Πόλεμος! Καζαριάν - Άννα Μαρία Βέλλη Vs. Καβατζίκη! Έξαλλοι οι ηθοποιοί με τις κοπέλες... έξαλλος και ο Άρης

 
Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» αλλά και η συμπεριφορά της μπροστά στις κάμερες. Μαζί της στην εν λόγω παράσταση θα βρίσκεται και η Άννα Μαρία Βέλλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Οι Κούκλες, ένα έργο που είναι βασισμένο στο Κουκλόσπιτο του Ίψεν, ανεβαίνει φέτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι και η Ειρήνη Καζαριάν από το GNTM και η Άννα Μαρία Βέλη. Οι συμμετοχές αυτές προκάλεσαν πολλά σχόλια και αντιδράσεις και έγιναν θέμα συζήτησης σε όλες τις εκπομπές αυτή την εβδομάδα. Όταν ρωτήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα στο Πρωινό, από την Μαίρη Αρώνη, η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κάνοντας και μια μεγάλη αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Θα πω μόνο ότι πέρυσι ανέβασα την παράσταση Πηνελόπη Δέλτα – Ίων Δραγούμης, μια παράσταση που πήγε πολύ καλά και κάναμε μια πρόταση σοβαρή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά να ανεβάσουμε την παράστασή μας. Ποια απάντηση πήραμε; Δεν μπορώ να εκφραστώ… Απολύτως καμία! Είμαι ένας εργάτης του Θεάτρου εδώ και 30 χρόνια, βιοπαλαιστής, απαντήστε μου! Και με γράψανε εκεί που ξέρετε. Ούτε μία απάντηση. Μέχρι που ζήτησα το φουαγιέ. Το κορίτσι καλά έκανε και πήγε. Το βιβλίο που γράφω τώρα λέγεται Σπάνια σκουπίδια. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις λέω κρίμα, αν δεν είχε ήδη τυπωθεί θα έβαζα σκέτο Σκουπίδια. Όχι για το κορίτσι πάντως, όχι για το κορίτσι!», τόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα.

 

Μαζί της στην εν λόγω παράσταση θα βρίσκεται και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία σχολιάστηκε και αυτή από τον Άρη Καβατζίκη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να απαντήσει στον δημοσιογράφο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Κύριε Καβατζίκη και λοιποί. Με αφορμή τα πρόσφατα σχόλια σας για το πρόσωπό μου και επειδή με σθένος σας παρακολούθησα να προσπαθείτε να υπερασπίσετε την τιμή του Χένρικ Ίψεν, ισχυριζόμενος πως έχετε διαβάσει και γνωρίζετε το έργο του επιτρέψτε μου να θεωρώ πως το «διαβάζω» ένα έργο δεν σημαίνει πως το κατανοώ αυτομάτως. Θα φρεσκάρω τη μνήμη σας και συνοπτικά θα σας πω πως στο κουκλόσπιτο του Ίψεν – πάνω στο οποίο είναι βασισμένο το έργο “Κούκλες” στο οποίο συμμετέχω – ο Τόρβαλντ Χέλμερ είναι μία πατριαρχική φιγούρα που χειραγωγεί τη σύζυγό του Νόρα, αποτρέποντας την από να δοκιμαστεί στη ζωή, να αποτύχει και να πράξει αυτοβούλως κάνοντας την «κούκλα» στο «κουκλόσπιτο» του. Και αναρωτιέμαι δικαίως, τι ακριβώς από τα ειρωνικά σας σχόλια σχετικά με το πτυχίο μου της υποκριτικής ή τα «αυτό το κοριτσάκι δεν μπορούσε να το προστατεύσει κάποιο, γιατί δεν έμενε στο μόντελινγκ και ήθελε να καταπιαστεί με Ίψεν» και άλλα πολλά που είπατε, θεωρείται πως σας διαχωρίζει από τον πατριαρχικής μορφής ήρωα του Ίψεν; Κοιτάξτε που τελικά θα μπορούσατε κάλλιστα να ερμηνεύσετε και εσείς Ίψεν και χωρίς πτυχίο ηθοποιού!!! Με εκτίμηση, Άννα Μαρία (ένας απλός άνθρωπος που δεν τον καθορίζει το επάγγελμά του)», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

 

Από την πλευρά του ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να απαντήσει δημόσια το πρωί της Παρασκευής, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Της έγραψα ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και της το έστειλα χθες, πολύ χαμηλών τόνων. Κυρία Άννα Μαρία Βέλλη εγώ ήθελα να σας πω πώς σε αυτή εδώ την εκπομπή δεν υποστήριξα ποτέ ότι στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω Ίψεν. Αντιθέτως βλέπω πάρα πολύ θέατρο, εύχομαι να βλέπετε και εσείς ως νεαρή ηθοποιός και να είχατε την ευκαιρία να δείτε τη περσινή σεζόν την κυρία Αμαλία Μουτούση, ένα υποκριτικό υπόδειγμα στην παράσταση «Κουκλόσπιτο», για να δείτε πώς παίζεται η «Νόρα». Εσείς κάνετε μία άλλη προσέγγιση και μπορεί και να έρθω να τη δω και αυτή τη προσέγγιση, δεν σας αφορά αυτό βέβαια όμως. Την Νόρα την έχω δει, ωστόσο δεν διαβάζω Ίψεν στον ελεύθερο μου χρόνο. Εσείς οφείλετε να διαβάζετε Ίψεν γιατί δηλώνετε ηθοποιός.

Ως δημοσιογράφος συστήθηκα, είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά έτσι συστήθηκα, δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα και μετά να παρουσιαστώ ως ηθοποιός… Σας είδα να κυλιέστε πάνω σε τραπέζια, ναζιάρικα. Μπήκα στο Instagram σας και σας είδα γυμνή. Καλά κάνετε… Έχετε αγγίξει πολλούς τομείς. Γιατί θεωρείτε ότι σας έθιξα; Εγώ εύχομαι ο χρόνος να αποδείξει την υποκριτική σας δεινότητα και τις σπουδές σας, να βγείτε στο θέατρο και να τα καταφέρετε. Προς το παρόν δεν σας ξέρω ως ηθοποιό αλλά ως Youtuber – Influencer», κατέληξε ο Άρης Καβατζίκης.

 

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θέλησε να κάνει μια σχετική παρατήρηση στο Πρωινό. Η γνωστή δημοσιογράφος είπε τα εξής:

«Το είδα νύχτα αυτό, μόλις είχα απλώσει… και με τραυμάτισε λίγο, διότι πήραμε τον Νικόλα Ανδρουλάκη χθες τηλέφωνο και του ζητήσαμε να βγει στην εκπομπή για να πει την άποψή του. Λέει «όχι γιατί πιστεύω ότι πρέπει να το δείτε και μετά».

Από τον λογαριασμό του κ. Ανδρουλάκη, το βράδυ ανεβαίνουν τρία αποσπάσματα με πρόβα και είναι μόνο η Ειρήνη Καζαριάν. Βρες το λάθος. Εάν μου πει κάποιος ότι αυτό δεν έγινε επί τούτου, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει ο Ανδρουλάκης και να συνεχίσει να πυροδοτεί και να τροφοδοτεί όλη αυτή την κατάσταση…».

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι YES” μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε για το… φλέγον θέμα των ημερών, τη συμμετοχή της Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση.

«Έχουν πέσει πολλοί πάνω στην Ειρήνη με έναν περίεργο τρόπο που κατ’ εμέ δεν είναι πολύ ορθός. Ζούμε σε μια χώρα που δεν είναι ότι όλοι οι άνθρωποι κάνουν αυτό που έχουν σπουδάσει απαραίτητα.

Κάποιοι πέφτουν στα μαλακά, κάποιοι πέφτουν στα σκληρά. Η Ειρήνη μου, η Ειρήνη μας έχει πέσει στα σκληρά. Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι δεν είμαστε σωστοί απέναντι σε κάτι που μας συμβαίνει.

Δεν έχουμε… διαβάσει ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε με την τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει τι είναι σωστό και τι λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη και είμαστε άνθρωποι… Και η Ειρήνη σαν νέο κορίτσι πρέπει να δοκιμαστεί και αν μπορεί θα το δείξει η ιστορία. Κι αν δεν μπορεί, επίσης θα το δείξει.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega