Ο Αρναούτογλου απείλησε τον Λιάγκα! «Δεν χόρτασες; Την επόμενη φορά θα βγάλω πράγματα στην φορά»

 

Αρναούτογλου: «Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι». Γιώργος Λιάγκας: «Αν ο Γιώργος Λιανός είχε λίγο μυαλό θα το αντιλαμβανότανε…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια τηλεοπτική κόντρα μεγατόνων φαίνεται πως μόλις ξεκίνησε. Από τη μία πλευρά είναι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας και από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιανός. Κάπου εκεί ανάμεσα μπαίνει και η Φαίη Σκορδά. Ποια ήταν η αφορμή για το ξέσπασμα αυτού του πολέμου; Η παρουσίαση του The Voice, το παρασκήνιο για το ποιος θα αναλάβει τελικά το show, τα σχόλια που έκανε στον αέρα ο ένας Γιώργος για τον άλλον Γιώργο και το ξέσπασμα του Γρηγόρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   Μετά τα σχόλια και την δημόσια συγγνώμη του Λιάγκα, ο Λιανός πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε on camera!

Η «σύγκρουση» ΣΚΑΪ – Acun για την παρουσίαση του The Voice -το κανάλι θέλει Τάμτα, ο Acun θέλει Λιανό-, είναι ένα σίριαλ που έχει πάρει πια άλλες προεκτάσεις. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την εκπομπή στον ΣΚΑΪ, δεν μίλησαν και με τα πιο… θερμά λόγια για τις ικανότητες του Λιανού στην παρουσίαση. Η απάντηση ήρθε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή Αρναούτογλου – Λιανού, όπου ο Γρηγόρης ξέσπασε εναντίον του Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός είπε με χιούμορ: «Τον εκτιμούσα τον Λιάγκα μέχρι που μίλησε για μένα… Με ζηλεύει… Με υποβάθμισε για να παρουσιάσει εκείνος το The Voice…» και ο Αρναούτογλου τόνισε: «Για τέτοια είσαι Λιάγκα για να δημιουργείς εντάσεις και πάθη και μίση και ίντριγκα… Γιατί ρε Λιάγκα δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός και τώρα τα πήρες όλα;»!

Ενώ ο Γιώργος Λιανός είπε αυτά που ήθελε να πει με ένα ιδιαίτερο, χιουμοριστικό τρόπο, ο Γρηγόρης φαίνεται ότι το πήρε πιο σοβαρά το θέμα και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγγελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε»!


Τα λόγια του Γρηγόρη προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στο Πρωινό και περισσότερο στη Φαίη Σκορδά, η οποία έχει επίσης ένα παρελθόν κόντρας με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Απειλεί; Ο Γρηγόρης είναι αυτός; Εδώ βλέπω επίθεση… Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό… Δεν πήρε μια μέρα ο Γρηγόρης τηλέφωνο και εσένα Άρη μου και εσένα Δημήτρη μου και απειλούσε; Απείλησε εμένα;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τότε προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όσα έλεγε η Φαίη: «Όχι, όχι παραπονάκια εξέφρασε… Δεν άκουγα καλά, είχε «χιόνια» η γραμμή και δεν άκουγα»! Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Έχω τρέμουλο δεν μπορώ να σηκώσω το ποτήρι»! Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω τρέμουλο, ξέρω τη μοίρα μου…». Τέλος ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Μου ανέβηκαν τα τριγλυκερίδια…»!

 

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό, μετά τα όσα είπαν οι δυο τους στη ραδιοφωνική τους εκπομπή.

«Εγώ θεωρώ ότι στην αρχή το πήγαν καλά γιατί κάνανε πλάκα. Μου έστειλε μήνυμα τώρα ο Γρηγόρης και μου λέει “Γιώργο, πες στον Δημήτρη ότι πραγματικά κάναμε πλάκα”. Επειδή με τον Γρηγόρη εγώ έχω καλή σχέση, δέχομαι αυτό που μου στέλνει τώρα… Είναι ευθύς άνθρωπος…

Θέλω να σας πω κάτι, το οποίο το εννοώ: Πρώτα στο Λιανό, μου έστειλε μήνυμα προχθές και απάντησα στον αέρα και του είπα είσαι πια παρουσιαστής και όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά κρινόμαστε από όλους. Άλλοι θα πουν ο Λιάγκας είναι καλός ή κακός. Κι εμείς είπαμε αν μας αρέσει να βλέπουμε τον Λιανό στο Voice ή δεν μας αρέσει. Είπαμε τη γνώμη μας, θα το υποστεί και ο Λιανός.

Να πούμε στον Λιανό, όμως, ότι δεν ζήτησα ποτέ να κάνω το Voice κι επειδή κάτι ψέλλισαν κάποια στιγμή από τον ΣΚΑΙ, τους είπαν μην το σκέφτεστε καν, για να το κλείσω. Μια χαρά είναι ο Λιανός, ας το κάνει, ξέρω ότι τις αποφάσεις τις παίρνει η Acun Medya με συμβουλευτικό ρόλο του ΣΚΑΙ. Άρα, αν θα είναι ή δεν θα είναι ο Λιανός είναι κάτι που αφορά τον Acun.

Απ’ ότι ξέρω, ο Acun δεν ξέρει καν ποιος είμαι εγώ, οπότε δεν νομίζω να μετράει αυτά που είπαμε εμείς εδώ. Επειδή είναι έξυπνος άνθρωπος ο Γρηγόρης και το ξέρει καλά, δεν πρέπει εμείς οι παρουσιαστές σε καμία περίπτωση να πέφτουμε στη λούμπα  που τα κανάλια θέλουν να μας βάζουνε να τσακωνόμαστε, τρίβουν τα χέρια τα κανάλια κι εμείς χαλάμε τη σχέση μας.

Ο Λιανός θα υποστεί την κριτική όπως όλοι μας. Τον Λιανό τον αναβαθμίζει να τον κρίνουν αν κάνει ή δεν κάνει για παρουσιαστής, αν είχε λίγο μυαλό θα το αντιλαμβανότανε. Τον κάνει άλφα κατηγορία να του λένε κάνεις ή δεν κάνεις για παρουσιαστής», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»