Ο Γιάννης και η Αργυρώ αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση τους!

Η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωσε τους παίκτες για να μιλήσουν σοβαρά, όπως είπε, για ένα θέμα που αφορά τον Γιάννη Κοπιδάκη και την Αργυρώ Τσιοράνου. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η παραγωγή έκανε μία μικρή έρευνα για να διαπιστώσει τελικά πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Η Μαρία έδειξε στους υπόλοιπους παίκτες την κοινή φωτογραφία του ζευγαριού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση όμως όταν ήρθα εδώ, δεν είχαμε σχέση. Όταν την είδα στο διπλανό σπίτι, δεν το πίστευα... Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω» είπε ο Γιάννης.

Στο τέλος της κουβέντας του, ο Γιάννης ξέσπασε σε κλάματα, ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που έφταιγε για τον χωρισμό τους. Επεσήμανε όμως πως θα προσπαθήσει να τη διεκδικήσει και πάλι. Όσο για τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών, η Ζένια δάκρυσε ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό! 

Mέσω skype συνδέθηκε με το σπίτι του Power Of Lοve η Αργυρώ Τσιοράνου η οποία έπρεπε να τοποθετηθεί στο όλο θέμα που προέκυψε με την αποκάλυψη ότι ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Κοπιδάκη πριν μπουν στο παιχνίδι.

«Ζητώ συγγνώμη σε όλους» ήταν τα πρώτα λόγια της, ενώ πρόσθεσε: «Είχαμε χωρίσει αρκετούς μήνες πριν το παιχνίδι γιατί είχε γίνει ένας μεγάλος καβγάς με το Γιάννη γιατί εκείνος έφταιγε. Ένιωθα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Όταν έκανα αίτηση για το παιχνίδι, δεν γνώριζα ότι έκανε και ο Γιάννης αίτηση» ξεκαθάρισε.

Η αντίδραση των υπολοίπων όμως έδειχνε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου και στον Γιάννη καθώς θεώρησαν πως όλο αυτό είναι άδικο για τους ίδιους.

Σε κλάματα ξέσπασε ο Γιάννης Κοπιδάκης και όταν μπήκε στο κόκκινο δωμάτιο του Power of Love.

Παρόλο που είχε τη δυνατότητα να καλέσει μία κοπέλα από τις παίκτριες στο κόκκινο δωμάτιο, ο Γιάννης δεν το έκανε αλλά ξέσπασε σε κλάματα, κάνοντας ουσιαστικά ερωτική εξομολόγηση στην Αργυρώ Τσιοράνου η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε από το παιχνίδι μετά από ψηφοφορία των συμπαικτών της.

Ο Γιάννης φαίνεται πως δεν μπορεί να αντέξει την απουσία της και μάλιστα είπε στην κάμερα πως του λείπει πολύ και πως εύχεται να επιστρέψει στο παιχνίδι για να τη διεκδικήσει. «Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος και θα τη διεκδικήσω κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Δεν θα το βάλω κάτω γιατί πιστεύω ότι αξίζει πολλά» είπε στην κάμερα κλαίγοντας ο Γιάννης. 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»