Ο τραγουδιστής που μας έκανε όλους να τραγουδάμε «ΜΑΜΑ» στην πρώτη του συνέντευξη!

O Sin Boy είναι το «αμαρτωλό αγόρι» που έκανε όλη την Ελλάδα να τραγουδάει «ΜΑΜΑ». O νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για την άγνωστη ζωή του. 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο ίδιος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως κατάγεται από την Αλβανία, αλλά αγαπάει πολύ την Ελλάδα, ενώ εξήγησε και τον λόγο που φορούσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μια μπορντό μάσκα.

«Όσο καλύτερα πάει το τραγούδι τόσο περισσότερα λεφτά βγάζω. Μόνο για αυτό το κάνω. Το όνειρό μου είναι να βγάλω λεφτά όχι να γίνω διάσημος. Για αυτό δεν κάνω και συνεντεύξεις. Βαριέμαι.»

«Τη μάσκα τη φοράω γιατί είμαι αρρώστια. Μην σας κολλήσω» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Sin Boy μίλησε για τις περιπέτειες που είχε με τις Αρχές λέγοντας πως στο παρελθόν είχε συλληφθεί πολλές φορές. Μάλιστα τόνισε πως παλιά οι αστυνομικοί για το παραμικρό τον οδηγούσαν για το παραμικρό στο τμήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Όπως είπε, τώρα πια οι αστυνομικοί μπορεί να ζητήσουν αυτόγραφο για το παιδι τους αλλά συγχρόνως κάνουν και το σωστό σε ό,τι έχει να κάνει και με τη σύλληψή του.

Ο Sin Boy επίσης μίλησε και για τον ρατσισμό που έχει ζήσει καθώς είπε πως επειδή είναι Αλβανός στα παιδικά του χρόνια οι περισσότεροι γονείς των συμμαθητών του έλεγαν στα παιδιά τους να μην κάνουν παρέα μαζί του λόγω της καταγωγής του.

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά είμαι από την Αλβανία! Οι γονείς μου ήρθαν μετανάστες από την Αλβανία. Περάσαμε δύσκολα χρόνια, αλλά τώρα βγάζω λεφτά και τρώμε όλοι. Έχω περάσει εποχές να τρώω ψωμί με λάδι και αλάτι, οι Αλβανοί θα το καταλάβουν αυτό. Πολλοί μετανάστες Αλβανοί το έχουν περάσει αυτό το στάδιο, το έχω περάσει κι εγώ και είμαι περήφανος που το έχω περάσει γιατί με έχει κάνει πιο δυνατό. Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό στην Ελλάδα, δεν με θέλανε οι γκόμενες γιατί ήμουν Αλβανός. Οι γονείς τους, τους λέγανε “μην κάνεις παρέα με αυτόν, είναι Αλβανός”», είπε μεταξύ άλλων ο Sin Boy.

Επίσης, αποκάλυψε πως ένα άτομο που απεχθάνεται είναι ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος στο παρελθόν χρησιμοποίησε το τραγούδι του MAMA στην εκπομπή του όμως, όπως είπε δεν του άρεσε καθόλου. Τόνισε πως δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη! Ότι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια… Έκανε το “Mama” και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το “Mama”, κάνουν όλοι κάτι “Mama” για να πουλήσει, κατάλαβες…

Το έκανε μόνο γι’ αυτό, δεν ήταν αστείος. Αυτό δεν μου άρεσε, ότι έκανε κάτι απλά για να πουλήσει και δεν ήταν αστείος. Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια», είπε μεταξύ άλλων ο Sin Boy.

Δείτε τι άλλο δήλωσε στα παρακάτω βίντεο: 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»