Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης για την Τζένη Μπότση! Η αποκάλυψη της αλήθειας!

  23/10/2019 10:13
Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης για την Τζένη Μπότση! Η αποκάλυψη της αλήθειας!

Φουντώνουν οι φήμες εγκυμοσύνης για την Τζένη Μπότση! Η αποκάλυψη της αλήθειας!

  23/10/2019 10:13
 

Αποκάλυψη της αλήθειας για την Τζένη Μπότση! Φουντώνουν οι φήμες της εγκυμοσύνης της! Τι συμβαίνει πραγματικά;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αν κάτι τη χαρακτηρίζει είναι η απόλυτη προστασία που έχει καταφέρει να διατηρήσει σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τον σύντροφο της ζωής της, επιχειρηματία Αλέξανδρο Μιχαλά, δεν εμφανίζονται δημόσια.

Όπως άλλωστε είχε πει και στο περιοδικό YOU πριν από λίγους μήνες «ευτυχώς ποτέ δεν έχει γραφτεί κάτι άσχημο για την προσωπική μου ζωή. Κάνω απλά μια δουλειά. Όταν είμαι εκτός αυτής της δουλειάς καλό θα είναι η ζωή μου να μην έχει τόση έκθεση». Οι δυο τους είναι σχεδόν έξι χρόνια μαζί, χωρίς ωστόσο να έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό το διάστημα, μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, περνούν μια πολύ χαρούμενη περίοδο στη ζωή τους, καθώς η αγαπημένη ηθοποιός, όπως φημολογείται, βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο το στενό φιλικό της περιβάλλον τηρεί σιγή ιχθύος, όπως άλλωστε και η ίδια, και η πληροφορία για αυτό το γλυκό μυστικό ήταν μέχρι πρότινος απόλυτα προστατευμένη, όπως θα πρέπει να είναι μέχρι εκείνη να αποφασίσει πως είναι κάτι που θα θέλει να το μοιραστεί δημόσια. Πάντως, η αποχή της φέτος από την τηλεόραση και το θέατρο είναι μια σύμπτωση που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί σε αυτή τη φήμη να υπάρχει κάποια δόση αλήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας