To δημόσιο κατηγορώ της πρώην πεθεράς της Αγγελικής Ηλιάδη στην τραγουδίστρια!

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε η πρώην πεθερά της Αγγελικής Ηλιάδη Μαρία Λαζαρίδη. Η μητέρα του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη θέλησε να ρίξει τα πυρά της τόσο στην Αγγελική Ηλιάδη όσο και στην Πόπη Μαλλιωτάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του Μπάμπη, η μητέρα του δηλώνει ότι οι δύο πρώην συντρόφοι του γιου της με τις οποίες και ο Μπάμπης είχε αποκτήσει παιδιά, την έχουν απομακρύνει από τα δύο πολυαγαπημένα της εγγόνια.

«Ο πόνος είναι μεγάλος και δεν ξεπερνιέται. Κάθε μέρα επισκέπτομαι τον τάφο του και κλαίω. Προσπαθώ να παρηγορηθώ, να πιαστώ από κάπου, αλλά τίποτα... Μέσα από τον αγώνα που δίνω όλα αυτά χρόνια για να λάμψει η αλήθεια, θέλω να μάθω τα πάντα για τη δολοφονία του παιδιού μου και ποιοι ήταν εκείνοι που τον “έφαγαν” τόσο άδικα. Από την άλλη, τα μοναδικά που μπορούν να απαλύνουν κάπως τον πόνο μου είναι τα παιδιά του, που δυστυχώς έχω πολλά χρόνια να δω» δήλωσε στην εφημερίδα ενώ συμπλήρωσε: «Θέλω να δω τα εγγόνια μου. Θέλω να έρθουν εδώ στην Καβάλα, να τους μιλήσω για τον πατέρα τους. Ο Βασίλης (γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη) ως μεγαλύτερος πρόλαβε τα χάδια του, τις αγκαλιές του. Ο Μπαμπίνος, όμως, όχι... Γι' αυτό θεωρώ πως έχω το καθήκον να του μιλήσω εγώ του παιδιού για εκείνον.

Αμφιβάλλω αν η Αγγελική Ηλιάδη τού έχει πει τίποτα. Άλλωστε, έμαθα ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε πως ο Σάββας Γκέντσογλου τον αγαπάει σαν παιδί του. Από πότε έγινε δικό του παιδί; Πώς γίνεται αυτό, να μου εξηγήσει. Ως γιαγιά του, θέλω να έρθει να του δείξω τα μέρη όπου μεγάλωσε ο πατέρας του, το σπίτι του, να του πω πόσο μεγάλη καρδιά είχε και πόσα καλά έκανε για όλους μας. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε πλέον γέροι και δεν μπορούμε να ταξιδεύουμε. Εκείνες πρέπει να μας τα φέρουν εδώ, να τα δούμε τα παιδιά. Δεν γίνεται να τα βλέπουμε μέσα από φωτογραφίες ή να ζητιανεύουμε για να τα πάρουμε μια αγκαλιά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»