Ο λόγος που το «Κωνσταντίνου & Ελένης» δεν πήγε τρίτη σεζόν! Χάρης Ρώμας: «Η Ελένη τραβάει τα μαλλιά της τώρα»

«Μας έδιναν τότε τα… ζεστά λεφτά και δεν τα πήραμε, τα χάσαμε» Στο “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μίλησε για την Ελένη Ράντου και τον λόγο που το Κωνσταντίνου και Ελένης δεν πήγε τρίτη σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

«Δεν θα έκανα πρόταση στην Ελένη να ξαναπαίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης γιατί ξέρω ότι θα έλεγε όχι. Η Ελένη ήθελε να φύγει από αυτό το στενό περιθώριο που προσδίδει μια τέτοια τηλεοπτική επιτυχία. Η Ελένη μου είπε ότι θα γεράσουμε και θα είσαι η Κατακουζήνα και θα είμαι η γκαρσόνα. Και γι’ αυτό δεν το συνεχίσαμε. Όλοι θεωρούσαμε ότι θα μας στιγματίσει.

Η Ελένη δεν δέχτηκε τότε που μας έδιναν τα… ζεστά λεφτά και τα χάσαμε και τώρα μου λέει “τραβάω τα μαλλιά μου, εκείνη τη χρονιά έπρεπε να την έχουμε κάνει”. Για την τρίτη χρονιά μας πρότειναν τα διπλά λεφτά, ενώ είχαμε ήδη διπλασιάσει από την πρώτη χρονιά στη δεύτερη», είπε ο Χάρης Ρώμας.

O γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς με νέα επεισόδια, ενώ αποκάλυψε και ένα μέρος της υπόθεσης. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως το «Καφέ» στα νέα επεισόδια δεν θα υπάρχει.

«Μου αρέσει πολύ αυτό που γράφουμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα που μπαίνουν. Δεν θέλω να πω αν είναι ακόμη Δήμαρχος ο Πώποτας. Από την παλιά ομάδα όλοι θα παίξουν. Απλά δεν είναι όλοι σε όλη την έκταση της σειράς. Όλοι παίζουν και κάποιοι πολύ μεγάλους ρόλους. Κάποιοι από τους παλιούς παίζουν φιλική συμμετοχή.

Θα είναι στην ίδια τοποθεσία, στο Κολοκοτρωνίτσι. Το Καφέ δεν υπάρχει. Η καινούργια ιδέα είναι πως κάποιος άλλος ανοίγει το Καφέ της Χαράς. Το πιο σημαντικό ήταν να αλλάξει το μέρος που έδωσε την τοποθεσία της σειράς. Η Ρένια Λουιζίδου θα παίξει. Αισθάνομαι πως το Καφέ γυρίζει στην καταλληλότερη εποχή. Με νοιάζει να είναι ωραίο, να το χαρώ και να ανανεώσω τη σχέση μου με τον κόσμο. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, με νοιάζει να κάνω μια ωραία δουλειά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»