Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Δείτε ποιο πολυαγαπημένο συμπαίκτη του στο #MasterChefGR προσέλαβε στο μαγαζί του στην Κάλυμνο

  16/07/2019 11:55
Δείτε ποιο πολυαγαπημένο συμπαίκτη του στο #MasterChefGR προσέλαβε στο μαγαζί του στην Κάλυμνο

Δείτε ποιο πολυαγαπημένο συμπαίκτη του στο #MasterChefGR προσέλαβε στο μαγαζί του στην Κάλυμνο

  16/07/2019 11:55

Κατά την διάρκεια του MasterChef, δημιουργήθηκαν αρκετές φιλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Κάποιες από αυτές διατηρήθηκαν και μετά το τέλος του reality μαγειρικής.

Ο Παντελής Βούρος για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι είναι μεγάλη καρδιά και θέλει δίπλα του ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για δουλειά.

Πριν λίγες μέρες, μέσα από το Instagram αποκάλυψε με ποιον πρώην συμπαίκτη του ξεκίνησε συνεργασία. Ο Παντελής Βούρος αναγνώρισε το ταλέντο του και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του του ζήτησε να δουλέψει μαζί του στο εστιατόριο που διατηρεί στην Κάλυμνο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην οντισιόν του MasterChef και αμέσως ο ένας ξεχώρισε τον άλλο, ενώ κατά την διάρκεια του reality ήρθαν κοντά και η φιλία τους κρατάει ακόμα. Έτσι, αποφάσισαν να την επισφραγίσουν με μια συνεργασία.

Ο λόγος για τον Ζαχίρ.

«Η δουλειά ανεβαίνει, η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον Ζαχίρ, φίλο, συνάδελφο και αδελφό, που μου έκανε την τιμή να έρθει στην Κάλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα»

Ο Ζαχίρ που έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή του, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του καλού του φίλου.

Για την επιτυχία τους στις γυναίκες μετά το τέλος του MasterChef και την προσωπική τους ζωή, μίλησαν στην εκπομπή Καλοκαίρι #not ο Παντελής Βούρος και ο Ζαχίρ Γιαβαρί. Οι δυο τους πλέον συνεργάζονται στο εστιατόριο που διατηρεί ο πρώτος στην Κάλυμνο.

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι λέμε να βρούμε μια Καλυμνιά να τον παντρέψουμε. Να τον βαφτίσουμε. Όλοι έχουν φαγωθεί να τον παντρέψουμε. Για τα προσωπικά μου δεν υπάρχει χρόνος. Είμαι όλη μέρα στο μαγαζί κλεισμένος» είπε ο Παντελής, με τον Ζαχίρ να συμπληρώνει: «Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τα μηνύματα στα social media. Τα μισά δεν τα έχω διαβάσει. Είναι πάρα πολλά. Η γυναίκα αν θέλει να βρει τον άντρα θα τον βρει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας