Αλλαγή στο σκηνικό, στα πρόσωπα on camera και σκηνοθέτη έκανε η Μενεγάκη! Μόνο η ίδια, μένει ίδια...

 

Το μακροσκελές κείμενο της Ελένης, έβγαλε τα εσώψυχα της σε ανάρτηση  “Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα”!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει σε λίγες μέρες με την εκπομπή «Ελένη» στον Alpha με νέα πρόσωπα, αλλαγές στη θεματολογία της και ανανεωμένο σκηνικό!

Η Ελένη Μενεγάκη θα κάνει πρεμιέρα για τη σεζόν 2019-2020 τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, και οι αλλαγές στα πρόσωπα θα είναι πολλές!

Eπιστρέφει με αλλαγές η Ελένη Μενεγάκη

Όπως είναι γνωστό, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού έφυγαν και οι αντικαταστάτες έχουν ήδη βρεθεί!

Η Ελένη αλλάζει τους συνεργάτες της λίγο πριν την πρεμιέρα!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιστρέφει στην Ελένη… Η επιθυμία του πρώην συνεργάτη της έγινε πραγματικότητα και θα είναι φέτος στην Ελένη!

Πέρα από αυτές που γνωρίζουμε εδώ και καιρό, η παρουσιάστρια προχωρά και σε κάποιες άλλες. Ο Άκης Μπαρμπουζάνης, ο σκηνοθέτης της εκπομπής τα δύο τελευταία χρόνια, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεν θα είναι φέτος στο κοντρόλ της Ελένης.

Νέος σκηνοθέτης της εκπομπής θα είναι ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Ο Άκης Μπαρμπουζάνης συνεργάζεται αρκετά χρόνια με τον Alpha ως διευθυντής φωτογραφίας και έβαζε τις πινελιές του στο πλατό της Ελένης. Μετά τις ηχηρές αλλαγές που έκανε η παρουσιάστρια στην εκπομπή, ο Άκης Μπαρμπουζάνης θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν και στο κοντρόλ της Ελένης, όπου θα τσεκάρει τα πάντα στο πλατό, ώστε να λαμβάνει ο τηλεθεατής το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποια τελικά θα αντικαταστήσει τη Νάνσυ Παραδεισανού, μιας και ακούστηκαν πολλά ονόματα;

Η απόφαση πάρθηκε και δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια θα αντικαταστήσει τη Νάνσυ στην "Ελένη" που βρίσκεται από σήμερα στο Πρωινό!

 

Μια μακροσκελής ανάρτηση-έκπληξη έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, μέσω της ανάρτησης αυτής, θέλησε, μεταξύ άλλων, να μιλήσει για την καριέρα και την πορεία της στην τηλεόραση και παράλληλα να ευχαριστήσει τον κόσμο που συνεχίζει να τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη:

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που δίνετε από την ζωή σας για να μου γράψετε κάτι ... και όλοι σας πάντα έχετε κάτι όμορφο να πείτε .... τόσα χρόνια μαζί .... ακόμα κι εσείς που ήσασταν μικρά παιδιά όταν με πρωτοείδατε στην τηλεόραση, ή εσείς που τα χρόνια μας είναι κοντά και κάναμε παράλληλες διαδρομές στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή ! Ακόμα κι εσείς που τώρα τελειώσατε το σχολείο, άλλοι περάσατε στις σχολές -πανεπιστήμια ή πιάσατε την πρώτη σας δουλειά ... αλλά κι εσείς που ζείτε στο εξωτερικό! Οι γιαγιάδες όλων των ηλικιών, πιτσιρίκια μου, νεαρούληδες μου, μανούλες μου γλυκιές , αγόρια και κορίτσια μου είσαστε μέσα στην ζωή μου ( αλλά κι εγώ στην δική σας ) τόσο έντονα .... με έναν τρόπο ζούμε μαζί από μακριά αλλά τόσο κοντά ... Μου στέλνετε κύματα αγάπης και να ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια με έχετε στηρίξει και βοηθήσει πάρα πολύ! Ξέρω πως κι εγώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα ατελείωτα χρόνια στην τηλεόραση είμαι κοντά σας !

Ξέρω πως έχω βρεθεί στην σκέψη σας τις φορές που πήρατε κουράγιο, ελπίδα, θετική ενέργεια. Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα... ό,τι κάνω πολύ ή λίγο και ότι μοιράζομαι μαζί σας είναι μέσα από την καρδιά μου, απόλυτα αληθινό! Όπως και η σχέση μας! Κι εγώ σ αυτή την δουλειά μπήκα από μικρό κορίτσι. Με όνειρα πολλά , ανασφάλειες αλλά και πάντα βαθιά μέσα μου μου ελπίδα! Να τα καταφέρω μεν , αλλά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου στην αξιοπρέπεια μου! Κέρδισα πολλά καλά στην πολυετή πλέον καριέρα μου, αλλά ίσως το πιο σημαντικό (γιατί είναι και το πιο σπάνιο για να συμβεί) είναι ότι κέρδισα εσάς! Γιατί η σχέση μας δεν βασίζετε μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία , είναι πιο βαθιά και πιο ουσιώδης! Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας .... Γιατί; Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος ... 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε