Η βρισιά on camera της Τόνιας Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβέγια!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός και ο αγαπημένος της, Κωστής Μαραβέγιας έχουν ήδη κάνει το επόμενο στη σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν όσο τίποτα στις στιγμές τους ενώ συχνά σε κοινές εξόδους τους, τους βλέπουμε πάντα χαμογελαστούς, γεγονός που επιβεβαιώνει την απόλυτη ευτυχία τους.

Η Τόνια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τον Κωστή Μαραβέγια, δε δίστασε να του κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

«Είναι τιµή µου να είναι ο Κωστής ο σύντροφός µου, καθώς είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ βαθιά και θαυµάζω απεριόριστα. Πέραν αυτού, η αναγνωρισιµότητα είναι ένα µέρος της δουλειάς µας, δεν την αντιλαµβάνοµαι ως κοµµάτι της ζωής µου.

Είµαστε σε µια µικρή αγορά, στην Ελλάδα δεν υπάρχει πραγµατικό star system, ούτε µας κυνηγούν παπαράτσι», είχε δηλώσει.

Με αφορμή, την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη στις ευρωεκλογές, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ρώτησε την όμορφη ηθοποιό: «Γεωργούλη θα ψήφιζες; Τώρα που βάζει υποψηφιότητα;».

Η Τόνια Σωτηροπούλου, άλλαξε αμέσως θέμα λέγοντας: «Θυμωμένα στάχια διαβάζω…» και κράτησε στα χέρια της ένα βιβλίο που βρήκε στο πλατό.

Το πρωί της Δευτέρας η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό και πιο συγκεκριμένα, στην «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου και η ατάκα της για τον Κωστή ήταν απλά επική.

Τι είπε;

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

 

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον παιδικό της ερωτά, την καριέρα της στο εξωτερικό, ενώ αποκάλυψε και το ενθύμιο που έχει κρατήσει από τον Daniel Craig.

«Ξέρω να κεντάω, σακοράφα δε γνωρίζω αλλά θα μάθω κάποια στιγμή. Μερικές φορές κάθομαι μπροστά στον καθρέφτη και λέω “είμαι πολύ όμορφη”! έχω τσακωθεί πολλές δορές με ανθρώπους που κακομεταχειρίζονται τα ζώα.

Ήταν παιδικός μου έρωτας ο John Bon Jovi, όταν γνωριστήκαμε από κοινή παρέα ήμουν αμίλητη για τρεις πρώτες ώρες και κοιτούσα μόνο το ποτήρι με το ποτό μου. Ξέσπασα με κραυγές μπροστά στον John Bon Jovi! Δεν ακολούθησα τον Robert Pattinson στην τουαλέτα, ήρθε και με βρήκε κατά λάθος και λίγο νωρίτερα τον μύρισα καθώς περνούσε από το bar.  Ο Αποστόλης Τότσικας θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, είναι απίστευτη κινηματογραφική φάτσα.

Είναι τέλειο αυτό που μας συμβαίνει με τον Κωστή! Για αρκετές ημέρες έκανε πρόβες στο σπίτι και ήταν λίγο περίεργο κάθε πρωί να ακούω χορικά. Θα μπορούσε ο Μάνος ο Γαβράς να είναι ο Έλληνας James Bond! Εάν έπαιρνα όσκαρ πρώτα θα ευχαριστούσα τον θεό. Έχω κρατήσει ένα μπουκάλι νερό που έπινε ο Daniel Craig σαν ενθύμιο.»

Δείτε όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι