Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Παπαρίζου κάρφωσε γιατί έφυγαν Καπουτζίδης - Μαραβέγιας από το #TheVoiceGR και έδωσε στεγνά τον Ρουβά...

  16/10/2019 10:50
H Παπαρίζου κάρφωσε γιατί έφυγαν Καπουτζίδης - Μαραβέγιας από το #TheVoiceGR και έδωσε στεγνά τον Ρουβά...

H Παπαρίζου κάρφωσε γιατί έφυγαν Καπουτζίδης - Μαραβέγιας από το #TheVoiceGR και έδωσε στεγνά τον Ρουβά...

  16/10/2019 10:50
 

"Ξέρω και από τις δύο πλευρές ποιοι είναι οι λόγοι..."

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Εννοείται ότι καθαρίζω το σπίτι μου, μαγειρεύω, στρώνω το κρεβάτι, διπλώνω τις κάλτσες του άντρα μου. Έχω και γυναίκα που έρχεται και με βοηθάει, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω το σπίτι μου», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου Στη φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Γιατί έφυγαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας από το The Voice; Η Έλενα Παπαρίζου έχει τη δική της εκδοχή: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα που αποχώρησαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Κωστής Μαραβέγιας, όμως ξέρω και από τις δύο πλευρές ποιοι είναι οι λόγοι. Όταν αγαπάς τους φίλους σου, αγαπάς και τις επιλογές τους. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει ακόμα πάρα πολλά πράγματα να δώσει. Έτυχε φέτος να είναι η χρονιά που θα ανεβάσει το δικό του έργο. Ο Κωστής Μαραβέγιας ήθελε να συγκεντρωθεί να κάνει τον καινούριο του δίσκο, γιατί έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που έκανε τον τελευταίο δίσκο του».

Η Έλενα Παπαρίζου τόνισε επιπλέον: «Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να παρουσιάσω το Voice».

Τον Σάκη Ρουβά «πρόδωσαν» οι συνεργάτες στο νυχτερινό μαγαζί που θα εμφανίζεται αυτό τον χειμώνα για την μικρή του αργοπορία στις πρόβες.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα εμφανίζεται μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου του σχήματος.

«Επειδή μένει πιο μακριά» έσπευσε η Έλενα να δικαιολογήσει τον Έλληνα σταρ.

«Και εγώ στη Λήμνο μένω, αλλά είμαι και 10 λεπτά πριν από την καθαρίστρια εδώ» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Στέλιος Ρόκκος.

Με αυτή τη συνεργασία, όπως παρατηρούμε, Σάκης και Έλενα θα βρίσκονται παρέα στη σκηνή όπως και στις καρέκλες του The Voice!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας