«Ακόμα τον αγαπάω» δήλωσε για τον χωρισμό της από τον Μουρούτσο η Λάουρα Νάργιες!

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε η Λάουρα Νάργιες για πρώτη φορά στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Η παρουσιάστρια μέχρι σήμερα δεν είχε μιλήσει για το τέλος της σχέσης της με τον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβο Ντο Μιχάλη Μουρούτσο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο χωρισμός τους ήρθε τον περασμένο Οκτώβριο και κανείς από τους ανθρώπους που τους ζούσαν από κοντά δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο... τέλος. 

Η Λάουρα λοιπόν, αρκετούς μήνες μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση αυτή μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον πρώην αγαπημένο της τονίζοντας πως τον αγαπάει ακόμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κρυφή συνάντηση της Λάουρας με τον Μουρούτσο, μετά το δικαστήριο! Σε άσχημη ψυχολογία!

«Τον έχω αγαπήσει πολύ κι ακόμη τον αγαπώ. Ο χωρισμός μας ήταν πολιτισμένος. Ήμασταν 4 χρόνια μαζί και ακόμη τον αγαπώ… Εξελίχθηκε έτσι, ήταν μια κοινή απόφαση, κι ο καθένας προχωρά τη ζωή του» εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα η Λαουρίτα. 

Η ξανθιά παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη εξιστορεί στην οικοδέσποινα της εκπομπής πώς έμαθε ότι ο πατέρας της μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ αποκάλυψε ότι έφυγε από την Ελλάδα, δίχως δεύτερες σκέψεις για τις δουλειές που είχε τότε.

Η ίδια εμφανώς φορτισμένη είπε:

«Μόλις είχαμε κάνει πρεμιέρα στο Πρωινό και πάω σπίτι και βλέπω κλήση από την αδερφή μου, η οποία μου ανακοίνωσε ότι ο μπαμπάς ήταν στο νοσοκομείο από εγκεφαλικό…Τα παρατάω όλα, φεύγω κι από το πρωινό και πηγαίνω στην Γερμανία. Ευτυχώς πρόλαβα να τον δω και να τον χαιρετήσω κι έφυγε μέσα από τα χέρια μου».

Η Λάουρα Νάργιες δεν θα μπορούσε να αναφερθεί με ειλικρίνεια και για το πρόσφατο "κόψιμο" της εκπομπής Survivor Panorama όπου συμμετείχε, με παρουσιάστρια την Μπάγια Αντωνοπούλου. 

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, όπως σχολίασε η Λάουρα ήταν η κυριότερη αιτία που κόπηκε οριστικά και αμετάκλητα το Survivor Panorama. 

«Το κόψιμο της εκπομπής δεν ήταν κάτι ευχάριστο αλλά καταλαβαίνω απόλυτα την άποψη του καναλιού. Μου συνέβη για πρώτη φορά, αλλά το αντιμετώπισα ψύχραιμα. όλα συνέβησαν σε 5 ημέρες και λάβαμε μια ειδοποίηση» είπε η όμορφη παρουσιάστρια η οποία συνέχισε λέγοντας για το συγκεκριμένο θέμα: «Δεν είναι 100% δική μας ευθύνη και κατά δεύτερον χαίρομαι γιατί και το κανάλι μπορεί να το καταλάβει αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το κανάλι σου να σε στηρίζει και να είναι μαζί σου. Όλη αυτή η στάση το έκανε λιγότερο ανώδυνο».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την στενοχώρια της για το ξαφνικό κόψιμο της εκπομπής, όμως εκείνο που τόνισε ήταν πως χαίρεται που γνωρίζει ότι το κανάλι τη στήριξε όσο έπρεπε για αυτή την τόσο ξαφνική αλλαγή στα επαγγελματικά της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»