Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κώστας Φαλελάκης: «Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά, η τέφρα του είναι σκορπισμένη σε…»

  16/10/2019 09:58
Κώστας Φαλελάκης: «Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά, η τέφρα του είναι σκορπισμένη σε…»

Κώστας Φαλελάκης: «Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά, η τέφρα του είναι σκορπισμένη σε…»

  16/10/2019 09:58
 

«Αν εγώ φύγω από τη ζωή, δεν υπάρχει αυτή η αγάπη που συντελέστηκε;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τον αγαπημένο του, Μηνά Χατζησάββα αποκαλύπτοντας πως δεν έχει την τέφρα στο σπίτι του μα είναι σκορπισμένη σε δύο κτήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Φαλελάκης, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα έκανε αποκαλύψεις

Έχεις την τέφρα του Μηνά στο σπίτι σου;

Όχι, η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του, στα Πολιτικά Ευβοίας, που του άρεσε πολύ, όπως και σ’ ένα άλλο κτήμα, ενός παιδικού του φίλου, στην Επίδαυρο. Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά που τον χρειάζομαι, που μου λείπει, να τον επινοώ. Δεν υπάρχει μνημείο, να «κολλήσεις» και να μνημονεύεις πέτρες και μάρμαρα. Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου… με αγαπάει, όπως τον αγαπάω κι εγώ.

«Είμαι άθεος, όπως ήταν και ο Μηνάς. Δεν πιστεύω σε τίποτα μεταφυσικό και μεταθανάτιο, όμως κάποιες αισθήσεις που είναι άυλες μένουν και είναι ο λόγος που πιστεύω ότι υπάρχω στη ζωή. Εκείνο που με προβλημάτισε περισσότερο και με κράτησε ήταν το ερώτημα: «Αν εγώ φύγω από τη ζωή, δεν υπάρχει αυτή η αγάπη που συντελέστηκε;». Όχι, θα μείνω να είμαι φορέας αυτής της αγάπης, να πληροφορώ και να λειτουργώ μέσω αυτής και να επηρεάζω την πραγματικότητα όσο μπορώ μέσω αυτής της αγάπης. Αισθάνομαι αγαπημένος» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Φαλελάκης εξομολογήθηκε: «Μου λείπει φυσικά, αλλά είναι παρών, γιατί είναι παρόν το εκτόπισμα της αγάπης που είχε δημιουργήσει ο Μηνάς προς τον εαυτό του, κι αυτή τη στιγμή μεταγγίζεται σε μένα, κι αισθάνομαι μια τρυφερή αγκαλιά να με καθοδηγεί, να με κρατάει, επίσης μια τρυφερή παλάμη να με χαϊδεύει».

Ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν πολύ διακριτικός σε ό,τι αφορούσε στην προσωπική του ζωή και τη δημοσιότητα.

Είναι ο τρόπος που έβλεπε ο Μηνάς την ομοφυλοφιλία, κατά συνέπεια κι εγώ, δεν είναι κάτι που προβάλλεις, που επαίρεσαι γι’ αυτό, αλλά δεν είναι και κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα, είναι το φυσιολογικό. Για το φυσιολογικό δεν μιλάμε, το θεωρούμε αυτονόητο. Απολογείται κάποιος επειδή είναι στρέιτ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας