχής. Είχε συσσωρευτεί μέσα μου. Μπήκα, δεν τα κατάφερα και ήταν πολύ κακό το αποτέλεσμα» συμπλήρωσε το νεαρό μοντέλο.

Ο Δημήτρης Σκουλός, όμως, παρατήρησε μια χροιά… Star Trek στην πόζα της νεαρής διαγωνιζόμενης του GNTM.

 

Η Μαρία Μιχαλοπούλου φοβόταν μη συμβεί κάτι με το χέρι της στη δοκιμασία και έβαλε τα κλάματα.

Η παίκτρια κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα των υπόλοιπων κοριτσιών αλλά και να συζητηθεί αρκετά, με κάποιες να επισημαίνουν πως για άλλη μια φορά παίζει θέατρο και γίνεται drama queen. Έπρεπε να έχει ισορροπία και να ποζάρει μέσα στην διάφανη μπάλα.

Παρά τους φόβους της κατάφερε να κάνει τη σωστή πόζα από το πρώτο κλικ και να φύγει, με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ζενεβιέβ Μαζαρί να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Ήταν πολύ ενθουσιασμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως μετά από αυτό μπορεί να είναι άνετα η νικήτρια του GNTM 2, ακόμη κι αν της φέρουν... τίγρεις.

Η Μαρτίνα, μιλώντας στις κάμερες δεν δίστασε να της τα χώσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Μαρία πιστεύει πολύ στον εαυτό της. Μπράβο της! Κρίμα που σίγουρα θα βρεθεί στον πάγκο της λαϊκής πάλι».

 

Λίγο αργότερα τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό για να κριθούν. 

Κάποιες κοπέλες τα πήγαν καλά, κάποιες δυσκολεύτηκαν πολύ, καθώς δεν μπορούσαν να ισορροπήσουν και να πάρουν τη στάση που έπρεπε.

Ένα απρόσμενο σκηνικό παρακολούθησαν ωστόσο οι τηλεθεατές του GNTM. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της προσπάθειας των διαγωνιζόμενων κοριτσιών από την κριτική επιτροπή, η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ ένιωσε μια αδιαθεσία.

«Είσαι οκ;» την ρώτησε η Σουζάνα, η οποία βρισκόταν δίπλα της στο πλατό, για να προλάβει να πει η Μαρτίνα «Όχι» και να χάσει τις αισθήσεις της.

Η νεαρή παίκτρια του GNTM σωριάστηκε στο έδαφος και αμέσως εισέβαλαν στο πλατό άνθρωπος της παραγωγής καθώς και ένας διασώστης.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η Μαρτίνα σηκώθηκε με προσπάθεια και με φορείο μεταφέρθηκε στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στην εξάντληση των τελευταίων ημερών χρέωσαν οι συμπαίκτριες της αυτή την λιποθυμία… Ενώ υπόθηκε και ότι η λιποθυμία της είχε να κάνει με κάτι προσωπικό για το οποίο ενημερώθηκε στην επικοινωνία με τα δικά της άτομα. 

 

Η καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας ήταν αυτή της Άννας, δικαιωματικά όπως είπε η Βίκυ Καγιά.

«Ένιωσα υπέροχα που πήρα πάλι την καλύτερη φωτογραφία, ειδικά τώρα που την πήρα και μόνη μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Ποια είχε όμως τη χειρότερη φωτογραφία; Το αποτέλεσμα κρίθηκε μεταξύ των δύο Κυπρίων κοριτσιών. Η Σπυρούλα και η Νίνα περίμεναν να ακούσουν ποια θα έμενε στο παιχνίδι. 

Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Νίνα. 

 

«Αποχώρηση. Το ένιωθα. Πολύ νωρίς για μένα πιστεύω. Έτσι είναι το παιχνίδι, οπότε…» είπε βουρκωμένη στην κάμερα η Νίνα Τζιβανίδου.

 

Tι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο του GNTM; 

 

ΔΙΑΒΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της