Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Ντάνος από σήμερα είναι και επίσημα συγγραφέας, κυκλοφορεί το βιβλίο του! Δείτε την ανακοίνωσή του!

  08/02/2019 10:40
Ο Ντάνος από σήμερα είναι και επίσημα συγγραφέας, κυκλοφορεί το βιβλίο του! Δείτε την ανακοίνωσή του!

Ο Ντάνος από σήμερα είναι και επίσημα συγγραφέας, κυκλοφορεί το βιβλίο του! Δείτε την ανακοίνωσή του!

  08/02/2019 10:40

Το πολυσυζητημένο βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με φωτογραφία που δημοσίευσε στα instastories του, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου.

Όπως είναι γνωστό, σε αυτό το βιβλίο, θα διαβάσουμε  πολλές αλήθειες και πολλές άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας παλαιότερα για το βιβλίο του είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Καθυστέρησε το βιβλίο μου γιατί σε ένα ταξίδι με τη συνεργάτιδα μου στην Σκιάθο βρήκαμε την τελευταία στιγμή περισσότερο υλικό, γιατί συνομιλήσαμε με φίλους μου, συγγενείς, ανθρώπους της οικογένειας μου και προσθέσαμε περισσότερο υλικό για πράγματα που είχαν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή και το περιβάλλον μου.
Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δε γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά.»

Ενώ σε κάποιο άλλο σημείο είχε πει: «Ναι, υπήρξαν περιστατικά -όχι πολλά -, κάποια που είχαν να κάνουν με την οικογένεια μου. Υπήρξαν πράγματα που γράψαμε και όταν τα διάβασα, σκέφτηκα να τα αφαιρέσω. Μετά όμως είπα «όχι, δε θα τα αφαιρέσω, θα τα αφήσω έτσι». Ξέρεις, το «σε όποιον αρέσουμε» δεν είναι εγωιστικό, γιατί τουλάχιστον εάν αρέσεις σε κάποιους, να τους αρέσεις γι’ αυτό που είσαι και ήσουν.»

Τέλος είχε αναφέρει: «Δεν μπόρεσα να διαβάσω ολόκληρο το βιβλίο, το διάβασα τμηματικά. Είναι κάτι σαν απολογισμός. Σαν απογραφή των γεγονότων, όπου εμένα μου έκανε πολύ καλό, ακόμα και αν δεν εκδοθεί. Υπήρξαν πράγματα τα οποία κουβαλούσα στο κεφάλι μου και γράφοντας τα και δημοσιοποιώντας τα, ανακουφίζεσαι. Είναι κάτι σαν εξομολόγηση.»

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας