Η Ελισάβετ εξαφάνισε τη φωτογραφία των Harry & Meghan από το παλάτι! Ξεκίνησαν τα αντίποινα για τα όσα είπαν

 

Ιδιαίτερος προβληματισμός επικρατεί στο Μπάκιγχαμ μετά όσα δήλωσαν σε ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγος του Meghan Markle για την πίεση που υφίστανται από τα μέσα αλλά και από τις ενδοοικογενειακές εντάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, για τον οποίο εμμέσως ο Χάρι είπε ότι «ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια», φέρεται ότι μίλησε μαζί του ιδιωτικά μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του ΙΤV, σύμφωνα με πληροφορίες της MailOnline. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου φέρεται ότι είναι «ανήσυχος» για τον αδερφό του.

«Θα ήταν πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να δει το ντο­κιμαντέρ και να μη νιώσει συμπόνοια για αυ­τούς. Ο,τι και να συμβαίνει, τους φθείρει. Αυ­τό, βεβαίως, προκαλεί ανησυχία» δήλωσε στους «Τimes» του Λονδίνου πηγή του περιβάλλοντος του Γουίλιαμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο τελευταίος μάλιστα φαίνεται να πιστεύει πως η πληροφορία ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θέλουν να πάρουν μια άδεια έξι εβδομάδων από τις βασιλικές υποχρεώσεις «είναι καλό», καθώς τώρα βρίσκονται «σε εύθραυστη κατάσταση». Πάντως, βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι ο διάδοχος του θρόνου ήταν έξαλλος για το timing της προβολής του ντοκιμαντέρ, το οποίο άρχισε να διαφημίζεται από το ΙΤV προς το τέλος της δι­κής του επιτυχημένης περιοδείας στο Πακιστάν με τη σύζυγο του.

Οι συνεντεύξεις του Χάρι και της Μέγκαν, που προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, προκάλεσαν μεγάλη συζήτηση στη βρετανική κοινή γνώμη για τους ρόλους στη βασιλική οικογένεια, με πολλούς να εκφράζουν ανησυχία γι' αυτούς, αλλά και κάποιους να υποστηρίζουν ότι θα πρέ­πει να σταματήσουν να γκρινιάζουν.

 

Όπως καταλαβαίνεις οι δηλώσεις τους, πυροδότησαν φήμες για έντονες αντιδράσεις από το παλάτι και την βασίλισσα Ελισάβετ.Και τώρα, μια νέα λεπτομέρεια που ανέδειξε ο βρετανικός Τύπος έρχεται να φουντώσει αυτές τις φήμες.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον βρετανικό Τύπο και οι οποίες έχουν δημοσιευτεί στον λογαριασμό του παλατιού στο Instagram, η φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τον αρραβώνα τους, δεν υπάρχει πλέον στο στρογγυλό τραπέζι της αίθουσας ακροάσεων του Buckingham.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε