Έξω φρενών ο Μουτσινάς έφυγε βρίζοντας στην μέση της συνέντευξης!

 

Στο The2night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής πέρασε από... ανάκριση από τις Μύγες που όμως ξέφυγαν λίγο από τα όρια και τον εκνεύρισαν. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Αρχικά τού ζήτησαν να κάνει φάρσα στην Κατερίνα Καινούργιου και όπως του υπέδειξαν οι Μύγες, υποδύθηκε τον μεθυσμένο. Η Κατερίνα φυσικά, ως καλή φίλη, ακούγοντάς τον σε αυτή την κατάσταση, είπε στον Νίκο Μουτσινά ότι θα πήγαινε κοντά του για να το δει και να τον βοηθήσει αν ήθελε κάτι. 

Λίγο αργότερα, όμως, όταν οι Μύγες επεσήμαναν τις παλιότερες εκπομπές που παρουσίαζε και που δεν πήγαν καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ο Νίκος Μουτσινάς εκνευρίστηκε και βρίζοντας έφυγε από το πλατό.

«Ρε συ Νίκο, αφού ότι σου έχουν δώσει σε μεγάλο πρότζεκτ πάει άπατο. Γιατί τα σκατώνεις συνέχεια;», ρώτησε ο Θανάσης Πασσάς.

«Είναι αστείο τώρα αυτό; Είναι λίγο προσβλητικό. Είστε γελοίοι, δεν είναι ωραίο αυτό. Άντε στο διάολο, γελοίοι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και αφού τους έριξε ένα μπουκαλάκι νερό, έφυγε από το καμαρίνι.

Δεν φαντάζεστε όμως μετά τι έκανε ο παρουσιαστής. 

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο αργότερα ήθελε να κάνει ακόμα μία φάρσα στον καλεσμένο του και του ζήτησε να αναγνωρίσει ποια κρυβόταν πίσω από μία στολή ελέφαντα.

Ο Μουτσινάς λοιπόν κλήθηκε να μαντέψει και κάθε φορά που έλεγε ένα όνομα φίλης του, πιστεύοντας πως είναι πίσω από τη μάσκα, έπρεπε να τρώει ένα τυρί που δεν του αρέσει καθόλου. Ο Νίκος την άγγιζε, της έπιανε πολλά... μέρη του σώματός της, αλλά για κανένα λόγο δεν καταλάβαινε ποια είναι. Είπε ονόματα όπως της Κατερίνας Καινούργιου, της Μαρίας Μπεκατώρου, της Ντορέττας Παπαδημητρίου και πολλών άλλων. 

 

Στο πιο σοβαρό κομμάτι της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει η εκπομπή του «Για την παρέα» αλλά και για την προσωπική του ζωή…

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έφυγε ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα από τη ζωή, η μητέρα του. Ο θάνατός της την καταρράκωσε, όμως όπως είπε μετά από τρία χρόνια πένθους κατάφερε και πάλι να σταθεί στα πόδια του. Τόνισε πως η σχέση του με τον πατέρα του έχει φτιάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια ενώ ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε και κάτι ακόμα που δεν γνωρίζαμε.

Όπως είπε έχει άλλα δύο δίδυμα αδέλφια, επισημαίνοντας πως ο ένας από τους δύο, ο Χρήστος, του μοιάζει πολύ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της