Η επιθυμία της κόρης της και η σύγκριση με τη Φουρέιρα για την #Eurovision2019!

Όσα είπε η Τάμτα στην δημοσιογραφική διάσκεψη Στο σπίτι της Κύπρου, στην Κυπριακή Πρεσβεία στην Αθήνα!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αν και ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα που την έχει κουράσει πολύ, με υπομονή και ηρεμία μίλησε σε όλους τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου της Κυπριακής αποστολής σήμερα το μεσημέρι. 

 

Παρά το κρύωμά της, ήταν πολύ λαμπερή και μονίμως χαμογελαστή και με χαρά απάντησε στις ερωτήσεις μας δηλώνοντας πρώτα απ' όλα πολύ ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στη Eurovision. 

Σχετικά με την απευθείας ανάθεση της εκπροσώπησης μέσω του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ) η Τάμτα δήλωσε στους δημοσιογράφους «Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ υπερήφανη.»

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, το «Replay» θα είναι ένα πολύ σύγχρονο pop κομμάτι, ενώ όσον αφορά στη σκηνική της παρουσία αποκάλυψε ελάχιστα πράγματα λέγοντας ωστόσο, πως θα αξιοποιηθεί η δυνατότητα της παρουσίας και των έξι ατόμων στην σκηνή που επιτρέπει η διοργανώτρια του μουσικού θεσμού ΕΒU, χωρίς βέβαια να διευκρινίζει εάν θα είναι χορευτές ή φωνητικό support.

Σε σχετική ερώτηση που της έγινε για την Ελένη Φουρέιρα η τραγουδίστρια επεσήμανε: «Είναι άδικο να γίνεται αυτό, δεν υπάρχει καμία σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα!»

Ενώ όσον αφορά εάν περιμένει δωδεκάρι από συγκεκριμένες χώρες, όπως είναι για παράδειγμα η χώρα καταγωγής της, η Γεωργία, η Τάμτα ελαφρώς εκνευρισμένη στην κάμερα του Πρω1νού μίλησε για προσδοκίες που θα πρέπει να διαχειριστούν όσοι τα πιστεύουν αυτά.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου και στην κάμερα του Πρω1νού η Τάμτα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Δεν ξέρω όμως τίποτα. Πριν από μιάμιση μέρα άκουσα για πρώτη φορά και το τραγούδι. Το τραγούδι θα ακουστεί στο κοινό για πρώτη φορά, από όσο γνωρίζω, στις 5 Μαρτίου» είπε η ίδια ενώ στην ερώτηση ενώ στην ερώτηση για το πώς αντέδρασαν οι δικοί της άνθρωποι όταν έμαθαν για τη συμμετοχή της αυτή, η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Οι δικοί μου χάρηκαν πολύ. Η μικρή μου χάρηκε πολύ. Είναι εκεί και με στηρίζει και θα με στηρίξει πολύ. Η μαμά μου συγκινήθηκε πολύ όταν της το ανακοίνωσα».

Όσο για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο, η Τάμτα παραδέχτηκε: «Είναι πολύ συγκινητικό αυτό γιατί νιώθω ότι μετά από 15 χρόνια που σας ξέρω, ήρθε και η ώρα. Παίρνω πολύ όμορφα και θετικά μηνύματα και αυτή είναι και η ουσία. Ελπίζω να σταθούν όλοι αυτοί δίπλα μου και να το ζήσουμε όλοι μαζί με ενθουσιασμό».

Όσο για τη σύγκριση που αναπόφευκτα θα κάνουν πολλοί με την περυσινή εκπρόσωπο της Κύπρου, Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα δήλωσε: «Δεν μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν γιατί έτσι και αλλιώς είμαστε όλοι διαφορετικοί».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις της στο gossip-tv.gr...

Στη φωλιά των Κου Κου: «Το Replay είναι ένα κομμάτι που ανήκει πολύ στη γενιά του τώρα, είναι ένα πολύ σημερινό κομμάτι που ακούγεται παγκοσμίως».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, με τη σειρά του, αποκάλυψε πως στη σκηνή θα είναι 6 άτομα. Η Τάμτα, ένας τραγουδιστής στα φωνητικά και 4 χορευτές (δύο αγόρια και δύο κορίτσια ή 4 αγόρια).

Το τραγούδι αναδεικνύει τις φωνητικές δυνατότητες της Τάμτα, πιάνει πολύ υψηλές νότες και έχει ένα ερωτικό κλίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»