Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Λύγισε ο Harry σε εκδήλωση για παιδιά με προβλήματα υγείας: «Θυμάμαι ότι έσφιξα το χέρι της Μeghan τόσο σφιχτά και σκεφτήκαμε πώς θα ήταν να γίνουμε γονείς»

  16/10/2019 12:55
Λύγισε ο Harry σε εκδήλωση για παιδιά με προβλήματα υγείας:  «Θυμάμαι ότι έσφιξα το χέρι της Μeghan τόσο σφιχτά και σκεφτήκαμε πώς θα ήταν να γίνουμε γονείς»

Λύγισε ο Harry σε εκδήλωση για παιδιά με προβλήματα υγείας: «Θυμάμαι ότι έσφιξα το χέρι της Μeghan τόσο σφιχτά και σκεφτήκαμε πώς θα ήταν να γίνουμε γονείς»

  16/10/2019 12:55
 

Θυμήθηκε τις στιγμές της περσινής χρονιάς όταν παραβρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με μόνο τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ να γνωρίζουν ότι περιμένουν παιδί

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εξαιρετικά συγκινημένος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι σε ομιλία που εκφώνησε στην εκδήλωση απονομής βραβείων του ιδρύματος WellChild που φροντίζει παιδιά με προβλήματα υγείας.

Όταν έφτασε η στιγμή να αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του, την οποία, όπως είπε, γνώριζαν με την Μέγκαν Μαρκλ στην περσινή εκδήλωση, ο Χάρι δεν άντεξε. Σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα την ομιλία του και χρειάστηκε η παρέμβαση της παρουσιάστριας της βραδιάς για να συνεχίσει.

«Τα παιδιά αυτά δεν σταματούν να αποτελούν έμπνευση για μένα - αλλά η φετινή χρονιά έχει μια άλλη επίδραση πάνω μου γιατί τώρα είμαι πατέρας. Όταν πέρσι εγώ και η γυναίκα μου παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση, γνωρίζαμε ότι περιμέναμε παιδί. Κανείς άλλος δεν το γνώριζε» είπε ο πρίγκιπας Χάρι πριν να σταματήσει την ομιλία του.

Αφού βρήκε την αυτοκυριαρχία του ο Χάρι, συνέχισε: Θυμάμαι ότι έσφιξα το χέρι της Μέγκαν τόσο σφιχτά και οι δύο μας σκεφτήκαμε πώς θα ήταν να γίνουμε γονείς μια ημέρα και -πόσο περισσότερο- πώς θα ήταν να προστατεύουμε και να βοηθάμε το παιδί μας αν είχε γεννηθεί με κάποια άμεση ανάγκη ή αν ασθενούσε κάποια στιγμή».

Το ίδρυμα WellChild βοηθά παιδιά που υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας