Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αποκάλυψη Τσιμτσιλή για τη σχέση Οικονομόπουλου-Αραβανή: «Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο…»

  11/02/2019 11:01
Η αποκάλυψη Τσιμτσιλή για τη σχέση Οικονομόπουλου-Αραβανή: «Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο…»

Η αποκάλυψη Τσιμτσιλή για τη σχέση Οικονομόπουλου-Αραβανή: «Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο…»

  11/02/2019 11:01

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στην Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Κρίση ήταν και πέρασε, αφού η παρουσιάστρια και μοντέλο πήγε να τον δει και να τον καμαρώσει για ακόμα μία φορά στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της σχέσης της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Νίκο Οικονομόπουλο! Είναι γεγονός ότι η Ευαγγελία έφυγε από το σπίτι του Νίκου Οικονομόπουλου και μένει ακόμη στο πατρικό της και γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης.

Η Σταματίνα αποκάλυψε: «Κυκλοφόρησε ευρέως την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή χώρισαν. Το είπαμε και εμείς στην εκπομπή. Και είδατε το βιντεάκι με την Ευαγγελία Αραβανή στο κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος και λέτε έπεσαν όλοι έξω. Δεν έχουμε πέσει έξω. Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο από πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στην Ευαγγελία. Όντως το ζευγάρι είχε χωρίσει. Υπήρξε μία κρίση και εκείνη πήρε τα πράγματά της. Ακόμη μένει στο πατρικό της. Δεν σημαίνει αυτή η εμφάνιση πώς ήρθε η επανασύνδεση ωστόσο πάμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Δικός της άνθρωπος, πολύ δικός της, τόσο που δεν το φαντάζεστε μας λέει ότι χωρίσανε»! 

 
Τέλος στις φήμες και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Νίκο Οικονομόπουλο θέλησε να  βάλει η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια, βρέθηκε χθες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο σύντροφός της και το έκαψε με την παρέα της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η οποία υποστήριξε πως το ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί, τονίζοντας πως η Ευαγγελία δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι του τραγουδιστή. 

Και προκειμένου να είναι πιο… πειστική στην αποκάλυψή της, παρουσίασε και ένα βίντεο του Χάρη Σιανίδη από χθες το βράδυ, στο οποίο απεικονίζεται η Ευαγγελία με τον φίλο της να απολαμβάνουν το πρόγραμμα του Νίκου Οικονομόπουλου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή αλλά και το βίντεο που ανέβασε ο Χάρης Σιανίδης: 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας