H εξομολόγηση της Ντενίση και οι αποκαλύψεις του Τσαρούχα για την ερωτική σχέση τους!

O λόγος που πήγε στο #YFSFgr Έτσι έμαθε ο πατέρας της ότι θα γίνει ηθοποιός! Συγκίνησε με την εξομολόγηση για την απώλεια του Τρίτση! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Τη Μιμή Ντενίση υποδέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή λίγες μέρες πριν τον γάμο τους.

«Δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ούτε το κοινό σε σχέση με μένα γιατί πάντα είμαι χαμογελαστή και δραστήρια, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς, αν δεν έχει περάσει κάτι αντίστοιχο,  να συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο τραύμα είναι αυτό για μια γυναίκα. Το να υπάρχει μια ασθένεια ή να υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα, σε προετοιμάζει. Το να γίνεται κάτι τόσο ξαφνικό, που έγινε τότε, είναι αδύνατο να μην σημαδέψει τη ζωή σου. Είναι κάτι που μένει για πάντα. Εμένα τότε με αποσυντόνισε, με διέλυσε. Ο Αντώνης ήταν ο πιο… συμβατός με μένα. Δεν είναι ότι δεν αγάπησα τον Γιάννη Φέρτη ή μετά τον Σωτήρη Πολύζο, ήταν ένας αντίστοιχος σε άντρα, που έκανε πάρα πολλά πράγματα όπως κι εγώ, που με ωθούσε σε μεγάλα πράγματα, όπως τον ωθούσα κι εγώ.

Ήταν η περίπτωση που λες ότι έχω βρει το άλλο μου μισό. Και όταν χάνεται αυτό, χάνεται το άλλο σου μισό, μένεις μισός. Και για ένα διάστημα, αυτό ήταν πάρα πολύ τρομακτικό για μένα. Μετά έγινε ένα βίωμα που πολλές φορές βγαίνει μέσα από πράγματα που γράφω ή που παίζω. Γιατί είναι μια μόνιμη συγκίνηση που την έχω θάψει βαθιά, αλλά υπάρχει. Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, πολύ δυνατή, αλλά πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουμε αγαπήσει, είτε είναι ο πατέρας μας, είτε είναι ο αγαπημένος μας, είναι κάπου σε ότι και να πιστεύεις και βλέπουν αυτό που κάνουμε και μας προστατεύουν», είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

Δείτε όσα είπε η Μιμή Ντενίση…

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της και το πως αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την υποκριτική.

Με πατέρα στρατιωτικό, η Μιμή Ντενίση ήθελε να γίνει διπλωμάτης, αλλά τελικά σπούδασε στην Φιλοσοφική Σχολή. Η υποκριτική μπήκε ξαφνικά στην ζωή της, όταν ο σχεδιαστής ρούχων που πήγαινε η μητέρα της της πρότεινε να κάνει κάποια διαφημιστικά. Από εκεί, την είδε ο πρώτος σκηνοθέτης που συνεργάστηκε μαζί του και της πρότεινε να πάει για ένα δοκιμαστικό, το οποίο έμελλε να της αλλάξει τη ζωή.

Δείτε το video:

 

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για την απόφασή της να πει «ναι» στην πρόταση του ΑΝΤ1 για την κριτική επιτροπή του YFSF.

Η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο concept ήταν κάτι που της άρεσε και ήθελε να το κάνει πιο παλιά, αλλά δεν μπορούσε λόγω του θεάτρου.

Φέτος, που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επέτρεψαν, πήρε την απόφαση να πει το «ναι» και σε αυτό έπαιξε ρόλο η Μαρία Μπεκατώρου που την θεωρεί καλή παρουσιάστρια, αλλά και η υπόλοιπη κριτική επιτροπή που είναι άνθρωποι που γνωρίζει και εκτιμάει.

Δείτε το video:

 

Η Μιμή Ντενίση, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, απάντησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στον ίδιο, γιατί δεν είχα εγώ εμμονή μαζί του. Εγώ γιατί να εξηγήσω την εμμονή άλλου ανθρώπου; Αυτό να το εξηγήσει ο ίδιος. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι για μένα έκλεισε αυτός ο κύκλος, τελείωσε. Εγώ μέσα μου δεν κρατάω ποτέ ούτε κακία ούτε πικρία, αλλιώς θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος τώρα. Ένας άνθρωπος που θα θυμόταν ποιος τον είχε βρίσει το… 1821 και ποιος τον έβρισε το 1940. Ούτε θυμάμαι ποιος έχει πει, τι έχει πει, ούτε χθες δεν θυμάμαι γιατί δεν με αφορά. Εγώ από μικρή είναι σαν να έχω φυσική ωτοασπίδα.

Η κακία όχι μόνο δεν μπαίνει μέσα μου, ούτε από τα αυτιά μου δεν περνάει. Δεν μπαίνω σε ίντριγκα, δεν μπαίνω σε κουτσομπολιό, δεν κριτικάρω αρνητικά, θα μεταφέρω πάντα το καλό γιατί αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου. Όσο πιο καλός είσαι τόσο πιο ωραία σου γίνονται τα πράγματα. Γιατί να μπω σε μια κόντρα και γιατί να εξηγήσω; Πήγα στην παράστασή του, είδα έναν άνθρωπο που χάρηκε που πήγα, του είπα συγχαρητήρια, φιληθήκαμε, μου είπε κάποια μυστικά που δεν θα τα πω, τελείωσε το θέμα για μένα», είπε η Μιμή Ντενίση.

 

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν για την απόφαση του να λάβει μέρος στο Your Face Sounds Familiar και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η σχέση του με τη Μιμή Ντενίση πριν πάρα πολλά χρόνια ήρθε ξανά στο προσκήνιο τώρα που οι δυο τους βρίσκονται στο ίδιο show.

Όταν σου έγινε η πρόταση, ρώτησες ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν και ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή; 

Ρώτησα, τα περισσότερα παιδιά δεν τα γνώριζα, αλλά δεν ήταν αυτό το οποίο «μέτρησε» στο αν θα συμμετάσχω ή όχι. Μια παρέα θα είναι. Είμαστε 10 άνθρωποι που το διασκεδάζουμε, δεν υπάρχει ούτε ανταγωνισμός ούτε τίποτα, όλο γελάμε και πειραζόμαστε μεταξύ μας. Είναι τόσο λίγος ο χρόνος που έχουμε ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα κάθε φορά, που δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις και ίντριγκες. Για την κριτική επιτροπή γνώριζα μόνο ότι θα ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας, όταν συμφώνησα εγώ, 1,5 μήνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ετά άρχισαν να προστίθενται τα ονόματα.

Όταν έμαθες ότι στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται και η Μιμή Ντενίση, πώς σου φάνηκε; 

Μια χαρά. Βρίσκω εξαιρετική τη Μιμή, πολύ εύστοχη στις παρατηρήσεις και στον τρόπο της, σε όλα τα παιδιά.

Το διαδίκτυο ξανάφερε στο προσκήνιο τη σχέση που διατηρούσες πολλά χρόνια πριν με τη Μιμή Ντενίση. Πώς νιώθεις που είδε ξανά το φως της δημοσιότητας ότι υπήρξατε ζευγάρι; 

Αυτό συνέβη πριν από περίπου 22 χρόνια… Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που μας συμβαίνει και κοιτάζουμε να σκαλίσουμε πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα, αν κανείς δεν έχει τι να κάνει και πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει…

Πώς είναι η σχέση σου με τη Μιμή Ντενίση; 

Πάρα πολύ καλή. Με τους κριτές δεν μιλάμε πολύ, μια «καλησπέρα» κι ένα «γεια» ανταλλάσσουμε στα διαλείμματα του γυρίσματος, γιατί είναι σε άλλο μέρος εκείνοι και σε άλλο εμείς. Γίνεται της «κακομοίρας» στην προετοιμασία και στο τέλος, όταν τελειώνουμε 1:30, είμαστε πολύ κουρασμένοι όλοι.

Με τη Μιμή Ντενίση είχατε μιλήσει και πριν βρεθείτε στο σόου, έτσι δεν είναι; 

Είχαμε ξανασυναντηθεί.

Τώρα που υπάρχει περισσότερη επαφή, υπάρχει το ενδεχόμενο, θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά μαζί της; 

Είχαμε συνεργαστεί σε καλλιτεχνικό κομμάτι πριν από τη λήξη της σχέσης μας, μετά όχι.

Τώρα ετοιμάζει νέα παραγωγή για τη Σμύρνη… 

Τώρα που ετοιμάζει νέο έργο για τη Σμύρνη, αν νομίζει ότι με χρειάζεται, φαντάζομαι, θα μου το πει. Η Μιμή δεν έχει τέτοια, αυτό που θέλει το λέει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου