Έξαλλος ο Κουδουνάρης με παίκτρια του #MyStyleRocksGR! Μπάχαλο στο πλατό!

Μπάχαλο έγιναν στο πλατό του My Style Rocks!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η κριτική που έκανε η Νίνα Παπαϊωάννου στην Ιωάννα Σιαμπάνη προκάλεσε την αντίδραση της και ξέσπασε με έναν απίστευτο τρόπο. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, μάλιστα, έγινε έξαλλος με την Ιωάννα και την χαρακτήρισε αγενή. «Εμένα μου φαίνεται λίγο αποκριάτικο το λουκ», ήταν το σχόλιο που έκανε η Νίνα στην Ιωάννα.

«Επειδή εγώ είμαι κορίτσι του My Style Rocks έχω παίξει με τα print και τα χρώματα, ευχαριστώ. Αυτό δεν είναι αποκριάτικο, sorry κιόλας. Εσύ δεν είσαι κορίτσι του My Style Rocks, sorry. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα. Απλά όταν βλέπω ότι ένας άνθρωπος, και στο έχω ξαναπεί κιόλας, βαθμολογείς με βάση τι φοράς εσύ και τι σου αρέσει, εμένα αυτό το πράγμα δεν μου αρέσει», είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Τι να πω μετά από όλο αυτό που άκουσα. Δεν ξέρω, πραγματικά. Προσέχετε τι λέτε. Δεν μπορείς να λες στη Νίνα ότι “δεν είσαι κορίτσι του My Style Rocks”. Είναι αγενές αυτό», ήταν το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Είσαι εξαιρετικά αγενής Ιωάννα. Θεωρώ εξαιρετικά αγενή τη στάση σου, να λες εσύ ποια θεωρείς ότι έχει θέση εδώ και ποια δεν έχει, όπως είπες γι’ άλλη μία παίκτρια προχθές. Ο τρόπος που μιλούσες ήταν επιθετικότατος, πάρα πολύ επίθεση για ένα βαθμό. Αυτή η εικόνα είναι στα όρια του αποκριάτικου.

Έχω ξενερώσει πάρα πολύ μαζί σου σήμερα. Και ο βαθμός που βάζω δεν είναι εκδικητικού τύπου, αλλά γιατί αυτό που βλέπω είναι για 1 και αυτό που ακούω είναι για να είσαι αλλού, σε άλλο παιχνίδι και όχι εδώ», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες στο My Style Rocks επικρατεί μια ένταση ανάμεσα στην Εύα Μπάση και την Κωνσταντίνα Σουλτάτη. Οι δυο τους δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, με την Κωνσταντίνα να παθαίνει μια έκρηξη  για την Εύα.

Όταν ήρθε η σειρά της Κωνσταντίνας να σταθεί απέναντι από τους κριτές, ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, τονίζοντας πως «στο επόμενο επεισόδιο δε θα βρίσκομαι εδώ, ούτε στα επόμενα και καθίστε εσείς εδώ και ξεμαλλιαστείτε μέχρι τον τελικό. Εγώ δεν θα συμμετέχω».

Στη συνέχεια έβγαλε το κινητό της και έδειξε στους κριτές ένα outfit που είχε κάνει η Εύα, τονίζοντας πως το είχε αντιγράψει.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της