Η μάχη συνεχίζεται! Η Σίσσυ Ζουρνατζή βγήκε στην Τατιάνα να τον ξεμπροστιάσει και ο Χρήστος Γιάτσας της απάντησε κατάλληλα στα social media!

Η Σίσσυ Ζουρνατζή, την οποία γνωρίσαμε από το Nomads, περιέγραψε τα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Χρήστο Γιάτσαστην Τατιάνα Στεφανίδου!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 Αρχικά είπε: «Όταν πήγαμε το Πάσχα στη γιαγιά του, όλα όσα ήξερα για εκείνον έπεσαν σαν ντόμινο. Μου παρουσιάστηκε ως συνομήλικός μου, υπεύθυνος σε ένα νυχτερινό μαγαζί που τον θέλουν και για μέτοχο. Έμαθα ότι είναι κατά τρία χρόνια μικρότερός μου. Εγώ είμαι 28 και αυτός 25. Είχε πολλές ανασφάλειες»! Και τόνισε: «Εργαζόταν εκεί που μου είχε πει, αλλά απλά ως υποδοχή. Μου είχε πει πως ήταν μέτοχος στο μαγαζί. Μαλώναμε καθημερινά για το ποιος μου στέλνει μηνύματα και μου πατάει like. Μπήκα στη διαδικασία να του δώσω τους κωδικούς μου.»!

Και πρόσθεσε η Σίσσυ στην εκπομπή «Μαζί σου»: «Το πρώτο σκηνικό έγινε σε ένα μαγαζί. Με χαιρέτησε ένας πρώην σύντροφός μου. Ο ίδιος θίχτηκε και έφυγε. Εγώ τον ακολούθησα. Άρχισε να με σφαλιαρίζει και μου έριξε μια μπουνιά στο στήθος. Ήρθε μετά με το μηχανάκι και μου είπε να πάμε για ποτό. Έχουν έναν τρόπο μαγικό να σε υποτάσσουν αυτοί οι άνθρωποι. Έσπασα το κινητό μου για να του δείξω ότι δεν το χρειάζομαι. Με πήγε στο αμάξι μου και εκεί ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος ξυλοδαρμού. Συζητήσαμε πριν μπω στο Nomads και του είπα θέλω να γυρίσω και θέλω να σε δω διαφορετικό. Όταν βγήκα από παιχνίδι έγιναν άλλα δύο σκηνικά. Είχαμε χωρίσει πάνω από 4-5 φορές μετά το Nomads»! 

Δείτε το απόσπασμα!

 

Δημόσια απάντησε ο Χρήστος Γιάτσας, μετά τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του, Σίσσυς Ζουρνατζή στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Αφορμή εκτός από την τηλεοπτική εμφάνιση της πρώην παίκτριας του Nomads, στάθηκε και μια ανάρτησή της στο Instagram, όπου ανέβασε ένα έγγραφο στο οποίο φαίνεται μια ιατρική γνωμάτευση για κάταγμα στα πλευρά της, με κρυμμένη όμως την ημερομηνία, καθώς και τα ονόματα των υπογραφόντων ιατρών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Γιάτσα:

Για πολλοστή φορά, τις "περήφανες" δηλώσεις ότι η ιστορία αυτή τελειώνει εδώ διαδέχτηκε μία τραγελαφική ανάρτηση.

Δυστυχώς, η ανάγκη ορισμένων ανθρώπων να διατηρηθούν στην επικαιρότητα τους στερεί την ορθή κρίση και τη δυνατότητα να αντιληφθούν ότι έχουν γίνει περίγελος στα μάτια της κοινής γνώμης.

Πριν δυο εβδομάδες, κατά δήλωσή της στην εκπομπή της κυρίας Μελέτη, η πρώην σύντροφός μου είχε παραδεχτεί, κατ'ουσίαν ότι τα ραγισμένα πλευρά της ήταν αποκύημα της φαντασίας της. 

"Δεν πήγα στο γιατρό, το φαντάστηκα ότι είχα ραγισμένα πλευρά", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, μοιράζοντας αφειδώς το γέλωτα.
Σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου, δίχως να επειδείξει κάποιο έγγραφο δημοσίου νοσοκομείου.

Έπειτα, ως δια μαγείας, εμφάνισε σε ανάρτησή της ένα τέτοιο έγγραφο, με κρυμμένη την ημερομηνία (!!!), καθώς και τα ονόματα των υπογράφοντων ιατρών.
Ένα έγγραφο στο οποίο γίνεται λόγος για κάταγμα στα πλευρά από δεξιά. Σημειωτέον ότι η βουτιά στα χιόνια στο περιβόητο βίντεο, το οποίο δεν μπήκε στον κόπο να μας δείξει ολόκληρο, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις, γίνεται από τη δεξιά πλευρά του σώματός της. Αυτή με τα ραγισμένα πλευρά ντε...

Για ακτινογραφία, φυσικά, ούτε λόγος...

Η εν λόγω κυρία προσφέρει απλόχερα τη διασκέδαση, αλλά η φαρσοκωμωδία αυτή κούρασε το μέσο τηλεθεατή.

Ποιός ξέρει τι άλλο θα επινοήσει για να μείνει στην επικαιρότητα ως το δικαστήριο; Εμείς, πάντως, θα μείνουμε συντονισμένοι...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει την Καινούργιου & στολίζει την Μαλέσκου - Όσα είπε για την Κύπρο