Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα με την ανακοίνωση του Τανιμανίδη!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor (10/6), ξεκίνησε πολύ ευχάριστα. Οι παίκτες βρέθηκαν με τον Γιώργο Λιανό και τον παρουσιαστή της Τουρκίας προκειμένου να παίξουν ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όπως ανακοίνωσε μάλιστα ο παρουσιαστής, το παιχνίδι αυτό ήταν η πρώτη φορά που παίζεται στο ελληνικό Survivor, ενώ στην Τουρκία οι τηλεθεατές το έχουν ξαναδεί.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως το παιχνίδι ήταν ένα καθαρά παιχνίδι μνήμης.

Ο Γιώργος, εξήγησε βήμα - βήμα και με κάθε λεπτομέρεια στους παίκτες πως παιζόταν το παιχνίδι και τι έπρεπε να κάνουν, όταν όμως τους ανακοίνωσε το έπαθλο που ήταν κρέπες με σοκολάτα και μπανάνα, εκείνοι «τρελάθηκαν» από τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους, με τους περισσότερους να σηκώνονται πάνω και να χειροκροτούν.

Και ήταν απολύτως φυσιολογικό, μιας και ήταν ένα έπαθλο που τους έχει λείψει πολύ και όλοι ήθελαν να το γευτούν. Τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο, αυτές οι μικρές απολαύσεις είναι πολύ σημαντικές για όλους.

Λίγο αργότερα είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να ξεσπάει σε κλάματα! Η δήλωση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης την έκανε να "λυγίσει" και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στην Κούβα, και η νικήτρια ομάδα θα έχει την δυνατότητα να την επισκεφτεί.

Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, το διαβατήριο της αθλήτριας λήγει σύντομα και δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει. Στο άκουσμα αυτό η Κατερίνα πάγωσε, αφού δεν το περίμενε ενώ στην συνέχεια λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ήθελε πολύ να πάει.

Ένα πανικός επικράτησε στην Άσπρη ομάδα στο Survivor με δυο παίκτες που τσακώθηκαν. «Δεν θα μου μιλάς έτσι», ακούστηκε να λέγεται.

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Ο Μπορά έγινε έξαλλος με την Αφροδίτη, αφού όπως της είπε την είδε να γελάει, ενώ χάνουν! Η Ελληνίδα, υπερασπίστηκε τον εαυτό της απαντώντας του πως δεν έκανε τίποτα επίτηδες και δεν ξέρει να χάνει.

Τότε, ο Τούρκος παίκτης της είπε να μην του ξαναμιλήσει έτσι, καθώς ο τόνος της ήταν υψηλός, αφού ένιωσε πως την αδικεί.

Ποια ομάδα όμως κέρδισε το ταξίδι στην Κούβα;

Ο αγώνας ήταν σώμα με σώμα, αφού το σκορ ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και στο τέλος έφτασαν στο 8 - 8 και στην συνέχεια τ0 9 - 8.

Τελικά με σκορ 10 - 8 η άσπρη ομάδα κατάφερε να κερδίσει και πάει Κούβα.

Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε την άσπρη ομάδα, μετά την νίκη τηςνα επισκέπτεται την Κούβα και να περνάει στιγμές χαλάρωσης, ενώ θα γεμίσουν στομάχια αφού θα φάνε.

Στον αγωνιστικό κομμάτι βλέπουμε έναν σχετικά εύκολο στίβο μάχης, ωστόσο θα υπάρξουν μικροί τραυματισμοί, όπως έτσι και αλλιώς υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσεις; Μείνετε συντονισμένοι, καθώς αύριο θα έχουμε την σίγουρη διαρροή.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο