Αυτή είναι η εκδοχή του Xρήστου Ψωμόπουλου στις κατηγορίες της Ρίας Αντωνίου ότι την βίασε!

Σε ένα άνευ προηγουμένου σίριαλ με εκατέρωθεν κατηγορίες εξελίσσεται η καταγγελία για βιασμό που έκανε η Ρία Αντωνίου εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο γνωστός επιχειρηματίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, υποστηρίζει ωστόσο πως αλλιώς εξελίχτηκαν τα πράγματα.

Συγκεκριμένα φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία διέρρεε πως οι δυο τους δεν συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο, αλλά σε ενοικιαζόμενο σπίτι για να μιλήσουν για τη σχέση τους, η οποία περνούσε κρίση.

Το Σάββατο όμως συνέβη κάτι απρόσμενο που πυροδότησε την οργή της ξανθιάς καλλονής. Σύμφωνα λοιπόν με τον επιχειρηματία, η Ρία Αντωνίου τον έπιασε την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών. Ακολούθησε καβγάς, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους τα βρήκαν κάνοντας σεξ.

Το πρωί της Κυριακής την ώρα που οι δυο τους έπιναν τον καφέ τους, έπεσε ξανά στο τραπέζι το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας με συνέπεια να ακολουθήσει ακόμη ένας καβγάς. Το ζευγάρι συμφιλιώθηκε ξανά κάτω από τα… σκεπάσματα με τον επιχειρηματία να μένει ήσυχος πως όλα είναι καλά.

Όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, στη συνέχεια η Ρία Αντωνίου έφυγε από το σπίτι λέγοντας του πως πάει για καφέ με τις φίλες της, αλλά κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων όπου και τον κατήγγειλε για βιασμό.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αθανάσιος Ζαμάνης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει κατηγορούμενος. Θέλω να δηλώσω το εξής. Δεν έχω εξουσιοδότηση από τον εντολέα μου να πω κάτι για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο εντολέας μου αρνείται τις αποδιδόμενες καταγγελίες, τις χαρακτηρίζει ψευδείς και συκοφαντικές και όταν κληθεί, αν κληθεί από τη δικαιοσύνη, θα εισφέρει ότι έχει εκείνος για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πέραν τούτου δεν έχω την εντολή να κάνω κάποια δήλωση. Αν σχηματιστεί δικογραφία θα το δούμε. Δεν έχουμε δικογραφία στα χέρια μας».

Παράλληλα, σε επιστολή που έστειλε ο ίδιος και η οποία διαβάστηκε on air, ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κυρίας με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Η κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων και κατέγραψε τις δηλώσεις του δικηγόρου του επιχειρηματία. Ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε, μεταξύ άλλων:  «Θα πάμε στον εισαγγελέα να υποβάλλουμε ένα αίτημα, να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση τουλάχιστον στην καταγγελία που έχει γίνει, με σκοπό ο εντολέας μας να προασπιστεί τα δικαιώματά του και να απαντήσει και να κινηθεί νομικά. Δεν έχουμε δικαίωμα ακόμη στα έγγραφα. Λόγω της έκτασης που έχει πάρει η υπόθεση, ο εντολέας μας θέλει να φτάσουμε γρήγορα στο τέλος, γιατί για εκείνον είναι μια κηλίδα αυτό, διότι συκοφαντείται… Θα επαναδιατυπωθεί το αίτημά μας και στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να αξιολογηθεί από την εισαγγελική αρχή αν μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στον φάκελο της συγκεκριμένης δικογραφίας».

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως αδίκημα. Βρισκόντουσαν σε σχέση και μέσα από μία σχέση έγινε με τη συναίνεση και των δύο. Σέβομαι απόλυτα την οποιαδήποτε γυναίκα και όταν υπάρχει καταγγελία τέτοια πρέπει να διερευνάται κι ακόμη και κάποιος να είναι σε σχέση μπορεί να έχει παρανομήσει και να τιμωρηθεί. Όμως στην παρούσα κατάσταση, δεν υπάρχει ούτε κατά φαντασία αδίκημα. Ο εντολέας μας έχει πέσει από τα σύννεφα που βρέθηκε μπλεγμένος σε αυτή τη καταγγελία. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε