Ο Χανταμπάκης έφαγε τον Σπαλιάρα και αποχαιρέτησε το #NomadsGR

Δείτε όσα δήλωσαν αμέσως μετά την αποχώρηση τους

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Τι συνέβη στον παίκτη του Nomads 2 και παραδέχτηκε on camera ότι είναι μία δύσκολη μέρα για εκείνον;

Ο λόγος είναι ότι γιορτάζει η κόρη του η οποία έγινε δύο χρονών και θα ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά του.

«Είναι μία δύσκολη μέρα για μένα γιατί δεν είμαι εκεί να τη δω, να δω το χαμόγελό της αλλά είμαι εδώ για την οικογένειά μου και είμαι σίγουρος ότι η γυναίκα μου έχει κάνει ό,τι μπορεί για να είναι καλά» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος όμως αποφάσισε ότι θέλει να το γιορτάσει με τους συμπαίκτες του, έστω και αν βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από τους δικούς του ανθρώπους. 
«Σήμερα ξθέλω να κάνω ένα τραπέζι με ψάρια για τα παιδιά. Έχω σηκωθεί από το πρωί πριν ξυπνήσουν, έχω κρυμμένα κάποια ψαράκια που δεν έχουν δει, συγκεκριμένα έχω έντεκα και θέλω να τους κάνω χαρούμενους το βράδυ που θα ετοιμάσουμε με τον Μόργκαν»
είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Συγκίνηση και μόνο επικράτησε όταν ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε στον χώρο επικοινωνίας του Nomads 2 για να μιλήσει με τους δικούς του ανθρώπους.

Η οικογένειά του έκανε πάρτι γενεθλίων της κόρης του Μαλένα που γινόταν 2 ετών και φυσικά ο ενθουσιασμός όλων ήταν μεγάλος, όπως βέβαια και η συγκίνηση.

Η μικρούλα μάλιστα, έστελνε μέσα από το pc φιλιά στον μπαμπά της και φυσικά ανταπέδιδε και εκείνος ο οποίος μετά την επικοινωνία μαζί τους, παραδέχτηκε πως ήταν πολύ τυχερός που κατάφερε να γεύεται το έπαθλο της επικοινωνίας καθώς κατάφερε, έστω και από μακρυά να συμμετέχει σε αυτή τη σημαντική στιγμή της κόρης του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Ο αγώνας για την ατομική ασυλία των παικτών του Nomads 2 ήταν πράγματι πολύ σκληρός και βγήκε νικητής ένας πολύ καλός παίκτης!

Ή μάλλον παίκτρια, γιατί είναι γένους θηλυκού! Ο λόγος για την Αθηνά Κωστοπούλου η οποία κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό της στον τελικό Χρήστο Βασιλόπουλο. 

Η Αθηνά, όπως παραδέχτηκαν αργότερα οι συμπαίκτες της, είναι πολύ σκληρή μαχήτρια μέσα στον στίβο και κατάφερε να υπερισχύσει των αντιπάλων της. Έτσι πήρε την ατομική ασυλία που στη συγκεκριμένη φάση του παιχνιδιού είναι πολύ σημαντική για την ίδια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο... 

Η νικήτρια του αποψινού αγώνα της ατομικής ασυλίξας ήταν η Αθηνά Κωστοπούλου η οποία κλήθηκε να επιλέξει τον πέμπτο μονομάχο ενώ οι υπόλοιποι παίκτες επέλεξαν τον έκτο κατά σειρά μονομάχο. 

Η ίδια, όταν βρέθηκε κοντά στον Σάββα Πούμπουρα είπε πως οι επιλογές της είναι πολλές και τελικά αποφάσισε ο επόμενος μονομάχος να είναι η Ντάρια Τουρόβνικ λέγοντας για εκείνη: «Είναι πολύ καλή αγωνιστικά και την ψηφίζω γιατί είναι στην αντίπαλη». Η Ντάρια από την πλευρά της είπε πως δεν ξαφνιάστηκε καθόλου και έσπευσε να πάρει το περικάρπιο του μονομάχου. 

Λίγο αργότερα, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τον έκτο μονομάχο και ομόφωνα αποφάσισαν να είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο...  

Η πιο σημαντική μονομαχία έγινε στο Nomads 2.  

Έξι μονομάχοι μπήκαν στην αρένα του ριάλιτι επιβίωσης και πάλεψαν  για να περάσουν στην τελική φάση. Για πρώτη φορά ο κάθε παίκτης θα παίξει αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό του.

Τρεις μονομάχοι θα κερδίσουν ενώ οι υπόλοιποι τρεις θα μπουν στην ψηφοφορία του κοινού. Το τηλεοπτικό κοινό με τη θετική του ψήφο, θα σώσει τον έναν παίκτη. Οι άλλοι δύο παίκτες θα αποχωρήσουν από το Nomads. Τα αγωνίσματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά και οι παίκτες αρκετά ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι ένας από τους τρεις που πέρασε στην επόμενη φάση. Ο δεύτερος παίκτης που πέρασε ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο τρίτος παίκτης η Ντάρια Τουρόβνικ.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Γιάννης Σπαλιάρας, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Στέλιος Χανταμπάκης.

 Ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι ένας από τους τρεις που πέρασε στην επόμενη φάση. Ο δεύτερος παίκτης που πέρασε ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο τρίτος παίκτης η Ντάρια Τουρόβνικ.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας η Μαριάννα Καμαρωτάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν τα κατάφεραν και τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση με το κοινό να ψηφίζει τον παίκτη που θέλει να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ένας μόνο από τους τρεις παίκτες έμειναν και οι άλλοι δύο αποχώρησαν χωρίς να καταφέρνουν να φτάσουν στην τελική φάση.

 «Η ψηφοφορία κλείνει και σε λίγο θα ξέρουμε. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε ότι από το nomads μία εβδομάδα πριν τον τελικό θα αποχωρήσει…ο πρώτος από τους δύο που δεν θα καταφέρει να συνεχίσει είναι η Μαριάννα». Φανερά αμήχανη προσπάθησε να κρύψει τη στενοχώρια της. Ο Σάββας Πούμπουρας συνέχισε με την ανακοίνωση του δεύτερου παίκτη που ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Στέλιος Χανταμπάκης παραμένει στο ριάλιτι.

«Ρώτα την ομάδα σου! Επειδή δεν στο λένε;».

Μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας και λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος “αρπάχτηκε” με την Μαριάννα Καμαρωτάκη.

«Σήμερα ο Κώστας προσπάθησε να παίξει με την ψυχολογία μου. Ξέρει να το παίζει αυτό το παιχνίδι και μπράβο του, μαγκιά του, του βγάζω το καπέλο πραγματικά. Είναι το κομμάτι της στρατηγικής του. Πηγαίναμε να παίξουμε και μου λέει “που πας; Βιάζεσαι να τρέξεις, να χάσεις, να παίξεις” δεν ξέρω τι μου είπε… Να παίξεις; Τι μου είπες; Μη με διακόπτεις σε παρακαλώ, εγώ δεν σε διακόπτω όταν μιλάς…», είπε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Καμαρωτάκη.

«Είπα εγώ να χάσεις; Μη λες πράγματα που δεν έχω πει. Όποτε χάνεις κάτι σε πιάνει Μαριάννα, σε παρακαλώ, έλεος! Όποτε χάνεις, το έχουν παρατηρήσει όλοι, ότι κάτι σε πιάνει και κάτι σου φταίει πάντα. Όποτε χάνεις κάτι σε πειράζει, αυτή είναι η πραγματικότητα, ρώτα και την ομάδα σου να στο πει. Πάντα βρίσκεις μια δικαιολογία, επειδή δεν στο λένε;», είπε από την πλευρά του ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο κόσμος κράτησε στο παιχνίδι τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Το “ταξίδι” στο Nomads ολοκληρώθηκε σήμερα για δύο παίκτες. Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Μαριάννα Καμαρωτάκη πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησαν από τη Μαδαγασκάρη.

Αντίθετα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν αυτός που προτίμησαν οι τηλεθεατές και του έδωσαν την ευκαιρία να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η αποχώρηση της Μαριάννας…

Η αποχώρηση του Σπαλιάρα…

 

Δείτε όσα δήλωσαν αμέσως μετά την αποχώρηση τους

 
Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους για την εμπειρία που έζησε τους τελευταίους μήνες.
 
Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιάννης Σπαλιάρας δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε: “Και αυτή η όμορφη περιπέτεια τελείωσε .. ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αγάπη κ την την στήριξη …η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα λίγο στην αρχή αλλά θα ήταν άδικο να φύγει ένας τόσο καλος παίχτης σαν τον Στέλιο..που μάλιστα αδικήθηκε στον παρελθόν καθώς πλήρωσε πολύ πιο ακριβά από ότι έπρεπε τα λάθη του αυτός κ η οικογένεια του ..στηρίζω τον στελακο για τελικό κ το αλάνι τον μισθοφόρο.. σφάξτε και μοίραστε τα ρε εισβο» !!!!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»