Συγκινημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέφτει στην αγκαλιά των παιδιών του!

 
Την μεγάλη νίκη του και στα social media αποφάσισε να γιορτάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δημοσίευσε μια χαρακτηριστική φωτογραφία με την οικογένειά του για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που του χάρισε τη νίκη. Ωστόσο ξεχώρισε η αγκαλιά του στον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε δακρύσει ακούγοντας την ομιλία του πατέρα του.
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Σε αυτή πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Μαρέβα, ο γιος και οι δύο κόρες του.

 

 

Την ίδια φωτογραφία επέλεξε να δημοσιεύσει και η Μαρέβα Μητσοτάκη στον δικό της λογαριασμό στο Instagram για να γράψει χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια Κυριάκο! Το αξίζεις! Η οικογένεια σου είναι υπερήφανη για εσένα! Χρόνια πολλά! Όλη μου την αγάπη! Congratulations @kyriakos_ We are proud of you!».

 

Τόσο η Μαρέβα όσο και η Σοφία με την Δάφνη και τον Κωνσταντίνο επέλεξαν casual look για την ημέρα των εκλογών και βρέθηκαν στο πλευρό του πατέρα τους που χθες γιόρτασε την ονομαστική του εορτή. 

«Eυχαριστώ!!! Και από αύριο σκληρή δουλειά», έγραψε ο Μητσοτάκης στην φωτογραφία που η οικογένειά του ποζάρει αγκαλιασμένη.

 

Λίγο μετά την επιβεβαίωση της νίκης για τη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε στην Πειραιώς τις ευχές των οπαδών του με πολλούς να σπεύδουν να τον αγκαλιάσουν. Ωστόσο ξεχώρισε η αγκαλιά του στον γιο του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε δακρύσει ακούγοντας την ομιλία του πατέρα του.

 

O 21 ετών γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του πατέρα του ξέσπασε σε δάκρυα την ώρα της ομιλίας.

Ο Κωνσταντίνος παρακολούθησε με συγκίνηση την ομιλία του πατέρα του, μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Λίγο αργότερα, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον είδε συγκινημένο, τον πλησίασε και τον πήρε στην αγκαλιά του.

 

Στη συνέχεια αγκάλιασε και την Δάφνη, την μικρότερη κόρη του.

 

Λίγο πριν τις 13:00 ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύμενος από τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου. 

 

Στο Προεδρικό Μέγαρο τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Είχαν μια σύντομη συνάντηση και στην συνέχεια ακολούθησε η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού. Ο νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο και η συγκίνησή του ήταν έντονη. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη όρκισε πρωθυπουργό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Αφού έπεσαν οι απαραίτητες υπογραφές μετά την ορκωμοσία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκάλιασε θερμά την σύζυγό του Μαρέβα και ένα ένα τα τρία του παιδιά. Η συγκίνηση του νέου πρωθυπουργού ήταν μεγάλη αλλά και η χαρά του αφού δεν έπαψε λεπτό να χαμογελάει.

 
 
Αφού πρώτα ο νέος πρωθυπουργός υπέγραψε το πρωτοκόλλο ορκωμοσίας, στη συνέχεια πλησίασε τα τρία παιδιά και τη σύζυγό του τους οποίους αγκάλιασε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρώτα αγκάλιασε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στη συνέχεια τη μικρότερη κόρη του Δάφνη και μετά μαζί τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, τον Κωνσταντίνο και την Σοφία.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor