Η Μικάελα μιλά για το πρόβλημα υγείας που έπαθε στο #GNTM «Είπαν ότι τύλιξα τον Γιάννη για τα λεφτά του…»

H Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που έπαθε στο Greece’s Next Top Model.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως για δύο μήνες είχε λόγω στεναχώριας και άγχους γυναικολογικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Λόγω στεναχώριας μέσα στο GNTM είχα διακοπή κύκλου, γι’ αυτό πάχυνα. Ήταν δύσκολο να βγω από το σπίτι και να πάω στο γιατρό, ενώ είμαι μέσα σε ένα παιχνίδι, αλλά ευτυχώς με πήγε η παραγωγή και τώρα όλα καλά»! 

Μετά την Εύη και η Μικαέλα παραδέχεται πως δεν ταιριάζει με τη Μέγκι εκτός ριάλιτι γι' αυτό δεν κάνουν και παρέα μαζί της.

«Μιλάμε, απλά δεν ταιριάζουμε στην πραγματική ζωή» παραδέχθηκε η πρώην παίκτρια του GNTM ενώ άδειασε τελείως τη μέχρι πρότινος φίλη της λέγοντας πως ήταν λάθος της να παρακούσει τις εντολές της παραγωγής του ριάλιτι και να φωτογραφηθεί για το DownTown. «Νομίζω πως όταν οι παραγωγοί σου λένε να μην κάνεις κάτι και εσύ το κάνεις, είναι λίγο άσχημο» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μικαέλα φάνηκε ενοχλημένη από τη συμπεριφορά της. «Νομίζω ότι όντως κάτι έχει μαζί μου. Είδα στην τηλεόραση πως είπε κάποια άσχημα πράγματα για εμένα, που αυτά δεν τα λες. Με σχολίασε ως μαμά στη φωτογράφιση με τα παιδάκια... Εντάξει, ντροπή της!» είπε η Μικαέλα.

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε μεταξύ άλλων για τον μοναχογιό της, για τον σύντροφό της, Γιάννη Μπορμπόκη αλλά και απάντησε στα κακεντρεχή σχόλια, που λένε πως είναι μαζί του για τα λεφτά του.

Η Μικαέλα είπεστην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Το παιδί μου ήταν με τον μπαμπά του και τα πεθερικά του. Η μαμά μου είναι στην Ολλανδία». 
Και πρόσθεσε: «Αυτό που λένε ότι τύλιξα τον Γιάννη τον Ροδίτη τον επιχειρηματία γιατί ήθελα να του φάω τα λεφτά… Έχουν πει τέτοιο πράγμα. Είμαι με τον Γιάννη για να μένω σε αυτή τη βίλα. Δείξε λίγο τη βίλα που μένω. Τον λένε όλοι άντρα μου. Έχουμε μαζί ένα παιδί. Δεν ήμαστε όμως παντρεμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί. Νομίζω ότι για να παντρευτούμε πρέπει να του κάνω πρόταση εγώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Η πρώην παίκτρια του reality μόδας μίλησε για όλους και για όλα

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του Greece' s Next Top Model, είδαμε να σημειώνεται ένταση ανάμεσα στην Εβελίνα Σκίτσκο και την Έλντα Λάσκα.

Οι δύο κοπέλες οι οποίες μάλιστα έκαναν πολλή παρέα μέσα στο σπίτι, ήρθαν σε αντιπαράθεση την ώρα που συζητούσαν για τις κριτικές που είχαν δεχτεί από την επιτροπή του παιχνιδιού.

Ένα βλέμμα της Εβελίνας εξόργισε την Έλντα την ώρα που μιλούσε, γεγονός που δεν άφησε να περάσει έτσι. Η Έλντα μίλησε άσχημα στην Εβελίνα η οποία έδειξε σοκαρισμένη από την αντίδρασή της και φανερά ενοχλημένη έφυγε από την παρέα θέλοντας να απομονωθεί, έχοντας ήδη ξεσπάσει σε κλάματα.

Πίσω της έτρεξαν η Ειρήνη Ερμίδου και η Εύη Ιωαννίδου οι οποίες και της είπαν να σταματήσει και να ασχοληθεί με τον στόχο της.

Σε αυτό ακριβώς το περιστατικό αναφέρθηκε η Έλντα δηλώνοντας: «Με την Εβελίνα υπήρξε μια παρεξήγηση. Δεν κάναμε πολλή παρέα, είχαμε απομακρυνθεί και στο σπίτι γιατί την έβλεπα να κάνει παρέα με άλλες κοπέλες, όπως η Εύη και η Μικαέλα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα αυτό το βλέμμα. Μπορεί εσείς να μη το είδατε, αλλά εγώ έτσι ένιωσα. Η συμπεριφορά της είχε αλλάξει πάρα πολύ. Από τη στιγμή που είχαμε συζητήσει για τη Μικαέλα και την Εύη το θεωρώ πολύ διπρόσωπο τα να πηγαίνεις και να κάθεσαι μαζί τους στο δωμάτιο και να τα λέτε. Εμένα δε με ενοχλεί. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ