Χώρισε παίκτρια του #NomadsGR και κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση!

Σε live του Nomads, η Σίσσυ Ζουρνατζή τους είχε αφήσει όλους άφωνους, όταν έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον σύντροφό της.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Έχουν περάσει σχεδόν 2,5 μήνες από τότε και η Σίσσυ αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι χώρισε και μάλιστα κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της για κακοποίηση.

Πολλοί ήταν αυτοί που με μηνύματα δήλωσαν τη στήριξή τους και μία από αυτούς ήταν η Τραϊάνα Ανανία, η οποία έγραψε «είμαι μαζί σου», ενώ η Σίσσυ της απάντησε: «Σε ευχαριστώ!!!! Ελπίζω αυτή η δύναμη των social να γίνει αφορμή για κάποιες κοπέλες. Σε αγαπώ».

«ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ; Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν» αυτή την σχέση! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο!!! Ποια το αξίζει αυτό καμία… Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακριά! Δεν αλλάζει!

Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρέσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν… Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός! Αυτά… νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες!», έγραψε η Σίσσυ Ζουρνατζή.

Mιλώντας σήμερα στην Espresso και στην Κλάρα Ασημακοπούλου η Σίσσυ Ζουρνατζή δήλωσε:

«Δεν τον έχω καταγγείλει. Έχω χτυπηθεί, αλλά δεν τον έχω καταγγείλει. Έχω υποστεί σωματική βία. Τα πλευρά μου είναι ραγισμένα από δικό του χτύπημα, από κλοτσιά. Παίρνω παυσίπονα. Το έγραψα γιατί δέχτηκα πάρα πολλά μηνύματα με ερωτήσεις γιατί χώρισα και θεώρησα ότι είναι σωστό να μιλήσω και να δώσω θάρρος και σε άλλα κορίτσια.

Στη δεύτερη εβδομάδα σχέσης ξεκίνησαν τα περιστατικά. Με είχε  χτυπήσει έξω από ένα μαγαζί όπου δούλευα. Κάποια άλλη φορά μού είχε σπάσει το κινητό και πολλά άλλα. Ήμουν ερωτευμένη και ήθελα να με εμπιστευτεί. Και τα ανεχόμουν. Λίγο προτού μπω στο Nomads είχε σταματήσει η βίαιη συμπεριφορά. Μου ορκίστηκε ότι δεν θα ξανασηκώσει χέρι επάνω μου και ήθελα να τα ξεχάσω όλα τα άσχημα του παρελθόντος. Για αυτό και έκανα την πρόταση γάμου.

Την Πρωτοχρονιά είχαμε πάει στο χωριό του για να την περάσουμε μαζί και με χτύπησε. Έπειτα από τρεις ημέρες ήταν σαν να ξύπνησε και είπα στον εαυτό μου, “τι κάνεις εδώ;” Και χωρίσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Ζουρνατζή.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Γιάτσας απάντησε στα όσα του καταλόγισε η πρώην αγαπημένη του, με μια ανάρτησή του στο Facebook στην οποία έγραψε: «Το να χρησιμοποιεί κανείς μια τόσο όμορφη σχέση για λόγους μάρκετινγκ προκειμένου να γίνει σύμβολο… φεμινισμού και να κερδίσει likes, follows και συνακόλουθα διαφημίσεις είναι τουλάχιστον αποτρόπαιο και θλιβερό. Η πρόταση γάμου στο Nomads ήταν για λόγους εντυπωσιασμού; Αλλά δεν αρκούσε. Και είναι πραγματικά απάνθρωπο με τον πιο επονείδιστο τρόπο ανυποψίαστους ανθρώπους για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Μείνετε μακριά από άτομα που διεκδικούν την αυτοπροβολή τους με κάθε τρόπο και ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή για μερικά κλικ και χρήματα. Ντροπή, αλλά και σε όσους στέλνουν απειλητικά μηνύματα επί τόπου χωρίς να γνωρίζουν την κατάσταση και κατά των οποίων επιφυλάσσομαι να κινηθώ νομικά».

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor