Νομίζεις μόνο η Ευρυδίκη μοιάζει με τον Μπομπ; Κι όμως...

 

Διάσημα ζευγάρια Ελλήνων που μοιάζουν ολοένα και περισσότερο μεταξύ τους! Τα ζευγάρια όσο περισσότερο μένουν μαζί, τόσο περισσότερο μοιάζουν δεν λένε; Δίκιο θα έχουν που το λένε κι εμείς στο αποδεικνύουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Υπάρχουν ζευγάρια που φαίνονται τελείως αταίριαστα, υπάρχουν και άλλα που μοιάζουν σαν το ένα μέλος του να φτιάχτηκε για να υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά του άλλου. Εκτός από τα πολλά τέτοια παραδείγματα του Hollywood, ζευγάρια που μοιάζουν πολύ υπάρχουν και στην ελληνική showbiz. Και εμείς σκεφτήκαμε να τα βρούμε και να στα παρουσιάσουμε για να μη νομίζεις δηλαδή ότι μόνο εσύ και ο Κωστάκης έχετε αναπτύξει αυτό το παρόμοιο look με τα χρόνια που περνούν. Λάθος κάνεις, είναι κι άλλοι τέτοιοι έρωτες και μάλιστα διάσημοι.

Μαίρη Συνατσάκη - Αιμιλιανός Σταματάκης

Αν μιλάμε για ομοιότητα δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε αυτή τη συλλογή από άλλο ζευγάρι. Και σκέψου ότι αυτός είναι και ένας φρέσκος έρωτας, πού να περάσουν και τα χρόνια. Εκτός από την ομοιότητα στην εμφάνιση οι δυο τους έχουν και όμοια στάση απέναντι σε ό,τι αφορά την δημοσιότητα και την προσωπική τους ζωή αλλά και μια κοινή μεγάλη αγάπη για το μουσικό θέατρο. Μάλιστα έχουν συνεργαστεί και στην σκηνή, στο μιούζικαλ Hair.

 

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέοντας Πατίτσας

Ξανθοί κι οι δυο, με ανοιχτόχρωμα μάτια και πλατύ χαμόγελο η πρώην παρουσιάστρια και νυν σχεδιάστρια υποδυμάτων και ο εφοπλιστής έμοιαζαν από την αρχή της σχέσης τους και σήμερα είναι πιο ταιριαστοί από ποτέ, όπως μας έδειξε η ίδια η Μαριέττα Χρουσαλά με αφορμή το πρόσφατο #10yearchallenge στο Instagram, ακολουθώντας την τάση που έγινε λατρεία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά και, μάντεψε, είναι ξανθά και τα τρία.

 

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη

Το χαμόγελο είναι το πιο έντονο κοινό στοιχείο αυτού του ζευγαριού. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ, ταίριαξαν και πλέον έχουν δημιουργήσει μία οικογένεια της οποίας η ομορφιά είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό. Από την πρώτη στιγμή ο Τύπος μιλούσε για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και εμφανισιακά και όχι άδικα όπως διαπίστωσες.

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Φώτης Μπερνάντο

«Μυστικό 3 (βασικό,το πιο..!) Βρες τον άντρα των ονείρων σου και σιγουρέψου ότι είσαι η γυναίκα των δικών του.. Μετά παντρέψου τον και κάνε τα παιδιά του..!» έγραφε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην παραπάνω φωτογραφία ενδεικτική της απόλυτης ομοιότητάς της με τον σύζυγό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα πιστά αντίγραφά τους.

 

Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης

Οι ομοιότητες εδώ ξεπερνούν την εμφάνιση (που αλήθεια είναι, θέλεις το μαλλί, θέλεις το «πάντα με χαμόγελο» που εκπέμπει το ζευγάρι, είναι εμφανείς) αφού οδήγησαν τον Μπομπ Κατσιώνη και την Ευρυδίκη να θέλουν φέτος να ενώσουν για πάντα τη ζωή τους. «Πρέπει να προλάβω, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το γάμο. Θα γίνει στις 30 Αυγούστου ο γάμος μας. Δεν ξέρω όμως αν γίνει στην Κύπρο ή στην Ελλάδα. Όπου βρούμε εκκλησία, εκεί θα παντρευτούμε. Έχω πάνω μου ένα τατουάζ με ένα ξωτικό. Έτσι φαντάζομαι και το look μου για εκείνη την ημέρα», είχε πει για τον επικείμενο γάμο τους η τραγουδίστρια στις τηλεοπτικές κάμερες. Η ώρα η καλή από εμάς.

 

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης

Δεν τους λες όμοιους αλλά σίγουρα τους λες το ίδιο γελαστούς, το ίδιο ταλαντούχους, το ίδιο πλακατζήδες με την ζωή και το ίδιο αφοσιωμένους στην τέχνη τους. Επίσης έχουν και οι δύο ανοιχτόχρωμα μάτια και ένα χαμόγελο που αναμφίβολα μαγνητίζει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»