Ο κακός χαμός στο #MasterChefGR! Τα πήρε στο κρανίο η Άλκηστις!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, η δοκιμασία των παικτών του Μaster Chefήταν διαφορετική, ξεχωριστή και φυσικά μία ακόμα πολύ σημαντική εμπειρία.

Οι διαγωνιζόμενοι, χωρισμένοι σε δύο ομάδες, την κόκκινη και την μπλε, έπρεπε να μαγειρέψουν για στρατευμένους στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, μεταξύ αυτών και αλεξιπτωτιστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Στην μπλε ομάδα αρχηγός ήταν ο Τάσος και στην κόκκινη ο Μανώλης. Όλοι τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τη δοκιμασία. Οι δύο ομάδες είχαν ετοιμάσει δύο εντελώς διαφορετικά μενού μα και τα δυο ήταν ιδανικά. 

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε όλους τους παίκτες στο πλατό και τους κριτές να κάνουν τα σχόλια για τα μενού. Η νικήτρια ομάδα με 49 ψήφους, όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν η κόκκινη η οποία άφησε πίσω την μπλε ομάδα με 42

Ήδη από την ώρα που ακούστηκαν τα αποτελέσματα, ο Τάσος Κυρικλάκης άρχισε να πετά μπηχτές, ακούγοντας και την κόκκινη ομάδα να λέει: «Τα βάλαμε τα μέσα. Μπράβο στα κορίτσια».»

«Μπράβο ρε ζουζούνια», σχολίασε στην αρχή χιουμοριστικά, ενώ στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε από τους κριτές τι σκέφτεται τώρα για το τι σκέφτεται που ξέρει το αποτέλεσμα, ξεδίπλωσε τη σκέψη του:

«Θα σας πω τώρα την αλήθεια. Όταν έχουν τρεις κοπέλες και πάμε σε ένα στρατώνα μέσα, σε τόσους φαντάρους. Χωρίς να υποτιμώ. Τα παιδιά μαγείρεψαν καλά, εννοείται, απλά είχαμε και την Ασημίνα δίπλα και έκανε εκεί τσαχπινιές», ανέφερε ο αρχηγός της μπλε ομάδας.

Το σχόλιο του ξάφνιασε την Άλκηστις που αργότερα δήλωσε πως αυτό την προσβάλει ως γυναίκα: «Θα μπορούσε να μην το είχε πει αυτό το πράγμα. Γιατί πρώτον με προσβάλει εμένα σαν γυναίκα. Δηλαδή εντάξει, γυναίκα δεν είχες εσύ στην ομάδα σου; Τι; Επειδή έχω παραπάνω κιλά από τις κοπέλες που είναι εκεί; Ίσα ίσα, είμαι πιο όμορφη από αυτές. Και αληθινή. Γιατί όσοι στρατιώτες και φαντάροι περνούσαν, μιλούσαν, μου λέγαν καλή επιτυχία, πιάναμε κουβέντα, που είμαι, τι κάνω πως με λένε. Αυτά δεν τα παίρνουμε στο σενάριο μας μέσα; Ή τα πετάμε και κρατάμε μόνο το ότι δεν είχε αλάτι το φασολάκι μου;».

Όταν η κριτές ρώτησαν τον αρχηγό της ηττημένης ομάδας ποιον θέλει να θέσει πρώτο προς υποψήφιο για αποχώρηση, εκείνος πήρε πάνω του όλη την ευθύνη και έβαλε τον εαυτό του στη διαδικασία.

Αυτό όμως πονήρεψε την παίκτρια η οποία μιλώντας στην κάμερα είπε: «Αυτό που νιώθω είναι τα νεύρα σε ύψιστο βαθμό, έχουν τερματίσει. Δεν αντέχω πλέον, κάτι έχει συζητηθεί, δεν γίνεται εγώ μόνη μου να είμαι φαντασιόπληκτη. Θα βάλουν δυο δυνατούς κι έναν αδύναμο για τον πετάξουν έξω… κι αυτή τη στιγμή εγώ θα παλέψω καλύτερα από τον καθένα. Αυτό το πρόβατο πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται λύκος», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια, στην δοκιμασία της ασυλίας οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef κλήθηκαν να καθαρίσουν πατάτες. Όσες περισσότερες πατάτες μπορούσαν μέσα σε πέντε λεπτά.

Ο Χρήστος Μπάρκας κατάφερε να κάνει την ζυγαριά να γράψει 4 κιλά και πέρασε στην επόμενη φάση μαζί με τον Παντελή και τον Πάνο. Στην συνέχεια οι τρεις τους έπρεπε να κάνουν όσες περισσότερες τέλειες πατάτες τουρνέ μπορούσαν. Ο Χρήστος και ο Πάνος τα κατάφεραν καλύτερα και οι δυο τους διαγωνίστηκαν για την ασυλία. Ο Πάνος όμως, δεν μπόρεσε να σπάσει το σερί ασυλιών του Χρήστου που δείχνει πάντα να πατά γκάζια σε αυτές τις δοκιμασίες.

Τα τσιπς του και η σκορδαλιά του αποδείχτηκαν καλύτερα και έτσι ο Χρήστος δεν μπορεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση. 

Καβγάς ξέσπασε στο πλατό του MasterChef ανάμεσα στις δυο παίκτριες  Σπυριδούλα – Άλκηστις!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άλκηστις, μιλώντας στην κριτική επιτροπή για το πώς της φάνηκε η δοκιμασία, απάντησε με χαρά λέγοντας πως είναι χαρούμενη καθώς ήταν η μοναδική γυναίκα στην μπλε ομάδα και πως ο Τάσος την επέλεξε καθαρά με μαγειρικά κριτήρια.

Τι ήταν να τα ακούσει αυτά η Σπυριδούλα από την κόκκινη ομάδα;

«Ότι εμείς δεν κάνουμε! Καμία…», την ακούσαμε να λέει ενώ αμέσως το μάζεψε λέγοντας πως κάνει πλακά.

Αυτή η ατάκα «άναψε» τα λαμπάκια της δυναμικής Κρητικιάς, η οποία αργότερα μιλώντας στην κάμερα είπε: «Δεν κατάλαβα τι μου είπε η Σπυριδούλα, αν και νεύριασα μαζί της. Πιστεύει ότι είναι η επόμενη Ελληνίδα ΜasterChef, πιστεύει ότι είναι η ωραιότερη, η καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Μπαρούφες. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Γιατί άμα πάμε έτσι, κι εγώ πιστεύω πολλά παραπάνω από όσα πιστεύει εκείνη».

Η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας έχει φτάσει. Πέντε διαγωνιζόμενοι θα επιστρέψουν στο σπίτι του MasterChefGR και ένας, θα επιστρέψει στο δικό του… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!