Οι Έλληνες κέρδισαν την ασυλία στο #SurvivorGR! Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι!

Οι Έλληνες τα κατάφεραν και η χαρά τους ήταν μεγάλη, από την άλλη οι Τούρκοι αντιμετώπισαν την ήττα τους με ειρωνικά και προκλητικά σχόλια!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Να ξεκινήσω με κάποια δυσάρεστα νέα για το Survivor», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες, λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης. Όπως ανακοίνωσε ο γνωστός παρουσιαστής, ο Erdem που μπήκε τελευταίος στην τουρκική ομάδα, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο.

«Να ξεκινήσω με κάποια δυσάρεστα νέα για το Survivor, όχι για την ελληνική ομάδα. Αλλά οποιοδήποτε δυσάρεστο νέο όταν συμβαίνει σε κάποιον παίκτη, είναι δυσάρεστο για όλους μας. Ο παίκτης που μπήκε στην τούρκικη ομάδα, από τη δική μας ομάδα μπήκε ο Βασίλης, από την αντίπαλη ομάδα μπήκε ο Erdem, είχε έναν τραυματισμό που είδαμε χθες στον αγώνα και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ήταν αρκετά άτυχος», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Στα δέκα χρόνια εμπειρίας μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στο πρώτο παιχνίδι, τη δεύτερή του μέρα, πριν ολοκληρώσει το στίβο μάχης τραυμάτισε τον ώμο του. Τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία του. Στο Survivor ο τραυματισμός είναι σημαντικός γιατί είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη», είπε ο Acun Ilicali.

Μετά το 1-0 που έκαναν οι Έλληνες το Σάββατο, την Κυριακή οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 1-1, καθώς πήραν τη νίκη με 10-8. Στο δεύτερο, μικρό, αγώνισμα που πάλεψαν οι δύο ομάδες, οι Έλληνες κέρδισαν με 3-1 και εξασφάλισαν την ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα.

Η χαρά τους ήταν μεγάλη, αφού το είπαν και το έκαναν. Οι Έλληνες το ήθελαν πάρα πολύ, αφού ήδη έχουν χάσει έναν παίκτη τους.

Οι Τούρκοι προσπάθησαν για την ασυλία, αλλά τελικά έχασαν, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Σάκη Τανιμανίδη, που είπε πως όλοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα.

Ο Hikmet Tugsuz συνεχίζει να είναι προκλητικός προς τους Έλληνες παίκτες του Survivor. Ο Τούρκος μιλούσε το Σάββατο για τον σεβασμό που, κατά τη γνώμη του, δεν δείχνουν οι Έλληνες και έκανε λόγο για έναν «παθιασμένο λαό που μια σπίθα αρκεί για να πάρουμε φωτιά», κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Acun Ilicali, ο οποίος του τόνισε πως αυτό που είπε ήταν απειλητικό.

Ο Hikmet, ωστόσο, φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει από αυτά και χθες άρχισε πάλι να προκαλεί τους Έλληνες παίκτες, μετά τη νίκη της τουρκικής ομάδας στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, που έφερε το σκορ στο 1-1. Μετά, βέβαια, που έχασαν το τρίτο ματς και την ασυλία, δεν μιλούσε κανείς τους.

«Όλοι θα μάθετε τη δύναμη των Τούρκων. Δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε ο Hikmet στους Έλληνες, με τους υπόλοιπους Τούρκους να γελάνε και να γίνονται και οι ίδιοι προκλητικοί.

«Δεν καταλαβαίνω αυτά που λες, αλλά δεν πειράζει», απάντησε στα αγγλικά ο Σπύρος Γουρδούπης, κρατώντας ένα επίπεδο, καθώς δεν τσίμπησε από τις προκλήσεις των αντιπάλων.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, τη νίκη πήραν η Σουντέ και ο Μπορά και στη συνέχεια οι Τούρκοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο για να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Με έξι ψήφους η Καντέρ είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Σουντέ και ο Μπορά, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλαν στον… τάκο τους Οκάι και Ατακάν αντίστοιχα.

Έναν νέο κανόνα στο Survivor ανακοίνωσε ο Acun Ilicali στο τέλος του χθεσινού συμβουλίου. Όπως ενημέρωσε ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, οι ομάδες δεν θα μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία, προκειμένου να διατηρηθεί μια ισορροπία.

Δηλαδή, για παράδειγμα, μια ομάδα των δέκα ατόμων δεν θα μπορεί να έχει εφτά άντρες και τρεις γυναίκες. Θα πρέπει να έχει έξι άντρες και τέσσερις γυναίκες, όπως φυσικά και το αντίστροφο. Αυτός είναι ένας κανόνας που θα τηρείται από εδώ και στο εξής στις ψηφοφορίες.

«Παιδιά, φέτος στο Survivor έχουμε έναν καινούργιο κανόνα και πρέπει να σας τον εξηγήσω. Για να μην χαλάσουμε την ισορροπία της ομάδας, ο κανόνας είναι ότι οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία. Στην ψηφοφορία θα τηρούμε αυτόν τον κανόνα. Έτσι, δεν χαλάμε την ισορροπία των ομάδων. Σας το λέω για να το γνωρίζετε», ανακοίνωσε ο Acun Ilicali.

Τι θα δούμε στον αποψινό αγώνα επάθλου;

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της