«Έχουμε κατηγορηθεί με τον Γιώργο για προσηλυτισμό!»

Μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα έδωσε η αγαπημένη ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον σύζυγο της Γιώργος Τσιάκκα, την επιτυχία της ταινίας "Βουράτε Γειτόνοι" και όχι μόνο.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Σε ερώτηση αν την φόβισε ποτέ το γεγονός ότι συνεργάζεται επαγγελματικά με τον σύζυγο της, εξήγησε:  «Όχι δεν με φόβισε γιατί δεν τον έβλεπα. Ο Γιώργος ήταν σπίτι κλεισμένος στο... κελί του έγραφε και εγώ ήμουν στα γυρίσματα. Δηλαδή πολύ λίγες ώρες τον έβλεπα. Έτσι δεν υπήρξε και η φθορά που μπορεί να υπάρξει όταν ένα ζευγάρι δουλεύει μαζί. Επίσης πάντα υπήρχε μια εμπιστοσύνη και από πλευράς μου ότι θα έχω ένα πολύ δυνατό σενάριο και ήμουν σίγουρη. Αλλά και από την πλευρά του Γιώργου ότι έχει μια ηθοποιό την οποία εκτιμά» ενώ δεν δίστασε να εξηγήσει πως «Όταν συνεργαστήκαμε στο θέατρο ήταν λιγάκι περισσότερο έντονος μαζί μου για να ακούνε και οι άλλοι»
 
Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε η ταινία "Βουράτε γειτόνοι" με την ίδια να δηλώνει: «Μας έδωσε μεγάλη χαρά η επιτυχία της ταινίας. Δεν περιμέναμε ότι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μιλάμε για 120 χιλιάδες θεατές. Για τα δεδομένα της Κύπρου είναι πάρα πολλοί!»
 
Η αγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε να αποκαλύψει αν σκοπεύουν να ετοιμάσουν και δεύτερη ταινία, με την ίδια να εξηγεί πως «Ούτε ναί ούτε όχι! Δεν το πιστεύει ο κόσμος αλλά ακόμα πρέπει να βγουν τα έξοδα της πρώτης ταινίας για να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια. Ακόμα προσπαθούμε να τελειώσουμε με όλους όσους τους χρωστάμε. Όλοι πιστεύουν ότι έχουμε βγάλει ένα εκατομμύριο. Όταν στοιχίζει μια ταινία ένα εκατομμύριο χωρίς κρατική χορηγία, μόνο με χορηγούς - που πραγματικά έχουν βοηθήσει - αλλά το ποσό που μαζεύτηκε ήταν το ένα όγδοο, δεν είναι εύκολο να πεις ναί! Αμα καλυφθεί το ποσό και μείνει και κάτι... » 
 
Τέλος δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι έχει κατηγορηθεί τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της για προσηλυτισμό, εξηγώντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 
 
«Έχουμε κατηγορηθεί για προσηλυτισμό. Είναι επιλογή σου. Έχεις το τηλεκοντρόλ μην το δείς! Εγώ γιατί πρέπει να τρώω στην μούρη, βωμολοχίες; Χωρισμένα ζευγάρια; Μια κατάσταση που εμένα δεν με εκφράζει! Και εγώ μπορώ να θεωρήσω  προσηλυτισμό το ότι συνέχεια με βομβαρδίζεις ότι μια χαρά είναι να ζούμε χωριστά, να μην παντρευόμαστε.. Δηλαδή υπάρχει ένας προσηλυτισμός στους νέους ότι όλα αυτά είναι εντάξει. Κάποιες αξίες που για κάποιους άλλους ανθρώπους είναι σημαντικές»  είπε ανάμεσα σε άλλα. 
 
Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί από την συνέντευξη της στην εκπομπή "Έλα να δείς": 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»