H Κατερίνα Τσάβαλου βάφτισε την κόρη της με νονούς τους Αϊβάζη - Κορινθίου! Δείτε τις φωτογραφίες και τους καλεσμένους

 

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου, βάφτισαν την 19 μηνών κόρη τους, που ήρθε στη ζωή τους τον Ιανουάριο του 2018. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη και νονοί της μικρής, ήταν η Μαρία Κορινθίου και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης. 

«Μαρία – Μελίνα τη βαφτίσαμε και εμείς τη λένε Μαριμέλη. Μαρία είναι το όνομα της πεθεράς μου. Και Μελίνα ήθελε ο Δημήτρης» είπε η Κατερίνα Τσάβαλου μιλώντας στις κάμερες.

Στην τελετή έδωσαν, μεταξύ άλλων, το «παρών» η Κατερίνα Στικούδη, ο Χάρης Ρώμας, η Μαριάντα Πιερίδη κ.α.

 

Στην σημερινή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε η γνωστή ηθοποιός, καθώς και την ξινίλα στον πρόσωπό της!

Η καλλονή ηθοποιός μίλησε on camera για τις αισχρές κριτικές που δέχεται για χρόνια και φυσικά σχολιάστηκαν όλα όσα είπε για ακόμη μια φορά.

Οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Κορινθίου στη βάφτιση της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου, που ήταν και νονά της άλλωστε, σχολιάστηκαν αρκετά. Και όχι γι’ αυτά που είπε, αλλά για το ύφος της την ώρα των δηλώσεων στις κάμερες. Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” αφού είδαν τις δηλώσεις, σχολίασαν…

«Τους είπε όλους άσχετους; Εσύ δεν βλέπεις ότι έχει πάθει Λασκαράκη πριν το διαζύγιο; Δεν το βλέπεις; Ένα νέο κορίτσι, όμορφο, η Ελληνίδα Μπελούτσι κατά την άποψή μου, δεν θα έπρεπε να βγάζει μια εικόνα χαμογελαστή, χαρούμενη, φρέσκια… Την έφτασαν ως εδώ επειδή πήγαινε στα περιοδικά και ξεγυμνωνόταν μέρα παρά μέρα; Μια γυναίκα που αναλαμβάνει παιδί, σκυλιά, κήπο, σπίτι, δουλειά, ταινία, κάποια στιγμή της βγαίνει αυτό», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Πάντως εγώ πιο ξινισμένη δεν την έχω δει τη Μαρία. Εγώ τους αγαπώ πολύ, έχουμε κάνει και διακοπές μαζί στην Τήνο ένα καλοκαίρι, κάθε μέρα για μπάνιο μαζί. Ωραίο ζευγάρι, με χιούμορ κλπ… Αλλά πιο ξινισμένη δεν την έχω δει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δεχτεί πάρα πολύ κριτική, ότι δεν έχει ταλέντο, το ένα, το άλλο… Η κοπέλα μια χαρά κάνει δουλειές, πάνε καλά οι δουλειές της», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στη βάφτιση της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου και όπως ήταν φυσικό, οι ρεπόρτερ που βρέθηκαν στην εκκλησία τον ρώτησαν για το θέμα παιδί.

«Τώρα πια δεν θα ήθελα να κάνω παιδί. Δεν είναι όλοι για να κάνουν παιδί. Ήμουν παντρεμένος και θα είχαμε κάνει παιδί, απλώς δεν έγινε. Το επιδιώξαμε, αλλά η κύηση ήταν ατυχή», εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»