Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν μου αρέσουν οι κομπλεξικοί και οι ζηλιάρηδες,  τα στημένα, τα δήθεν»

  24/09/2019 09:22
«Δεν μου αρέσουν οι κομπλεξικοί και οι ζηλιάρηδες,  τα στημένα, τα δήθεν»

«Δεν μου αρέσουν οι κομπλεξικοί και οι ζηλιάρηδες,  τα στημένα, τα δήθεν»

  24/09/2019 09:22
 
Στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" μίλησε για όλα η Άννα Βίσση, όπου αναφέρθηκε στην 50ετή πορεία της στο χώρο της μουσικής, την σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια, αλλά και για τον εαυτό της.
 

"Πάντα αγαπούσα τη μουσική και αυτή η αγάπη μου απέδωσε. Εγώ συνεχίζω σίγουρα και το θέμα είναι να συνεχίζει μαζί μου και ο κόσμος. Η μουσική και οι άνθρωποι της μουσικής χρειάζονται όπως και κάθε είδους τέχνης για να γίνεται η ζωή μας καλύτερη" δήλωσε για την 

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι έχει καλή σχέση με την Καίτη Γαρμπή, κάτι για το οποίο πολλοί είπαν το αντίθετο, η ίδια δήλωσε: "Δεν θα λεγόμουνα Άννα ούτε θα ήμουν ο άνθρωπος που γεννήθηκα να είμαι. Δεν μου αρέσουν οι κομπλεξικοί και οι ζηλιάρηδές αλλά όλοι ζηλεύουμε αλλά το θέμα είναι να γνωρίζουμε τι γίνεται. Αγαπάω τους ταλαντούχους ανθρώπους. Όταν μου το ζήτησε η Καίτη της υποσχέθηκα να της κάνω ένα βίντεο. Γενικά είμαι στο χιούμορ. Βαρέθηκα τις τυπικούρες,  τα στημένα, τα δήθεν και επειδή βρισκόμουνα σε διακοπές με βοήθησε πολύ και βγήκε πολύ αυθόρμητα".  

Αναφέρθηκε επίσης στην σχέση της με την Αννίτα Πάνια. "Την αγαπάω την Αννίτα. Είναι οικογένεια. Δεν το βρίσκω δύσκολο. Δύσκολο είναι να τσακώνεσαι. Οι χωρισμοί είναι οι περισσότεροι κακοί και εγώ με τον Νίκο χωρίσαμε πολύ όμοφρα, κανονικά, εννοείται είχαμε τις ζήλιες μας αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον τιμάς και τον σέβεσαι σε όλη σου τη ζωή. Εφόσον νιώθω ότι έχω ωραίες σχέσεις με αυτούς τους δύο ανθρώπους, το βρίσκω κανονικό αυτό και όχι δύσκολο."

"Με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας σίγουρα θα κάνω κάτι για να θυμίσω ακόμα και σε μένα τι σημαίνει να ξεκινάς από 5 χρονών να τραγουδάς" αποκάλυψε!

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας