Tα νεύρα της Irina Shayk την επόμενη μέρα των #Oscar2019! Κατέβασε τα υπέροχα μούτρα της μέχρι το πάτωμα!

 Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και η Irina κρυφό καμάρι, θα μπορούσε να πει κάποιος μετά τη βραδιά των Όσκαρ όταν ο σύντροφος του μοντέλου Bradley Cooper εμφανίστηκε στη σκηνή με τη Lady Gaga σε μια παθιασμένη ερμηνεία του τραγουδιού που έντυσε μουσικά την ταινία τους και προκάλεσε όργιο φημών ότι... κάτι τρέχει με τους δυο τους.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  
 

Και ενώ τη στιγμή της εμφάνισης η Ιρίνα σηκώθηκε και χειροκρότησε κατενθουσιασμένη τον πατέρα του παιδιού της, ωστόσο, όλα αυτά τα σχόλια που έγιναν κάτω από το βίντεο μάλλον της έβαλαν ψύλλους στα αυτιά.

 

Αυτό που ενδεχομένως την πείραξε περισσότερο ήταν όταν ο κωμικός ανήρτησε φωτογραφία της popstar με τον Cooper και επεσήμανε "Yπάρχει περίπτωση αυτοί οι δύο να μην γ@@@@@@@αι;" και από κάτω απαντά η πρώην σύζυγος του Bradley , Τζένιφερ Εσπόζιτο "Xα". Δηλαδή είναι λοφάνερο.

 

Μετά τα Όσκαρ, Irina και Bradley εμφανίστηκαν μαζί, κοντά στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, να μοιάζουν και οι δύο μουτρωμένοι και σκεφτικοί.

Ο Bradley βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας στην αγκαλιά τους την κόρη τους Λέα, ενώ η Irina Shayk κράτησε μπροστά στο πρόσωπό της την τσάντα της κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της.

Σύμφωνα με τη Sun η Irina Shayk δεν ακολουθεί πλέον στο Instagram τη Lady Gaga. Μάλιστα το unfollow συνέβη πριν τα Oscars, παρόλο που οι δυο τους φαίνονταν μέσα στην ευτυχία.

 

Η πρώην σύζυγος του Bradley πάντως, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και ειδικά το σχόλιο της "ha!" κάτω από το σχόλιο του κωμικού ότι η Lady Gaga και ο Bradley σίγουρα συνευρέθονται ερωτικά, θέλησε να τα μαζέψει λίγο... 

Σε ανάρτηση της έγραψε ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον και πως ήταν απλά ένα αστείο σχόλιο κάτω από την άναρτηση κάποιου άλλου που κανονικά δεν θα έπρεπε να πάρει τόση δημοσιότητα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί