Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«H Φουρέιρα δεν είναι φωνάρα, στη σκηνή όμως παθαίνουν όλοι τραλαλά!»

  15/03/2019 11:04
«H Φουρέιρα δεν είναι φωνάρα, στη σκηνή όμως παθαίνουν όλοι τραλαλά!»

«H Φουρέιρα δεν είναι φωνάρα, στη σκηνή όμως παθαίνουν όλοι τραλαλά!»

  15/03/2019 11:04
Στην εκπομπή  "Με αγάπη Χριστιάνα" μίλησε ο Άλεξ Παναγή όπου και μίλησε για την πολύχρονη πορεία του, την αγάπη του για τον μουσικό θεσμό της Eurovision και τις εμπειρίες του από τον διαγωνισμό.
 
Ανάμεσα σε άλλα περιέγραψε την αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου λίγο πριν την νίκη της, μίλησε για την Ελένη Φουρέιρα αλλά φυσικά και την Τάμτα. 
 
 
Αναφερόμενος στην Ελένη Φουρέιρα και την περσινή επιτυχία που σημείωσε, ο ίδιος εξήγησε: «Η Κύπρος δεν έπαιζε και πολύ ψηλά πριν τις πρόβες. Με το που βγαίνει στην σκηνή που δεν είναι και η Αλεξίου, δεν είναι καμία φωνάρα. Είναι μια μέτρια φωνή η οποία εξυπηρετεί το είδος της pop μουσικής που ακούμε στα ραδιόφωνα σήμερα, με το που ανέβηκε στην σκηνή παθένουν όλοι τραλαλά!»

«Πήρε το κομμάτι από εκεί που ήταν και το ανέβασε στο επόμενο επίπεδο. Αυτό που εκπροσωπεύει, το εκπροσωπεύει πολύ καλά. Θα μπορούσε να κάνει μια διεθνή καριέρα που είναι βασισμένη στο show και όχι τόσο στις φωνητικές ικανότητες» συμπλήρωσε.
 
Όσον αφορά την Τάμτα και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό, ο Άλεξ είπε:

«Άμα έχεις κάτι που πάει καλά γιατί να το αλλάξεις. Προφανώς έχει προοπτικές για την κορυφή. Το Replay είναι ένα πολύ καλό, ραδιοφωνικό κομμάτι, πολύ σύγχονο και πολύ σημερινό, αλλά εξαρτάται από τη σκηνική παρουσία!»
 
«Έχετε πολύ ψηλά τον πήχη. Εύχομαι να πάμε μόνο μια θέση πιο πάνω!» ήταν η ευχή του στην Τάμτα και την Κυπριακή αποστολή. 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας