Η κρυφή συνάντηση της Λάουρας με τον Μουρούτσο, μετά το δικαστήριο! Σε άσχημη ψυχολογία!

Xθές, Δευτέρα 18/03, έγινε το δικαστήριο μεταξύ του Μιχάλη Μουρούτσου και της πρώην γυναίκας του, Αναστασίας Περράκη, και μέσα από καταγγελίες βόμβα αποκαλύφθηκαν πολλά! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Συγκεκριμένα η πλευρά της Περράκη υποστήριξε πως ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε παράλληλη σχέση και ήταν βίαιος ενώ αντίστοιχα η πλευρά εκείνου ανέφερε πως το μοντέλο είχε εραστή στην Αίγινα!

Η απόφαση του δικαστηρίου για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο αναμένεται τους επόμενους μήνες!

Μετά τη λήξη του δικαστηρίου ο Μιχάλης Μουρούτσος βρισκόταν σε άθλια κατάσταση για τα όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομα του και οι πληροφορίες του Youweekly αναφέρουν πως μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε στην Λάουρα κανόνισα οι δυο τους να βρεθούν!

Η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος μπορεί να έδωσαν τέλος στην επί πολλά χρόνια σχέση τους τον περασμένο Οκτώβριο όμως μεταξύ τους υπάρχει αυτοεκτίμηση και σεβασμός! Χώρισαν από κοινού και οι σχέσεις που διατηρούν μέχρι και σήμερα είναι πολύ καλές!

Για την ακρίβεια, οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα αρκετά απομονωμένο μέρος της Βουλιαγμένης για λίγη μόνο ώρα! Η Λάουρα φαινόταν συντετριμμένη προφανώς για τις δύσκολες στιγμές που διανύει ο άντρας - είτε ισχύουν τα όσα γράφει η Espresso πως ακούστηκαν στο δικαστήριο είτε όχι - που πέρασε τόσα χρόνια μαζί και υπήρξε και αγκαλιά πριν αποχωρήσουν!

Είναι λογικό να βρίσκεται στο πλευρό του! Πέρασαν τόσο όμορφες στιγμές τα χρόνια που ήταν μαζί κι εφόσον ο χωρισμός τους ήταν απόφαση και των δυο δεν έχουν κάτι να χωρίσουν!

Μάλιστα, η Λάουρα είναι και αρκετά επηρεασμένη ψυχολογικά από τότε που είδε τον Μουρούτσο σε αυτή την κατάσταση και δεν ήθελε άλλωστε και πολύ αφού και η ίδια ψυχολογικά δεν ήταν καλά! Μην ξεχνάτε άλλωστε πως πριν λίγες ημέρες ο ΣΚΑΙ και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος την "στόλισαν" κανονικά για την συμπεριφορά της.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έλεος κάπου γιατί είναι και ραδιοφωνική συνάδελφος… Λάουρα μου δεν είσαι ράπερ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με νοιάζει γιατί όπου βλέπω ψωνάρα θα την κράζω. Αυτό κάνω 30 χρόνια στη δουλειά και θα συνεχίσω να το κάνω. Είναι καλό κορίτσι, αλλά φέρεται σαν ψωνάρα και της συνιστώ σαν παλαιότερος να αλλάξει την συμπεριφορά της.

Από σεβασμό επειδή είναι απλά μια ραδιοφωνική παραγωγός, είναι ένα όνομα μεσαίου βεληνεκούς. Δεν σε έχω δει εσένα Κατερίνα να έρχεσαι έτσι στο κανάλι, έρχεσαι κανονικά σαν άνθρωπος, όχι κρυμμένη κάτω από 68 πράγματα. Ο κόσμος τα ξερνάει αυτά. Είμαστε μια χώρα με 10 χρόνια κρίσης. Ο κόσμος αυτά δεν αντέχει να τα βλέπει.

Το δεύτερο σκέλος είναι να κάνει μια δήλωση στη ρεπόρτερ από σεβασμό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»