Τα ευτράπελα που δημιουργήθηκαν στα τηλεοπτικά κανάλια με τις εκλογές στην Ελλάδα! Τρελό γέλιο!

Εκτός εαυτού ο Χατζηνικολάου με Κούγια! «Είναι φασιστική η άποψή σας»! Ο δημοσιογράφος που κυνηγά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και αυτοί που βγήκαν on air με μαγιό! Άφωνη η Διαβάτη με την ερώτηση Σρόιτερ για Τσίπρα! Ο Σαββόπουλος χάνει το ακουστικό με τo καλησπέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, με αφορμή τις βουλευτικές εκλογές 2019, ο Διονύσης Σαββόπουλος βρέθηκε στην έκτακτη εκπομπή του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Κυριακής. Η Σία Κοσιώνη τον υποδέχτηκε θερμά, όμως με το καλησπέρα, το ακουστικό που φορούσε ο δημοφιλής δημιουργός εκσφενδονίστηκε!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος προσπάθησε να το επανατοποθετήσει, ενώ η Σία Κοσιώνη χαμογελούσε και ζητούσε βοήθεια από τους τεχνικούς. Τελικά, με τη βοήθεια μέλους από το τηλεοπτικό συνεργείο, το πρόβλημα διορθώθηκε και η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

 

Στα πλατό του Alpha βρέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο της εκπομπής για τις Εκλογές 2019, η Χρυσούλα Διαβάτη και στο καλωσόρισμα του στην ηθοποιό, ο Αντώνης Σρόιτερ θέλησε να της κάνει μια συγκεκριμένη ερώτηση. Ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στην κουβέντα και η Χρυσούλα Διαβάτη έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

«Κυρία Διαβάτη, γκουγκλάρω Χρυσούλα Διαβάτη για να προετοιμαστώ και βλέπω στην αρχή ενθουσιώδης δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ. Η Χρυσούλα Διαβάτη, έκπληκτη αναφώνησε:

«Έλα καλέ; Πού τις είδατε; Για όνομα του Θεού! Καμία καλή διάθεση! Εγώ είμαι τελείως από το άλλο άκρο και το ξέρετε πολύ καλά, δεν υπάρχει πια άλλη υπομονή. Εγώ δεν βλέπω ούτε καμία πρόοδο, ούτε καμία ανάπτυξη. Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή αν δεν βλέπω καλά. Ξεκινάς φτωχός, με όνειρα, δουλεύεις, αγωνίζεσαι επάξια χωρίς να είσαι προσκολλημένος σε κόμματα, προκόβεις και πεθαίνεις φτωχός. Εγώ αυτό κατάλαβα κι εκεί φτάσαμε. Υπάρχει μια απαξίωση για όλους τους ανθρώπους κι αυτό εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψιν σου τον λαό, τους ανθρώπους, τη γνώμη σου, να είσαι τόσο καβαλημένος».

 

«Να καλωσορίσω τον κ. Δένδια και τον κ. Τσίπρα που είναι μαζί μας. Τον κ. Γιώργο Τσίπρα», διευκρίνισε η Σία Κοσιώνη κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής για τις βουλευτικές εκλογές 2019. Η δημοσιογράφος χαμογέλασε και απευθυνόμενη στον Γιώργο Τσίπρα είπε: «Μου επιτρέπετε λίγο χιούμορ κ. Τσίπρα, δύο φορές Τσίπρας την ίδια εβδομάδα, έχω σπάσει όλα τα ρεκόρ! Εντάξει; Ξέρω ότι έχει χιούμορ ο κ. Τσίπρας».

«Θα ανησυχεί ο κ. Μπακογιάννης στο τέλος…», ακούστηκε στη συνέχεια από το τραπέζι, ατάκα που δεν… ξετρέλανε τη Σία Κοσιώνη, η οποία προχώρησε στην κανονική ροή της εκπομπής.

 

Κακός χαμός στο πλατό του ΑΝΤ1! «Τέτοια τοποθέτηση δεν την έχω ακούσει να την κάνουν ούτε χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας».

Χαμός έγινε στον αέρα του ΑΝΤ1! Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αλέξης Κούγιας ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση, με τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή να γίνεται έξω φρενών με τον ποινικολόγο και ο καβγάς να είναι αναπόφευκτος.

«Πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνθεση των ανθρώπων που ψήφισαν. Δηλαδή, αν τελικά είναι οι Ρομά, αν τελικά είναι αυτοί με τις ιδιαιτερότητες, αν είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, εάν είναι τελικά οι λαθρομετανάστες που πήραν διαβατήρια… Αν πάρεις το υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες… Είναι μειωμένης ανεξαρτησίας, όσον αφορά την ψήφο.

Να ψηφίζουν οι Ρομά, αλλά δεν μπορεί να υπερηφανεύεται η αριστερά ότι αυτή η αισθητική των Ρομά εκφράζει την αριστερά Αν η αισθητική της αριστεράς είναι οι Ρομά, είναι οι ιδιαιτερότητες, είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών… Αν αυτή είναι η αισθητική της αριστεράς…», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και ακολούθησε ο κακός χαμός.

«Αυτό δεν ακούγεται καθόλου δημοκρατικό. Τα λέτε σοβαρά αυτά; Είναι σοκαριστική η άποψή σας και δεν είναι δημοκρατική. Δεν μπορεί να λέτε ότι έχει άλλο βάρος η ψήφος ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ατόμου που ψηφίζει. Είναι ότι πιο φασιστικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Ακούτε, κύριε Κούγια; Είναι απολύτως φασιστική άποψη αυτή!

Είναι πολύ θλιβερή αυτή η τοποθέτησή σας, και μια τέτοια τοποθέτηση δεν την έχω ακούσει να την κάνουν ούτε χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας! Σήμερα θα σας λατρέψουν με αυτά που λέτε. Είναι θλιβερά αυτά που μας λέτε, λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι αρκετά αυτά που είπατε, πήραμε πολύ γερή φασιστική δόση σήμερα, δεν αντέχω άλλη!», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε όσα έγιναν στον αέρα του ΑΝΤ1…

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία. Ο Νίκος Υποφάντης, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που τον ακολουθεί από χθες σε κάθε του βήμα, διαπιστώνει στον αέρα πως ο κ. Μητσοτάκης έχει φτάσει. Η απόσταση που τους χωρίζει, όμως, είναι αρκετά μεγάλη…

Ο Νίκος Υποφάντης ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές και αρχίζει να τρέχει. Ουσιαστικά, κυνηγά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένειά του. Όταν τους προσεγγίζει, εκείνοι τον κοιτούν ολίγο τι απορημένοι…

Δείτε το στιγμιότυπο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

 

Οι βουλευτικές εκλογές 2019 είναι καυτές και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Από τις πανέμορφες αλλά και πολύ ζεστές παραλίες της Χαλκιδικής εμφανίστηκαν στον ΣΚΑΪ οι Αταίριαστοι. Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, με σακάκι και πουκάμισο …έλιωναν κάτω από τον ήλιο. Αυτά από τη μέση και πάνω…

Όταν το πλάνο άνοιξε, αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια. Οι Αταίριαστοι φορούσαν μαγιό! «Έχουμε γίνει τα νούμερα της περιοχής!», είπαν γελώντας.

Δείτε το αστείο στιγμιότυπο:

 

Απίστευτη ένταση σημειώθηκε στον αέρα του Star! Η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση, με την υποψήφια βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να γίνεται έξαλλη.

Ο Χατζηνικολάου “τίναξε” πάλι το ρολόι στα exit poll«Ο κ. Μητσοτάκης και η δεξία στην Ελλάδα είχε μια πολύ μεγάλη ανάγκη όλο αυτό το διάστημα να νομιμοποιηθούν οι στρατηγικές πολιτικές τους επιλογές από κόμματα πέραν του δικού τους. Να υπάρξουν πολιτικές φωνές και μάλιστα που υποτίθεται προέρχονται από τον προοδευτικό χώρο. Στο… ΚΙΝΑΛ του κ. Μητσοτάκη δεν ήμουν γραμματέας. Ήμουν στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

«Εμείς κάναμε σκληρή αντιπολίτευση στον κ. Τσίπρα. Δεν είμαστε λαϊκιστές του όχι σε όλα όπως μέχρι τώρα έχει δείξει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Υποτίθετα κ. Ραγκούση; Είναι ντροπή αυτό που λέτε. Είπατε “υποτίθεται προοδευτικό κόμμα”. Να σεμνύνεστε λίγο, το “υποτίθεται” πάρτε το πίσω. Γιατί ψεύδεστε; Δεν θα συγκρατηθώ κύριε Ραγκούση. Εσείς φέρατε τον κ. Μητσοτάκη στην εξουσία, είστε ο χορηγός του και είστε ο ορισμός του γενιτσαρισμού.

Προδοσία; Αυτά να τα αφήσετε, ψεύδεστε ασυστόλως. Ντροπή, ντροπή… Ως εδώ θα πω εγώ και όχι εσείς. Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Δεν σταματάτε λιγάκι; Ούτε που ξέρω τι λέω; Εγώ δεν ξέρω τι λέω όταν σαν λέω γενίτσαρο; Ντροπή να μιλάτε εσείς για τον Ανδρέα Παπανδρέου», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Δείτε όσα έγιναν στον αέρα του Star…

 

Τρικούβερτος καβγάς ξέσπασε στο πλατό του OPEN, μεταξύ της δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά και του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη. Όλα ξεκίνησαν από κάτι που ανέφερε η Βούλα Κεχαγιά, το οποίο δεν άκουσε ο Παύλος Χρηστίδης και της ζήτησε να το επαναλάβει. Πολύ σύντομα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ και η δημοσιογράφος… εκτροχιάστηκαν και ακούστηκαν σκληρές κουβέντες στον αέρα.

Π.Χ: Δεν άκουσα τι είπατε κυρία Κεχαγιά! Πείτε μου! Καταλαβαίνω έχετε ένα πρόβλημα με το ΚΙΝΑΛ!

Β.Κ: Έχετε μία μύγα τσε – τσε που σας τσιμπάει last year! Ο κύριος Χρηστίδης είναι προβοκάτορας;

Π.Χ!: Έχετε εργολαβική σκέψη να εξυπηρετείτε συμφέροντα πολιτικών κόμματων!

Β.Κ: Δε ντρέπεστε λίγο;  Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Είστε ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ;

Π.Χ: Είστε δημοσιογράφος και δεν ξέρετε αν είμαι ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ;

Β.Κ: Κύριε Χρηστίδη σας κυνήγα μια μύγα τσε – τσε και σας έχει δηλητηριάσει το μυαλό και τις σκέψεις σας! Είστε Goebbels! Κύριε Χρηστίδη όταν θα συμπληρώσετε χιλιόμετρα στην πολιτική όσα έχω συμπληρώσει εγώ στην δημοσιογραφία τότε θα ξαναμιλήσετε μαζί μου! Να σας χαίρονται!

Δείτε όσα έγιναν στο πλατό του Open…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»