Ο Αλέξης Γεωργούλης έγινε ευρωβουλευτής! Ποιοι διάσημοι έμειναν εκτός;

Ο Αλέξης Γεωργούλης χρόνια τώρα έχει δείξει ενδιαφέρον για την πολιτική ζωή και τα κοινά.

Δραστηριοποιήθηκε κιόλας στις Δημοτικές Εκλογές στο παρελθόν και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στην πατρίδα του τη Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου ο ηθοποιός κατάφερε με δόξα και τιμή να πάρει μια έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο αφού οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στο πρόσωπο του.

Ημέρα εκλογών η χθεσινή και εκατομμύρια Έλληνες άσκησαν τα εκλογικά τους δικαιώματα σε όλους τους νομούς της Ελλάδας! Στις φετινές ευρωπαϊκές εκλογές, ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν υποψήφιος για Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατάφερε να εκλεγεί από τον ελληνικό λαό με2.728 ψήφους και να είναι ένας από τους 6 Ευρωβουλευτές του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα!

Ο γοητευτικός ηθοποιός από το πρωί της Κυριακής βρέθηκε και εκείνος στον τόπο καταγωγής του, στην Λάρισα, με σκοπό να ψηφίσει. Ο Έλληνας ζεν πρεμιέ έχοντας ως σκοπό να δει τις σκέψεις του να γίνονται πράξεις που πάνε την Ελλάδα ένα βήμα παραπέρα, ζήτησε την ψήφο των πολιτών, δηλώνοντας έτοιμος να εργαστεί σκληρά για να πετύχει τους στόχους του, όπως άλλωστε κάνει και πάντα.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε σε στενούς του φίλους και συνεργάτες, δεν ήθελε κανείς να τον ενοχλήσει και ζήτησε να μάθει τα αποτελέσματα την επόμενη ημέρα, δηλαδή νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

 

Αφού πήγε να ψηφίσει, ο Αλέξης βρέθηκε με φίλους και συνεργάτες στο κέντρο της Λάρισας για να απολαύσει τον καφέ του, λίγο πριν μάθει τα αποτελέσματα των εκλογών! Ο γοητευτικός ηθοποιός και πλέον Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε να βγάζει σέλφι με τις θαυμάστριες του, οι οποίες μόλις τον γνώριζαν έτρεχαν κοντά του.

 

Η Ραλλία Χρηστίδου, που επίσης συμμετείχε στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέγεται όπως επίσης και η Λυδία Κονιόρδου και ο Ολυμπιονίκης του ΤΑΕ ΚWO DO Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ενώ η και η Λίλα Καφαντάρη και η Σεμίνα Διγενή που συμμετείχε στις Ευρωεκλογές με το ΚΚΕ, αν και είναι τρίτη σε σταυρούς, επίσης δεν εκλέγεται.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει με τον Ηλία Ψινάκη που στην πρώτη του προσπάθεια να συμμετέχει στις ευρωεκλογές με δικό του κόμμα, απέτυχε παταγωδώς, αλλά και τον Κώστα Σόμμερ που συμμετείχε ως υποψήφιος της «Ένωσης Κεντρώων».

Από την Ν.Δ τα γνωστά πρόσωπα που δεν εκλέγονται είναι: ο δημοσιογράφος και πρών ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης , ο σεισμολόγος  Άκης Τσελέντης, ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Αμυράς, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Βίκυ Φλέσσα.

Από το ΚΙΝΑΛ, μένουν εκτός ο Νίκος Παπανδρέου, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου και πρώην δήμαρχος Γιώργος Καμίνης

Έκπληξη τέλος αποτελεί το γεγονός ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και Ευρωβουλευτής με εμπειρία, δεν δείχνει να εκλέγεται.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι