Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν τα μικροσκοπικά μαγιό τους και αναστάτωσαν κόσμο και κοσμάκι...!

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Αν μας έλεγες να επιλέξουμε ποια ελληνίδα celebrity μας απασχολεί κάθε καλοκαίρι με τις εμφανίσεις της στην παραλία, η Αθηνά Οικονομάκου θα ήταν μέσα στο top 5. Ίσως και στην κορυφή αυτής της λίστας.

Η ηθοποιός τα τελευταία τρία χρόνια, περίπου, περνούσε τα καλοκαίρια της στη Μύκονο και οι βουτιές στις παραλίες του νησιού ήταν καθημερινή συνήθεια. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της, εκείνη θα περάσει το φετινό καλοκαίρι στη Σαντορίνη μαζί με τον Φίλιππο και τον γιο τους Μάξιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα κορίτσια της showbiz βγήκαν στις παραλίες και άναψαν φωτιές...!

 

Η Μπέτυ Μαγγίρα, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και σέξι Ελληνίδες.

Το ότι είναι ταλαντούχα το γνωρίζαμε, ωστόσο, μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks, είδαμε πως μπορεί να κάνει πολλά και να τα κάνει και καλά.

Η Μπέτυ Μαγγίρα, διαθέτει άψογες αναλογίες και κάθε φορά που κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω της.

Αυτή τη φορά, δεν την «τσάκωσε» κάπου ο φωτογραφικός μας φακός, αλλά η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές φωτογραφίες της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει με το ροζ μπικίνι της δίπλα στη θάλασσα και να κόβει ανάσες.

Τι κι αν είναι μανούλα; Τι κι αν δεν είναι πια 20 χρονών; Έχει ένα κορμί που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

Απολαύστε την παρακάτω και σίγουρα θα μείνετε άφωνοι βλέποντάς την:

 

Eίναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Ανατρεπτική, σέξι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δεν έχει διστάσει ποτέ να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό.

Ποζάροντας με το αισθησιακό της μαγιό κόλασε τους ακολούθους της στο Instagram με τις σέξι καμπύλες της και του άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τα likes πήραν φωτιά για χάρη της ροκ… ομορφιάς.

«How to have a beach body: 1. Have a body 🍊 2. Go to the beach 🌊 #AerieGR #AerieREAL #bodypositivity #inspirationoftheday #curves #7mothspostpartum#notyourordinarymom #ninjamom #potd #momof2#momlife», έγραψε στην χαρακτηριστική λεζάντα της φωτογραφία.

Δείτε τη φωτογραφία της Πηνελόπης  Αναστασοπούλου…

 

 

Στο Βόλο περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους. Η Όλγα ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Χθες το βράδυ, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία κάθεται στα βράχια και ποζάρει topless, αλλά με πλάτη, στον φωτογραφικό φακό! Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια από κάτω πήραν “φωτιά”!

Η ανάρτηση που έκανε η Όλγα Πηλιάκη…

 

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμέτοχη της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM. Η hot… Άννα Αμανατίδου απολαμβάνει τις διακοπές της και αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Φοράει τα σέξι μαγιό της, πηγαίνει στην παραλία και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη με τις υπέροχες πόζες της. Τα likes και τα comment των θαμαστών της παίρνουν φωτιά στο Instagram για χάρη της όμορφης θέας που παρακολουθούν.

Δείτε τις «καυτές» φωτογραφίες της Άννας Αμανατίδου…

 

Μία από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στο Greece’s Next Top Model και που το όνομά τους βρέθηκε ψηλά σε αυτά που συζητούσαν οι χρήστες του Internet είναι η Ξανθή Τζερεφού.

Από τότε που βγήκε από το παιχνίδι, η Ξανθή ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφίες στο Instagram, όπου φαίνεται το πόσο εντυπωσιακό είναι το πρόσωπό της αλλά και το πόσο έχει αλλάξει το σώμα της.

Η λεζάντα έγραφε: «Κάθε μέρα γίνομαι μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, γίνομαι μία πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού μου και γίνομαι μία εκδοχή του εαυτού μου με περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Λατρεύει το Instagram και μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τις διακοπές της. Η Ιωάννα Τούνη γνωρίζει καλά να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα social media με τις σέξι πόζες της.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι, της φωτιάς, ποζάρει ξαπλωμένη πάνω σε μια βάρκα και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με  καλλίγραμμο κορμί της.

«Girls like you deserve a love that always feels like summer», έγραψε ως σχόλιο.

Δείτε τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν