«Είχα να διαχειριστώ πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι...»

 

Για την δύσκολη μάχη με τον καρκίνο μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στα «Μεσάνυχτα». 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και δε δίστασε να γνωστοποιήσει άμεσα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

«Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα» » ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης

«Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πως δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω» είπε, εμφανώς φορτισμένος, ο ηθοποιός και συνέχισε. «Σαφώς πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής».

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι. Τέλος Ιουνίου ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες. Ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα. Είναι όλα τόσο νωπά. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Φτερνίζομαι ή βήχω και σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Το μυαλό μου πηγαίνει στο κακό. Είμαι σε μία διαδικασία να ξεκινήσω να κάνω ψυχοθεραπεία γιατί είναι πολύ μεγάλο όλο αυτό που μου έχει συμβεί και πρέπει με κάποιον τρόπο να το διαχειριστώ. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να μην συνηθίσω στον φόβο. 

Κάποιος που έχει την ίδια ασθένεια θα πρέπει να ακούει αρκετά τον γιατρό του. Να ξέρει πολύ καλά τι του συμβαίνει. Τι συμβαίνει στο σώμα του. Να εμπιστεύεται όλους αυτούς που έχουν να του πουν κάτι πραγματικά χρήσιμο και ουσιαστικό. Δεν σου κρύβω πως τις πρώτες μέρες έπεσα με τα μούτρα στο ίντερνετ. Άρχισα να ψάχνω με λύσσα και να διαβάζω μέχρι που το κεφάλι μου έγινε πουρές. Αυτή η ασύδοτη έρευνα και μάλιστα η διαδικτυακή, που δεν έχει κάποια βάση επιστημονική απαραίτητα, με έκανε να πελαγώνω και να φοβάμαι περισσότερο. Μόλις σταμάτησα, ηρέμησα. Πήρα μία απόσταση από την κατάσταση. Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι η ψυχολογία. Πήρα μία απόφαση και είπα η ζωή μου δεν θα σταματήσει. Θα συνεχίσω να κάνω αυτά που έκανα. Δεν ήθελα να κόψω το νήμα που με συνδέει με την υγιή φάση της ζωής μου για να μην τρελαθώ. Δεν ήθελα να νιώσω ανήμπορος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στη συγκεκριμένη ιστορία ενώ μίλησε για τον τρόπο που αργοπορημένα παρουσίασε το πρόβλημα της υγείας του στους γονείς και την αδελφή του.

Εμφανώς φορτισμένος, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: «Η αντίδραση ενός γονιού… Είναι αγκάθι μεγάλο… Ήταν στενάχωρο πολύ…»

«Άρχισα να δέχομαι μηνύματα έως και χλευαστικά για το ξυρισμένο μου κεφάλι. Κάθε άλλο παρά βοηθητικά με την ψυχολογία που εγώ τότε είχα» πρόσθεσε στην πορεία της κουβέντας ο δημοφιλής ηθοποιός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»