Τα κορίτσια της showbiz σε αθλοπαιδιές με τα μικροσκοπικά μαγιό τους...!

 
 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Φαίη Σκορδά, Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Σολωμού, Ευγενία Μανωλίδου, Κατερίνα Καινούργιου, Σίσσυ Χρηστίδου, Βίκυ ΚουλιανούΑποστολία Ζώη, Τζένη Θεωνά, Ιωάννα Μπέλλα και bonus Μαρία Ηλιάκη & Elizabeth Hurley topless
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Φαίη Σκορδά κάνει διακοπές με τους γιους της στην Πελοπόννησο και αποφάσισε να επιδοθεί σε θαλάσσια σπορ.

Ένα από αυτά ήταν και το θαλάσσιο σκι που είναι το αγαπημένο της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει βρει πολλούς τρόπους για να κρατάει το σώμα της σε φόρμα ακόμα και στις διακοπές της.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια που η Φαίη Σκορδά δάμαζε τα κύματα συνέβη κάτι και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της. Γιατί, η παρουσιάστρια έχει χιούμορ και μας το δείχνει τόσο μέσα από την εκπομπή της «Το πρωινό» όσο και μέσα από το Instagram της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν και έβγαλαν τα μαγιό τους! Ο καύσωνας φταίει...

«10 το πρωί…
Με βλέπει η ευγενέστατη κυρία Δωρα ότι κουράστηκα κ έχει κυματάκι…
– Να συνεχίσω; ρωτάει
-Δεξιά ακούω…. Δεν έβλεπα κιόλας…» έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που μπορεί να ζήσει και χωρίς μακιγιάζ. Άλλωστε, είναι μια κούκλα και δεν το έχει ανάγκη.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Δον Ζουάν» και πλέον δεν έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της και δεν μπορεί ν’ απολαύσει τα μπάνια της με την ησυχία της.

Γι’ αυτό τον λόγο, δημοσίευσε στο Instagram μια παλιότερη φωτογραφία της από την παραλία, όπου κάνει το μπάνιο και χαίρεται τον ήλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Kορμάρα η Σοφία Καρβέλα με μαγιό!

Η Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ ξετρέλανε τους followers της κι εμάς μαζί

 

Αδιαμφισβήτητα η Μαρία Σολωμού εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός και τρυφερή μαμά είναι και μια σέξι γυναίκα.

Εδώ και χρόνια η Μαρία Σολωμού διατηρεί την άψογη σιλουέτα της και αν την πετύχεις στην παραλία θα πάθεις πλάκα με το αψεγάδιαστο κορμί της, το οποίο είναι θεϊκό.

Και μη νομίζεις πως έχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό αφού όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της τρώει και μάλιστα άτσαλα αλλά είναι τέτοιο το σκαρί της που δεν παίρνει κιλά.

 

Οι πρώτες μέρες του Αυγούστου έχουν βρει την Ευγενία Μανωλίδου στην Αθήνα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής στο ζευγάρι να φύγει έστω λίγες μέρες προς κάποιον τουριστικό προορισμό για διακοπές.

Η ίδια, όμως, φαίνεται πως δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια στην πρωτεύουσα. Κατηφόρισε, λοιπόν, προς τη Βουλιαγμένη και έκανε θαλάσσιο σκι!

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, βλέπουμε την Ευγενία Μανωλίδου να στέκεται στη σανίδα με ιδιαίτερη άνεση και να κάνει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή θαλάσσια διαδρομή.


 

Απλά πάθαμε «εγκεφαλικό». Δεν έχεις δει την Κατερίνα Καινούργιου πιο αποκαλυπτική ποτέ ξανά!

Έτσι είναι οι καλοκαιρινές διακοπές… απελευθερώνεσαι και βγάζεις την πιο θηλυκή σου πλευρά.

Όχι, ότι η Κατερίνα Καινούργιου το έχει ανάγκη αλλά με τη νέα της φωτογραφία μας απέδειξε πως είναι το απόλυτο σέξι θηλυκό.

Βέβαια είναι και λίγο η τάση του φετινού καλοκαιριού να εμφανίζεσαι πιο… free αλλά πάθαμε πλάκα με αυτό που αντικρύσαμε μπαίνοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Θέλεις κι εσύ να το δεις αλλά πριν θα σου κάνουμε μια μίνι περιγραφή… έτσι για να εξιτάρουμε ακόμη περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Η Χριστιάνα Θεοδώρου ξαναχτυπά! Topless μόνο με δύο... κεράσια!

Στη φωτογραφία που θα συναντήσεις λίγο πιο κάτω θα δεις την Κατερίνα Καινούργιου καθισμένη στην αιώρα και φορώντας ένα διάτρητο πανωφόρι το μάτι σου θα πέσει πάνω στο πλούσιο στήθος της.

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει το καλοκαίρι της παρέα με φίλους και τους γιους της.

Η παρουσιάστρια έχει χιλιάδες followers που την στηρίζουν με τα likes τους. Κάθε post της Σίσσυς Χρηστίδου συγκεντρώνει χιλιάδες likes, ειδικά εκείνα που φοράει μαγιό.

Η παρουσιάστρια έχει πολλά μαγιό και κάθε μέρα κάνει το μπάνιο της και με διαφορετικό. Για να μην βαριέται η ίδια, αλλά ούτε και όσοι την ακολουθούν. Οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου πάνω απ’ όλα έχουν στυλ και άποψη.

 

 

Η Βίκυ Κουλιανού, από την πρώτη φορά που συστήθηκε στο κοινό, από το πρώτο της βήμα στην πασαρέλα μέχρι σήμερα, δεν έχει σταματήσει λεπτό να αποτελεί πρότυπο ομορφιάς, στυλ και κομψότητας. Κάθε ανάρτηση που κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram είναι ξεχωριστή. Η πιο πρόσφατη από αυτές έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

«Κάποτε όλα θα είναι ένα πριν ένα τότε… τίποτα πιο ισχυρό από το τώρα!», έγραψε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.

 

Η Αποστολία Ζώη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά και περνά υπέροχα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετά από μια ολιγοήμερη απόδραση μαζί με την γνωστή ηθοποιό και φίλη της, Ναταλία Δραγούμη στην όμορφη Λευκάδα, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην Κεφαλλονιά. Ως λάτρης των social media μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, σχεδόν καθημερινά, διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Στην αρχή της εβδομάδας, η Αποστολία Ζώη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάποιες φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.

 

6 Απριλίου - Μία ημέρα που η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης θα θυμούνται για πάντα. Ήταν η μέρα που γεννήθηκε ο γιος τους και που οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε μαζί μας ο ίδιος ο Δήμος Αναστασιάδης με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε δύο ημέρες μετά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από μερικές ημέρες, η Τζένη Θεωνά ανέβασε κάποιες φωτογραφίες που τη βλέπουμε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας το μαγιό της και το σώμα της μας εντυπωσίασε.

 

Μέσα σε μια μόλις εβδομάδα, η Μαρία Ηλιάκη, δημοσίευσε στο Instagram δεύτερη topless φωτογραφία της.

Αναμφισβήτητα διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Μαρία Ηλιάκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και τον έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Ωστόσο, δεν παραλείπει να μοιράζει και μερικά «εγκεφαλικά» στο Instagram της. Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ακόμη μια topless φωτογραφία της και μέσα σε μισή ώρα τα likes ξεπέρασαν τις πέντε χιλιάδες.

Οι followers της Μαρίας Ηλιάκης εντόπισαν αμέσως την φωτογραφία της και δικαίως και έσπευσαν να την στηρίξουν με likes και σχόλια.

 

Με αναλογίες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε στην Μύκονο και δεν ξέφυγε από την κάμερα του Mykonos Live TV. Η Σταρ Ελλάς 2018, με κορμί πιο αισθησιακό από ποτέ, είπε να πάει για μπάνιο σε κοσμική παραλία αναστατώνοντας κόσμο και κοσμάκη.

Η Ιωάννα Μπέλλα φόρεσε ολόσωμο μαγιό, αποκάλυψε τα ατέλειωτα πόδια της και προκάλεσε πολλές λιποθυμίες στην θέα του χυμώδους και εκρηκτικού κορμιού της.

Δείτε την κούκλα Ιωάννα Μπέλλα στην Μύκονο

 

Bonus:

Έκλεισε τα 54 αλλά παραμένει μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον πλανήτη. Ο λόγος για την ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ. Ο χρόνος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί της και εκείνη γενναιόδωρη επίσης με τους θαυμαστές της, αφού δεν παραλείπει να τους χαρίζει εικόνες από την καθημερινότητά της και το αψεγάδιαστο σώμα της. 

Η πρωταγωνίστρια, που έγινε παγκοσμίως διάσημη από την εμφάνισή της με το αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με τις παραμάνες στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία», στο πλευρό του τότε αγαπημένου της Χιου Γκραντ, ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες στα social media και αν μη τι άλλο προκαλεί το θαυμασμό.

Μάλιστα στην τελευταία της ανάρτηση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι δεν κάθεται στον ήλιο παρά μόνο κάτω από τεράστια ομπρέλα. 

Το Instagram της προσφέρεται για οφθαλμόλουτρο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton