Η ανάρτηση της Γιαννοπούλου μετά το ξαφνικό κόψιμο της συνέντευξης της από την εκπομπή της Μελέτη για την υπόθεση με την Πέμυ Ζούνη!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση ανάμεσα στην Πέμυ Ζούνη και την Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες έχουν βρεθεί στα δικαστήρια μετά τις κατηγορίες της ηθοποιού προς την σκηνοθέτη.

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου έκανε γύρισμα για την μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη«Μετά τα μεσάνυχτα» και η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν ξαφνικά και η συνέντευξη της δεν προβλήθηκε ποτέ όπως όλοι περιμέναμε και στη θέση της είδαμε συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Πιθανό ενδεχόμενο είναι η Πέμυ Ζούνη να παρενέβη μέσω δικηγόρων ώστε να μην βγει στον αέρα η συγκεκριμένη συνέντευξη.

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου από την δική της πλευρά έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από αυτό το σκηνικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook..

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα.  Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για όλα τα θέματα, άλλα μόνο από την δική του οπτική. Κρίμα, γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους.  Δεν μπόρεσαν όμως...».

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε,  μίλησε η δικηγόρος της Μπέσσυς Γιαννοπούλου και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για το συγκεκριμένο σκηνικό.

«Χθες όπως είχε ήδη αναφερθεί η κυρία Γιαννοπούλου είχε δώσει συνέντευξη στην κυρία Μελέτη και θα παρουσιάζονταν χθες το βράδυ στην εκπομπή της και ξαφνικά η κυρία Γιαννοπούλου ενημερώθηκε εντελώς τυχαία ότι υπάρχει ένα θέμα με την συγκεκριμένη συνέντευξη από το κανάλι.

Υπήρχε το πιθανό ενδεχόμενο να μην προβληθεί η συνέντευξη και με ενημέρωσε και από την πλευρά μου προσπάθησα να έρθω σε επαφή με το κανάλι. Μετά από πολύ επιμονή και προσπάθεια τα κατάφερα.

Μίλησα με την δικηγόρο στο κανάλι και η συνάδελφος με ενημέρωσε ότι υπήρχε ένα γραπτό αίτημα από την άλλη πλευρά, το οποίο δεν μου προσδιόρισε τι ήταν. Το γραπτό αίτημα ήταν να σταματήσει η εκπομπή σε αυτή την συνέντευξη επικαλούμενοι την προσβολή των προσωπικών δεδομένων. Από την πλευρά μου της είπα τις απόψεις μου.

Υποτίθεται το κανάλι είχε πάρει τα μέτρα του. Τεχνικό πρόβλημα δεν υπήρχε λόγος, υπήρχε γραπτός λόγος από την άλλη πλευρά. Δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση γιατί μίλησα με την δικηγόρο του σταθμού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει θέμα με την κυρία Μελέτη.

Η συνάδελφος από το κανάλι μου μετέφερε ότι η δικηγόρος του καναλιού με ενημέρωσε ότι η άλλη πλευρά θα ασκούσε αγωγή προς το κανάλι. Με ενημέρωσαν ότι δεν θα μεταδώσουν την εκπομπή για να προστατέψουν το κανάλι. Είχαν καλέσει συγκεκριμένο δικηγόρο από την άλλη πλευρά.», είπε χαρακτηριστικά η Τιτίκα Μουράτογλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε