Η ασφάλεια δεν αναγνώρισε τον Στραρόβα, η Soula Glamorous έκανε την 1η της εμφάνιση και η Μποφίλιου έκπληξη!

Σωριάστηκε στο πάτωμα ο Μουτσινάς! 

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Για την παρέα». Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε και η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous και τηλεφωνική η Νατάσσα Μποφίλιου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Ο κριτής του Your Face Sounds Familiar, μπήκε στο στούντιο, χτες και αφού χαιρέτησε τους γνώριμούς του Alcatrash κάθισε στην πολυθρόνα.

Στο λαιμό του βρισκόταν ακόμα το δελτίο εισόδου επισκεπτών του Open Tv. «Δεν θα με ρωτήσεις γιατί το φοράω αυτό;», ρώτησε ο Δημήτρης Σταρόβας τον Νίκο Μουτσινά και τότε αποκάλυψε:

«Έπαθα μια ήττα μπαίνοντας. Δεν πέτυχα μάλλον ακόμη. Είναι ένας κύριος έξω, μου λέει: «Που πάτε;», λέω: «Στην εκπομπή του κυρίου Μουτσινά». «Είστε από το συνεργείο;», λέω: «Όχι!». «Είστε συνεργάτης;», «Όχι!». «Τί είστε;», «Είμαι καλεσμένος στην εκπομπή». «Ταυτότητα έχετε;», «Έχω», και το κρατάω, νόμιζα ότι μπήκα στη NASA», ανέφερε με χιούμορ.

 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά, σχολίασε τους παίκτες του Your Face Sounds Familiar, λέγοντας μια απίθανη ατάκα για τον Πασχάλη Τσαρούχα: “Ως γκόμενα μου αρέσει ο Πασχάλης Τσαρούχας. Τελευταία τα γούστα μου…”!

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους υπόλοιπους, τόνισε: “Κοίταξε, τραγουδιστικά  ο Ίαν έχει πολύ καλή φωνή, η Εύα η Τσάχρα, η Μελίνα. Και ο Αργύρης είναι πολύ καλός αλλά λέω για τους αμιγώς τραγουδιστές”, ενώ για τη συνεργασία του με τη Μαρία Μπεκατώρου, είπε: “Με τη Μαρία είναι μια χαρά χωρίς τον Γρηγόρη, δεν ξέρεις; Εσύ δεν περνάς καλύτερα; Ο Γρηγόρης είναι ωραίος, είναι ιδιαίτερος αλλά είναι ωραίος”!

 

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous με αφορμή το νέο video clip της Josephine στο οποίο κάνει μία guest εμφάνιση.

Η Soula, η οποία δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση, εισέβαλλε στο πλατό φορώντας τη χαρακτηριστική μάσκα της και μία φούξια περούκα.

Για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της η Glamorous απαντούσε μονολεκτικά και γραπτώς στις ερωτήσεις του παρουσιαστή ο οποίος την ρώτησε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν οι influencer και εάν είναι «diva ή βασικιά» όπως λέει και η ίδια.

Δείτε το στιγμιότυπο στο video παρακάτω:

 

Στο σημερινό επεισόδιο έγινε το αναπάντεχο!

«Ορισμένες φορές κάθομαι και σκέφτομαι τι κάθομαι και σας λέω κι εγώ. Έχουμε πει αρκετά», έλεγε ο Νίκος Μουτσινάς και ξεκίνησε να τραγουδά στη μελωδία ενός γνώριμου τραγουδιού που δεν ήταν άλλο από το «Μέτρημα». Ξάφνου την ώρα που τραγουδούσε μια επίσης γνώριμη φωνή ξεκίνησε να το σιγοψιθυρίζει μαζί του. Ήταν η Νατάσα Μποφίλιου…

Ο Νίκος Μουτσινάς σωριάστηκε στο πάτωμα όταν το αντιλήφθηκε και έτρεξαν να του πάρουν το σφυγμό. Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ερμηνεύτρια βρισκόταν στο τηλέφωνο:«Λες ψέματα! Νατάσα θα τρελαθώ!», φώναζε ο Νίκος όταν σηκώθηκε από το πάτωμα.

«Έπρεπε να παρέμβω διότι έχεις πάρει πάρα πολύ θάρρος. Τραγουδάς ασταμάτητα και νομίζω ότι πας να μπεις και στη δική μας δουλειά», διαμαρτυρήθηκε χιουμοριστικά η Νατάσα Μποφίλιου, την οποία ο παρουσιαστής προκάλεσε να βρεθεί και στο πλατό του «Για την παρέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος